FAURITORII DE DIVERSIUNI

jhfhfjkk

De la bun început autorul acestui articol se declară TOTAL în favoarea reintroducerii armatei obligatorii pentru băieții deveniți majori, imediat ce termină studiile obligatorii și imediat după absolvirea PRIMEI  facultăți - cu forma de stadiu redus în școli de ofițeri de rezervă.

România trebuie să refacă Armata națională și să refacă sub alt concept Doctrina de apărare a țării. Niciodată – dar asta va trebui trecut în Constituție – orice alianțe militare vom face, Armata țării nu va putea fi subordonată sau condusă de alt comandant suprem decât unul român și nu se va supune altor ordine venite dinafară, a unei alte structuri militare. Orice convenții vom mai face, Armata nu se va supune niciunui aliat de conjuctură și nu va permite executarea de ordine venite de la alte eșaloane ale unei coaliții, decât cele de la nivelul de comandă al Armatei române.

Da, românii trebuie să facă pregătire militară obligatorie, atât băieții cât și fetele, într-o formă specifică de organizare, așa cum făceau atunci când pe timpul comunismului studentele aveau ore specifice de pregătire militară. Aici trebuie să luăm modelul Israelului. Suntem o țară mică, un popor mic și avem nevoie să adoptăm o altfel de tactică în ce privește apărarea teritoriilor naționale. Încet dar sigur, va trebui să ne întoarcem la acele timpuri și metode. S-au distrus intenționat, cu bună știință - cu acceptul unor trădători de țară din clasa politică - toate structurile pe care le-a avut România și alte țări din Europa, dar după conceptul globalist, pentru ca să nu putem riposta sau să ne opunem oricăror metode de colonizare accelerată la care am fost supuși, am fost obligați practic să ne facem „armată profesionistă” cu efectivul unei Divizii. Fără armată proprie, orice țară, orice popor, devine o victimă sigură care poată fi dominată și psihic, știindu-se fără apărare.

Avem ca rezultat azi câteva generații de fătălăi efeminați care nu au tras niciodată măcar cu praștia după vrăbii sau în borcane goale puse pe ostrețele unui gard. Asta s-a dorit, asta s-a obținut!

Vine acum deodată o armată de flaifuteri năimiți precum aceia din televiziunile mainstream și niște generali făcuți cu mâna cleioasă la apelul de seară la NATO, care sunt cipați - ca urmare a unor privilegii enorme - să vorbească cu autoritate profesională despre „pericolul” iminent ca NATO să intre în război cu Rusia și Coaliția Binelui din BRICS, ceea ce este cât se poate de clar că idioții cu stele pe umeri nu au prevăzut niciodată în trufia și aroganța lor. Au înțeles că s-au pus cu cine nu trebuie, acum au înțeles că Rusia și Coaliția Binelui îi copleșește și numeric și faptul că dețin armament cel puțin la fel de sofisticat ca și Alianța NATO, doar că în număr copleșitor de mare ca muniție, iar NATO ar termina muniția în prima săptămână de conflict mondial.

Plini de trufie și emfază, liota de generali oligofreni care se produc în studiourile Antena 3/„CNN” în frunte cu paiațele expirate precum generalii Barbu, Dan Grecu „și tot neamul lor israelit”, vin seară de seară la emisiunea „Decisiv” al „marii realizatoare”, „magnifica” Cătălina Porumbel, care până mai dăunăzi când Antena 3 era parte a luptei poporului român cu Javra Ceacâră Băsescu luptau de aceeași parte a baricadelor, Porumbel era o simplă reporteră de teren ștearsă, inodoră, incoloră și insipidă căreia i se dădea legătura ori în mijlocul unui viscol din Bărăgan, ori într-o caniculă sufocantă din același spațiu geografic.

Pentru merite deosebite, pentru apetitul ei de a-și folosi limba din gură împreună cu limba română  ca să mângâie dosul globalismului, acum fătuca asta – mamă de copii – face mereu apologia javrelor care vor nimicirea omenirii. Toți să moară, numai ea, copiii ei și șefii care o plătesc să rămână pe lume.

Ia să vedem cum se răsucește acum cheia în broasca țestoasă de la CNN când trebuie retorsionată populația, care se cere pregătită să devină în scurt timp carne de tun pe teritoriul și al României...

