FERITI-VA DE MAGARUS!

dhajgdf

Bre, te tăvălești de râs când dai de asemenea ipochimene! Marele dințolog Gabriel Gachi - pardon, DE ON TO LOG – jinduiește de multă vreme să devină Mogul de presă, iar cum cea scrisă de el este insuficientă după părerea dânsului, a făcut și videochat folosind „un pretin” și telefonul mobil cu care se bagă în direct, voind să intre în sufletul oamenilor „aligatori”.

Ca un mare analist politic ce se crede de mai multă vreme, încă de pe băncile Medicinei Veterinare pe care a absolvit-o fix degeaba, Domnul Gachi a ieșit deseori din front, fiind asumat drept dușman de alte târâtoare din Presa ieșeană, precum Tony Pârțac, Hipopotamul &Soon, Florin Ghețuș, Căcălin Telemea, etc.

Ăia e „lumea bună”, e lumea care încasează la greu bani cu care se șterge Chirica și guvernarea la dos, deci e bani murdari, așa că Domnul Gachi e considerat un fel de Paria al presei ieșene, că el a dat cu parul în țigan de l-a cocoșit de-a binelea și tocmai ce a apărut o nouă stea a politicii locale în persoana advocatului Dragomir Tomaseschi, care „nu a corespuns” de când era liderul aripii Acțiunea Civică, pe care MRU l-a vândut contra unei sticle cu bere CIUC (mai dă una că mă duc) la fostul Noul PNL rezultat prin fuziunea cu PDL.

Așadar, Dragomir Tomaseschi a fluierat în biserica mamelor lor din Podu Roș și a fost caterisit de BOUdea cu ciracii săi, înainte ca și el să fi primit un șut fix între buci, ca un supozitor, de la Bulibașa Chirica, ce și-a cumpărat locul de veci în PNL cu un butoi cu masline KALAMATA trimis cu Rapidu de noapte Premierului ORB an....

Bă, pe cine să pună noua nișă electorală înființată de advocatul Dragomir cacandidat la funcția de Primar al Iașului?

Păi ca orice om ce vrea să facă politică și nu știe cum, a pus cu mâna tremurândă de la atâtea încercări, pe unul Căcălin Urtoi, un ins care tot sare necontenit la geamurile primăriei în speranța că îl va vedea Portarul și-i va deschide și lui ușa să se bage în seamă, că omușteanul a făcut pe dracu în patru până acum, scălâmbăindu-se oriunde cu veșnica temă a Autostrăzii Viselor Fata Morgana A8.

Acest Urtoi, a fost pur și simplu cooptat de un oarecare Moș Traian Rânjea, care a stat în umbra fustei lui Monica Moscovei și când aia a văzut că nici miros nu mai are, l-a dat afară lăsându-l pe drumuri... Ei, Moș Rânjea s-a mutat ulterior de la M10, la o parodie de mișcare numită pe rând când Pentru Lași, când Pentru Moldova - în amintirea matusalemicului Moș Chiorpec Simirad, care a înființat Partidul Moldovenilor, pentru care ne scuipa lumea pe unde ne întâlnea în țară -  și ca temă de scandal, au ținut resuscitată tema Autostrăzii fara Morgana pe care a politizat-o atât de mult, încât au trimis-o în depărtări atunci când mamaia națiunii Doamna Vio se lăuda că au venit chinezii evrei să scuipe în palme...

Bă, pe Urtoi îl cunosc ca fiind absolvent al Facultății de Construcții, după spusele sale, dar asta nu i-a folosit la nimic în viață, că serviciu nu a avut decât temporar, la firme obscure abonate la Chirica, ce au falimentat imediat după ce au predat șpaga. El a „izolat” chipurile un bloc turn din Piața Unirii, dar locatarii erau să pornească o nouă revoluție după prima ploaie ce le-a inundat casele. Urtoi a trecut atunci la „lupta pe viață și pe moarte” cu Autostrada, pe care în final a reușit să o omoare.

O altă latură a acestui trepăduș flaifuter ce se vrea primar: a fost vo câțiva ani preocuparea lui în calitate de tată a două fete, de făurirea unui viitor luminos odraslelor, pentru cea mare oferindu-i prin munca lui personală cu gura, un post pe o Listă virtuală de europarlamentar pe Autostrada A8, iar celei mici, urmând să devină star internațional de muzică lejeră, fiind un real talent și câștigătoare a Festivalului româno-moldovean de la Palas Mall i-a fost Impresar și co-organizator de Festival. Ceva normal pentru un tată care ar avea mijloace materiale și vreo afacere care să-l susțină financiar înafară de gura lui cu care muncește asiduu, de transpiră mereu sub limbă.

Deci, Cătălin Urtoi a făcut pe Impresarul celor două fete în timp ce se zbătea pe câțiva firfirici primiți pentru propaganda Autostrăzii Fata Morgana de la un ONG în domeniu, ce lupta pe bani, împotriva CIUMEI ROȘII.

Iar domnul Dințolog (pardon, deontolog) Gabriel Gachi, a luat și el câțiva eurași, ca să facă la videochat o „emisiune” în care să-l (re)prezinte pe catindatul Cătălin Urtoi.

Abia în această parodie am aflat eu că tizul meu este un mare nostalgic, elogiind în clar „iepoca de augr”, CÂND TANDEMUL Nichita-Fenechiu „însemna ceva dom-le în Iașul ăsta, era chipurile o polemică, un schimb de idei...”

Băăă, ești prost? Cum să te dai tu deontolog veterinar de top și să spui o asemenea inepție despre cei mai mari ticăloși tâlhari după Simirad, care au răpus orașul Iași pe vecie la cât au tâlhărit ei mână în mână pe sub masă?

Așadar și prin urmare, dragi telespectatori și naș Florea, să nu care cumva să-l alegeți pe acest farseor ipocrit și arivist căutător de baligă pentru tizic prin străzile asfaltate direct cu gropi, că veți plânge în pumni!

Rechinul și-a făcut datoria să îi muște de bucile bucălate și să le facă rană la cur, ca voi să-l vedeți sângerând și să știți că e mai bine fără el decât cu ei. Nu vă lăsați păcăliți și manipulați, că acest URTOI are creier în cap, tot atâta cât are apă Bahluiul pe secetă.

https://www.facebook.com/emanoilarhip11/videos/937617773421709/?t=13

acest link vă deschide faimoasa emisiune care a zguduit din temelii talk-show-ul politic!

Mai jos rulează un videoclip cu alt titan Ice al presei locale, de la DIGI 24, al cărui nume nu îl mai amintesc ca să nu-l jignesc...Dar priviți vă rog munca cu gura al viitoarei stele căzătoare Cătălin Urtoi, în veci fie-i slăvit numele lui!

 

RECHINUL TIGRU

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?