FASCISTNANTA ROMÂNIA!

hfhfhgfghg

Fuse, fuse și se duse! Gata, a trecut pericolul, românii pot hali din plin, pot râgâi satisfăcuți cu mațul plin că s-a mimat și lupta pentru Libertate, pot sărbători de acum liniștiți până după Bobotează. Toți! Și ăia, „carantinații”, de veniră la porcul românesc tradițional și neamurile lor sclavagizate, care îi așteaptă ca pe prinții moștenitori cu brațele deschise. Până la urmă, chiar ei sunt vinovați cel puțin 50% de halul în care suntem azi! Ei, care ne înjurau copios pe noi, cei de aici rămași să ne batem cu jivinele globaliste și antiromânești, dar deh, noi eram pesediști proști, care nu înțelegem democrația în care ei au ajuns să trăiască și „să înțeleagă” viața.

Îmi fierbe sângele prin vene și acum când îmi aduc aminte de înjurăturile și scuipăturile luate de la babetele badante, cu mănuși murdare de căcatul democratic, care se luau în gură cu mine când scriam nasol despre Săsanis! Și acum mă revolt la amintirea sutelor de articole scrise documentat despre jigodiile securist-globaliste care ne distrug sistematic ca țară și popor. Degeaba am devoalat împreună cu alți intelectuali anonimi fărădelegile cu argumente, degeaba strigam din răsputeri că e manipulare tipică, cirezile de vite încornorate au votat „masiv” Johannis și gașca lui de limbrici putreziți din PNL și USR. Idioții analfabeți funcționali împrăștiați prin Europa se făcuseră „dă dreapta” și ei strigau că Viorica Dăncilă e proastă, că așa le băgase în bidoanele goale Propaganda, sasul e infinit mai idiot și mai laș, dar cine să înțeleagă asta? Un idiot este bucuros că în gândul său nu este mai tâmpit decât ținta care i se arată, așa că a fost posibil să îl realeagă pe NAZI, pentru a doua oară! Împreună cu el, la pachet, au fost aleși – evident! – și Helvig și Orban, Câțu, Ciolacu, Barna, Cioloș și tot neamul lor de iude israelite. Azi suntem cu talpa pe gât – și ăi de afară și ăi dinăuntru! Au prins cheag, Arafat, Rafila, Bode, jegurile actuale. Au amenințat și corupt procurorii, judecătorii, generalii din Servicii și Armată, i-au corupt cu bani furați de la gura noastră!

La apelul disperat al celor câteva mii de români  ce au dat curs chemării câtorva patrioți precum Diana Șoșoacă, Liviu Dragnea, Oana Lovin, AUR și mulți alții mai mult sau mai puțin cunoscuți, pe 21 decembrie au ieșit în fața Parlamentului aproximativ 15.000 de demonstranți. Atâția au catadixit să sacrifice o zi de marți, pentru binele și eliberarea de fiare sălbatice a României! Restul sunt dragă la sky, la munte, că ninge frumos, „să se bucure și copilașii”, să ne iubim cu toții, să ne iubim amantele, să fie bine la toată lumea, să miroasă a cozonac proaspăt, a porc pârlit cu paie, a șoric proaspăt, că asta înseamnă Crăciunul, nu? Să ascultăm pe Hrușcă – „ce frumos cântă, nu?” – să mergem oriunde e zăpadă! Cât costă? 500, 1000, 1500 de euro? Zic „ăștia” în buclă că se scumpește totul? Nu contează, vine Crăciunul, vine Anul Nou, copiii trebuie să simtă asta, dă-i naibii pe nebunii ăia care strigă ca disperații „jos guvernul!”, „jos Johannis!”, „jos Ciucă!”, jos certificatul verde obligatoriu care ne va încălca dreptul la muncă!”, nebuni, săraci care nu au ce pune pe masă, care așteaptă ca noi, cei care acum petrecem, tot noi să le trimitem pachete cu portocale și donații din ONG-urile noastre, să înceteze naibii acum de sărbători!

Mă uitam cu ochii ațintiți în gol la toate câte curg în jurul meu. Oameni de lângă mine, cunoștințe apropiate sau „prieteni” virtuali, liorbăie pe facebook cu spor la patriotismul de care trebuie să dăm dovadă, în timp ce mestecă nonșalant de frupt cuvinte și cârnați de porc laolaltă...

Ironii și bășcălie la adresa Dianei Șoșoacă, emoticoane, steak-uri, obscenități, înjurături la adresa lui Dragnea („ce mai vrea penalul ăsta?”), poze de la munte cu brazi încărcați cu zăpadă, veselie maximă, analfabeți cu ștaif ce formează noua intelectualitate majoritară, oameni „tineri” de 40-50 de ani care trăiesc „decent”, că au credite la bănci pe 25-30 de ani cu re-eșalonări, cu mașini luate în lising, cu povara facturilor la grădinițe și școli private, la vacanțe amanetate de rate, cu case în construcție în locuri fără utilități, unde drona e singurul mijloc de acces, ăștia sunt cei care RÂD, care mimează veselie, satisfacție și bunăstare, care țuguie buzele oripilați de ideea de a viziona de la un cap la altul pe „nebuna aia” de Șoșoacă, pe Liviu Dragnea, pe Oana Lovin, dar țin televizorul deschis numai pe analfabeții oligofreni culeși de Ghiță de milă, de pe la Orfelinatele ceaușiste și transformați în „jurnaliști” conduși de alcoolicul Ciutacu, de fufina de Cretzuleasca sau de ailaltă Cristina Șincai, muieri bâzdicoase care fac chiar orice să aibă bani îndestulat și să se dea „duoamne”...