Javrele acestea elucubrează nemernic pe teme pe care până mai ieri le scuipau invers, când pledau pentru sistarea stagiului militar obligatoriu și desființarea doctrinei conceptuale de „apărare a întregului popor” cum eram cu toții îndoctrinați cică de Ceaușescu...

Proștii și nebunii s-au bucurat, mamele proaste și inconștiente au susținut cu bucurie și fericire aceste pastile otrăvite pe care le cereau să le înghită, pentru ca „puișorii” lor dragi, scumpi și delicați, să nu mai fie nevoiți să îndure „mojiciile” unor țărănoi inculți veniți de la țară care le puteau fi gradați și comandanți ai scumpilor băieți  educați și crescuți cu tot confortul.

Asta a fost, iar acum Împuțiții își umplu gura cu rahat la ordin, că NATO are nevoie de multă carne de tun. Acum vor să îmbrace cu țoale kaki și bocanci cazoni pe toți fătălăii ultimelor generații și să îi scoată peste noapte apți să tragă cu pușca, dar doar cu o mână, că cealaltă o bagă în ureche să nu le țiuie de la pocneală. PR mizerabil, excremente care țin teorii ticăloase, de parcă Putin ne atacă imediat și vezi doamne ăștia nu mai au timp să se ascundă.

Vor trebui cu adevărat căutați și pedepsiți pentru toate ticăloșiile în care ne-au vârât cu forța, ca ei să-și facă datoria în fața stăpânilor.

O cavalcadă de știri cu înturlucături create de Împuțiții din presă, cu antagonisme false între Ciolacu și Ciucă, cu „arbitrajul” Șefului Marelui Stat Major al Armatei – generalul Gheorghiță – care crede că există măcar doi români care să-l bage în seamă.

Nu, domnilor, vom vota aproape unanim SOS România, Diana Șoșoacă la Cotroceni, vom ieși din UE, vom ieși din NATO, nu ne temem de Putin și de Rusia, pentru că noi, POPORUL ROMÂN nu avem și nu am avut niciodată după destrămarea URSS și după victoria de moment al globalismului în lume nimic contra Rusiei, iar acțiunile ostile ale conducătorilor României se datorează slăbiciunilor morale ale românilor care nu au avut curajul să li se opună, însă după trei decenii de umilință, poporul român a înțeles în sfârșit cine îi vrea răul și cine nu, cine poate să-l scape de criminalii globaliști.

Nu ne temem de Putin, pentru că suntem aproape toți de partea sa și avem convingerea că el nu de teritoriile românești are nevoie, ci dorește să refacă măreția și mândria poporului rus iar acum dorește să fie pace pe pământ.

Haideți să vedeți numai ce elucubrații se spun în delirum tremens la emisiunea Cătălinei Porumbel cu ajutorul paiațelor cu grad de general care țin cu globalismul contra omenirii.

Premierul Ciolacu: „România nu are nici un risc să fie angajată într-un război.

România nu a fost niciodată mai sigură din acest punct de vedere ca astăzi.

Faptul că facem parte din NATO e un lucru foarte important și vedeți ce desfășurare de forțe și de militari din toată Europa și mai ales din Statele Unite ale Americii sunt pe teritoriul României. ( este sigur că nu sunt mai mult de 2-3 batalioane pe care le hrănim și le dăm bani de buzunar cu care se plătesc salarii de IT-ist curvelor românce n.r.)

Haideți să ,stăm liniștiți că România nu va intra în niciun război.”

Oricum această declarație nu este crezută și liniștitoare nici pentru lehuzele care au născut în cătunele de munte cu o moașă adusă cu drona. Denotă numai că Ciolacu este doar un fost taur care acum este scopit și are spume la colțul gurii dacă vede un uger de vacă plin cu lapte. Un bou care face declarații liniștitoare fără să aibă cea mai elementară competență militară, în ciuda absolvirii fără „Bac” al Academiei de Informații ale Împuțiților ce-și bazează viața și averea pe delațiuni și ticăloșii, tăind frunze pentru maidanezi.

După această declarație, domnul Ciolacu a mers la coadă la ghișeul Ambasadei USA, să ceară viză să mai plece încă odată ca să se tragă cu avionul, sau ca să mai pupe încă odată cururile aliniate ale democraților americani.

