FIARELE VAKSINARII TREBUIE PRIPONITE ÎN CUSTI SI LICHIDATE!

dskfgjhfgfj

„FARA PENALI ÎN FUNCTII PUBLICE!”

Parchetul „duamnei Kovesi” a deschis un dosar penal in rem pentru a verifica afirmațiile extrem de grave ale Curții Europene de Conturi, dintr-un recent raport oficial, din care rezultă că la autorizarea de punere pe piață și la contractarea centralizată a vakseenurilor Pfizer s-au săvârșit grave ilegalități, care ar putea îmbrăca chiar o „haină” penală.

 Dosarul ar trebui să îi vizeze, în tandem, pe președinta CE, Ursula von der Leyen, și pe CEO–ul Pfizer, veterinarul Alfred Bourla, care au perfectat practic prin „oațap”, contracte pentru 1,8 miliarde de doze de vakseen, ceea ce depășește de patru ori populația UE.

Din aceste contracte, România s-a ales cu 120 de milioane de doze, pe care acum trebuie să le achite, cu aproximativ 1 miliard de euro, chiar dacă au ieșit din termen și au devenit inutile, având în vedere că virusul a „evoluat” către alte variante/mutații.

Au și ai noştri vina lor, dar acela e un alt dosar, aflat pe rolul DNA (și uitat acolo).

Pe baza sloganului „fără penali în funcții publice”, toți cei vizați - pe față sau insidios - de aceste anchete, ar trebui să părăsească imediat demnitățile pe care le ocupă. Nu de alta, dar dl. Iohannis a declarat cândva, prin primăvara lui 2017, că nu există prezumție de nevionovăție pentru politicieni.

Potrivit Codului penal (art. 112), produsele infracțiunilor precum și bunurile utilizate pentru săvârșirea infracțiunii, sunt supuse confiscării speciale. În vederea asigurării scoaterii lor din circulație, precum și a acoperirii pagubelor cauzate, aceste bunuri pot fi imediat puse sub sechestru în vederea confiscării/asigurării reparării prejudiciilor.

Toate vakseenurile care s-au pus pe piață în urma deal-ului pe „oațap” dintre von der Leyen și Bourla ar trebui puse imediat sub sechestru, iar plata de un miliard de euro, suspendată până la finalizarea procesului penal. De asemenea, contractele „negociate” de cei doi - contracte mai secrete decât secretele Vaticanului - ar trebuie confiscate și făcute publice.

Este suficient pentru a se ajunge la acest rezultat, un act de procedură din partea procurorilor. În caz că aceste lucruri nu se întâmplă, din indolență sau din lipsă de independență a magisitraților care instrumentează cazurile, ar trebui ca autoritățile publice (în special, Ministerul Sănătății și Ministerul Finanțelor) să solicite public luarea acestor măsuri, măcar în scopul de a nu se efectua plata miliardului de euro, plată care ar agrava situația și așa gravă a bugetului de stat. În lipsa unei asemenea reacții din partea autorităților, orice cetățean care nu a uitat că trăiește într-o democrație, unde legea este egală pentru toți, ar trebui să ceară public și prin acțiuni concrete, judiciare, atât sechestrul în vederea confiscării și înghețarea contractelor, cât și daune pentru prejudiciile cauzate. Pentru astfel de acțiuni se pot utiliza atât calea directă a unei acțiuni în justiție (individuală sau colectivă), cât și calea indirectă a ralierii în jurul unor ONG–uri care militează active și onest pentru protecția drepturilor omului și pentru democrația participativă sau chiar în jurul unor asociații pentru protecția consumatorilor.

CHESTIUNEA NUMĂRUL DOI…

Un reprezentant oficial al Pfizer a declarat recent în Parlamentul Europeanvakseenurile Pfizer nu au fost menite NICIODATĂ a opri răspândirea virusului. Persoana în cauză a declarat că Pfizer a trebuit să se miște „cu viteza științei” ca să dea răspuns necesităţilor pieței (iar nu necesităților sănătății publice). Din acest punct de vedere, Regulamentul UE din iunie 2021 referitor la certificatul de vakseenare (care încă face victime – a se vedea situația echipei de handbal a României - care a fost decimată de decizia Federației Europene de Handbal de a obliga toți sportivii participanți la campionatul european să vină cu nazipass-ul „verde”) s-a bazat pe premise false, fiind absolut necesar și urgent să fie abrogat.

Pe de altă parte, absolut toți cei care au creat și consolidat propaganda vakseenării, cu pretextul că persoana obligată la vakseenare o face nu doar pentru ea, ci și pentru comunitate, căci vakseenul … oprește răspândirea virusului, sunt moral vinovați pentru știri false și penal culpabili pentru răspândirea de informații false. Începând cu Facebook, Google, CNN și restul instrumentelor de propaganda totalitară, toți cei implicați - mai ales pentru că au făcut munți de bani și pentru că au distrus democrația și pentru că au creat falii imense în societate - inclusiv un adevărat apartheid sanitar, ar trebui să fie acuzați penal și sancționați sau chiar închiși peste tot în lume, începând cu România.

Există deja, în România, intenția de a face plângeri penale colective pe această temă, contra acestor distrugători ai democrației și ai sufletului uman.

GHEORGHE  PIPEREA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?