FATA MORGANA

DJGSG

In asteptare...

...da "babaieti" !...astept sa vad noua Lege a Pensilor ...astept sa o vad votata...si publicata in Monitorul oficial...ca sa fiu sigur !

...astept sa o citesc...sa fac socoteli...sa o "decapez"...sa vad ce-i acolo ...ca m-a înebunit Olguta !...da' mai ales d-nu' ăsta...Budai !...ăsta de parca sta pe budă cand vorbeste...si-i constipat saracu'...

...de ce vreau asta ?...păi fiindca am cotizat lunar vreo 40 de ani...si vreau sa-mi dea statul înapoi banii pe care i-a investit în Educatie si Sanatate... pentru babuinii de azi...ăia excitati din piață, ăia care trag pe nas si apoi vor sa moara toti batranii...începând cu bunicii si parintii lor...aia !...care nu mai au loc pe lumea asta de nimenea...proastă investitie a facut Statul cu bani mei !...proastă rau...ăștia mai bine se nășteau morti...despre educatie? ce sa-ti spun ?!NCDJHUGUH

...da' mai ales vreau si eu sa zambesc multumit când vad cuponul de pensie...chiar vreau...ca acum când il vad, ori intru in depresie instantaneu...ori fac "atac de panica"...sper sa apuc ziua aia...macar o luna...macar o data...de ciuda !

   CORNEL ZLATI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?