Vine apoi „dom ghinărar Ciucă” - ex Șef al MStM, fost premier, actualmente Șeful Senatului României, un Moș Teacă mai tânăr și plin de prostie asociată cu lipsa darului vorbirii:

NICOLAE CIUCĂ: „Aici este vorba deeee... ăăă... ă... mesajul profesional, cred că generalul Vlad ăă... a transmis ăă... un mesaj care vizează nevoia de ăăă... de legiferare, de reglementări astfel încât să putem să avem un mecanism care să ne asigure consolidarea ăă... capabilităților de apărare ale țării. În ceea ce privește riscurile ă... sânt suntem totuși o țară la granița unui conflict, nu putem să stăm nepăsători iar în acest context trebuie să luăm toate măsurile și vă asigur că în acest moment au fost luate toate măsurile la nivelul CSAT, la nivelul instituțiilor, pentru a putea ca împreună cu aliații noștri să facem față oricărei provocări.”

Căcare provocare mă loază? Alea pe care voi le faceți cu aliați Voștri – că ai noștri oricum nu sunt – la adresa Rusiei în special și o zgândăriți de parcă ați fi nu știu ce mare putere militară a planetei. Voi sunteți niște golănași dintr-ăia lași de cartier, care mergeți în fața găștii adevărate, cereți țigări sau o pastilă cu extasy de la un puști și apoi îi dați un șut în cur. Când nimeriți un băiat puternic care face lupte și nu știți, o luați rău pe cocoașă și atunci chemați derbedeii mai mari din Alabama ca să îl împresoare pe luptătorul care v-a mardit. Asta sunteți, bă bâlbâitule.

Ei și acum să-i dăm legătura în direct și papagalului de serviciu al lui madam Hulubel, generalul civil Dan Grecu, nu ăla de făcea cândva „crucea” la inele, ci altul care vorbește în concordanță cu politica postului americano-român, cu actorii lor și caii noștri.

Căcălina Hulubel l-a întrebat dacă după părerea lui ar fi nevoie ca România să reintroducă stagiul militar „voluntar deocamdată” și dacă este nevoie de acest stagiu pentru tinerii „VOLUNTARI”  de până la 35 de ani.

G-ral Dan Grecu: „Bună ziua, mulțumesc pentru invitație, răspuns simplu DA. Răspuns DACĂ.. nu știu, pentru că e propunerea legislativă de 4-5 ani de zile în parlament și dospește pe undeva într-un cotlon al parlamentului și nimeni  nici n-a băgat în seamă. Dați-mi voie să revin la declarații – cele trei declarații -   foarte scurt pe care ați prezentat dumneavoastră. Ăăăă... domnul prim ministru ăăă...excludeee  ă... amenințarea cu războiul la adresa României, mă bucur și eu am exclus-o... ăăă... de fiecare dată de câte ori am avut ocazia să abordez acest subiect, adică nu am exclus-o, ci i-am dat o probabilitate foarte mică. Asta nu înseamnă că România nu trebuie să fie pregătită pentru apărare.”

Oaaa, câtă intelighenție, câtă clarviziune, câtă diplomație de a nu călca în străchinile de pe masă să stropim mesenii, adevărat general român!

Am dorit numaidecât să vă dau doar niște mostre de otravă cu care vi se otrăvesc creierele cu subiecte inventate și fabricate ca să se ocupe timpul și mintea unor oameni care nu trebuie să se întrebe nicio clipă de ce, cine și cum dracu au adus România la acest stadiu de vasalitate și cum a intrat țara noastră cu anasâna într-un conflict care nu ne aparține și pe care nu ni-l dorim, sau cum domnu dracu suntem obligați să ne luăm de la gura noastră și să finanțăm niște fasciști ticăloși care sunt uneltele imperialismului globalist american.

Toată această pregătire „mentală” prin intoxicare, are menirea să însămânțeze în mintea proștilor care nu s-au silit să învețe la școală, care nu au nicio meserie stabilă și taie frunze la câini - deși au făcut copii - să spere că vor deveni fiecare un Rambo și vor face avere jucându-se de-a războiul pe un salariu minim pe economie ca „volintiri.” Cel puțin fiecare cetățean de gen masculin va trebui să facă armata! Gata cu curiștii și sclifosiții defecți de gen! Numai așa vom putea redeveni un popor sănătos! Numai așa vom reface fibra nației române! 

Nimic nu se va întâmpla, pentru că anul acesta, românii și alte popoare europene vor spulbera globalismul, vor reinstaura pacea și vor elimina orice pericol de război. Evident, votând partidul SOS România peste tot și Diana Șoșoacă la Cotroceni!

GABRIEL MIHAILA

(vezi video)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07