Mă întrebam ca prostul de ce nu ies românii în stradă cu duiumul la chemarea unor lideri curajoși, a unora care nu s-au compromis până acum în politică, a unora care știu carte, sunt profesioniști într-un domeniu, care au idei sănătoase și vor să refacă România pe alte principii care să ne aducă la o normalitate?!

Răspunsul m-a venit la fel de firesc. Majoritatea românilor rămași în țară SE TEM! Sunt fie angajați în corporații străine pe salarii câr de cât decente, care le permit cumva să treacă cu bine peste aceste nenorociri cauzate de politica dezastruoasă, de abuzurile abominabile făcute împotriva adversarilor politici de jivinele aflate contra naturii la putere, sau sunt angajații de la stat, aceia care susțin la ordin prin votul lor pe aceste jigodii, ca o plată identică cu șpaga a scaunului călduț și fără grija zilei de mâine. Asta cred ei, dar viitorul apropiat le va demonstra că sunt idioți congenitali, că lipsa lor de cultură elementară, ura față de citirea unui text – să nu vorbim de cărți! – îi îndepărtează de gândirea și descoperirea Adevărului. Asistente medicale – neveste de securiști sau milițieni cu bulane la șold - doctori șpăguiți de criminalii din politică cu stipendii de 30000 de euro pe lună, oameni ce-și permit vile la munte, la mare, cabane și case de vacanță, apartamente în stațiuni străine, mașini de lux, călătorii cu avionul la clasa întâi, împreună cu neamurile lor, împreună cu fufe și fătălăi purtători ilegal de sulă din „show-biz”, ce mimează bogăție, dar se plâng printre dinți că nu mai pot face bani nefiscalizați, asta e fauna care nu iese în stradă și râde de patrioți! Milițieni porecliți „polițiști”, javre securiste din Servicii „fără număr”, care înghit bugete enorme și privilegii regale, procurori deveniți pândari ce țin de șase hoților, magistrați care râgâie de sumele fabuloase ce le intră în conturi lunar ca să închidă ochii și să protejeze jaful, toate aceste cohorte de nemernici sunt cauza terorii românilor care sunt imediat ostracizați când își arată nemulțumirile.

Toți acești idioți care azi râd batjocoritor de liderii patrioți precum Diana Șoșoacă, Liviu Dragnea și încă aproximativ 100-200 de patrioți curați, ce sunt propulsați de populația terorizată pe față, sau pe ascuns, sunt de fapt starea pură a cretinismului unei nații! Ei sunt sinucigași, dar pe lângă ei trag la ștreangul nepăsării și lumea inteligentă, lumea cu capul pe umeri care ÎNȚELEGE și luptă pentru Libertate.

Ce vor patrioții? Vor ca statul român să fie suveran, să fie respectat, să fie stăpân pe propriul destin, pe politica internă protectivă! Vor să nu se mai imixtioneze tot felul de nemernici cu statut diplomatic care să dea ordine unor râme aflate în funcții cheie ale statului de drept, care nu au fost legitimate de un vot democratic al românilor! Vor ca și Corporațiile să plătească corect impozite pe profitul din România, iar banii cuveniți României să rămână în țară! Vor să se întroneze LEGEA și ECHITATEA în societatea românească, vor ca în funcțiile publice să ajungă cei mai capabili oameni – indiferent de averea pe care o dețin.

Patrioții vor să putem face alianțe convenabile cu oricare popor cu care putem avea schimburi economice avantajoase și nu să ascultăm de țări puternice care impun prin forță punctul lor de vedere!

Vor ca Armata să fie cu adevărat a României, să fie membru corect și partener egal în NATO, să fim dotați și înzestrați cu armament modern, la nivelul Alianței și nu să fim trimiși în teatre de război ca o carne de tun.  Asta vor patrioții români. Idioții care cred că sunt la adăpost, cei care cred că ei trăiesc bine, sunt exact aceia care stau după perdele, care migrează ca oile în scurte vacanțe ignorând chemările la nesupunere civică a acelor care vor să avem o Românie normală ce va rămâne copiilor și nepoților noștri!

Sunt sceptic de faptul că românii se vor uni la votare și vor da o lovitură năprasnică acestor jivine care au vândut România de trei decenii! Sunt sceptic că nu vor cădea pradă manipulărilor și luării de mită - dată sub formă de o mărire hilară a veniturilor, care e cu 2 procente peste pragul de inflație.

Turma mioritică a primit de sărbători o sarsana de tain cu iarbă verde și grasă, chiar dacă e împiedicată să behăie de botnițele Plandemiei.

Scursuri umane în genul „analiștilor” politici, ca acel nemernic băsist Gelu Vișan, ca morsele, focile, porcinele Pieleanu, CT Popescu, Ion M Ioniță, Ionuț Cristache, Mihai Gâdea, Adrian Ursu, globaliștii ProTv, etc – cântă aria pandemiei din zi în noapte pe bani grei, deturnați de la gura românilor!

Sunt sceptic, dar nu neîncrezător. Frica poate fi învinsă din te miri ce, iar o picătură de otravă poate umple paharul care se revarsă. Orice foc, orice dezastru, pornește de la o scânteie! Nimeni nu se află ferit de furia mulțimii care poate fi o demență generală.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?