„FANTOMA” DE LA OPERA

dhdfhghgh

MOTTO: „Să te uiți în ochii celui care vaccinează sau în ochii celui care se vaccinează; în acest fel umanizăm procesul de vaccinare.” (col. dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul suprem al campaniei de vaccinare, 15 mai 2021, declarație făcută la Castelul Bran)

.....................................................................

Gata, cetățene! După ce te-ai vaccinat sub auspiciile lui Mozart, de-acum ai liber și la Operă! Trebuie doar să întrunești unele mici condiții - adică să ai „buletin de vaccinat”, cu rapel efectuat, cu tot, să porți mască de protecție și să nu te bulucești în sală la peste 70% din capacitatea acesteia. Pentru mai multă „culoare” e bine să fie și Dan Barna cu tine (dacă el ar fi fost președinte pandemia nu se întâmpla, știi doar...) și chiar și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ăla al cărui nume nu-l poți reține și despre care te întrebi mereu ce oare îl califică pentru a fi în această funcție (sigur, te întrebi doar preț de câteva minute, deoarece apoi îți amintești că Turcan e ministresă la Muncă și Protecție Socială, moment când îți dai seama că se poate și mai rău...).

Așadar, mai dragă, cum bine zicea Marius Țeicu în anii ʹ80, „...La Operă, la Operă/ Cine ne acoperă/ La Operă, la Operă/ Ce mai capodoperă”!

Păi... până la capodoperă, întâi să vedem „cine ne acoperă”. Ne acoperă cu masca agățată de urechi (nu contează dacă e conformă sau nu) ultimele „indicății” prețioase ale Guvernului, în scopul combaterii pandemiei:

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 27 din 14 mai 2021, prin care se aprobă organizarea și desfășurarea unor evenimente de tip test sau pilot la care vor putea participa spectatori în limita a maximum 70% din capacitatea spațiului.

14 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Libera Musica, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului, Organizator: Opera Națională București;

15 mai 2021, intervalul 19:00-21:00, Dineu cu Proști, eveniment organizat la interior, cu participarea a maxim 70 % din capacitatea spațiului, Organizator: Teatrul Național București.” ( PS NEWS. ro, 14 mai 2021)

Așadar... nu intră la Operă decât vaccinații, obligatoriu  „rapelați”. Gradul de ocupare trebuie să fie la maximum 2,8/4  din capacitatea sălii. Masca este obligatorie, inclusiv pentru cei din orchestră.

Vin și întreb...dacă în sală și pe scenă nu intră decât vaccinați-rapelați („imunizați”, conform propagandei, pentru cel puțin 6 luni);

...dacă în mod obligatoriu la 2,8 scaune ocupate, ar rămâne l,2 scaun neocupat (luați-o pe-asta... încurcă-i, drace!);

...dacă toți poartă mască exceptând solistul, care, credeți-mă, între atâția mascați, pare a fi în pielea goală...

...atunci cum se poate infecta cineva și, mai ales, DE LA CINE SE POATE INFECTA?

Răspuns corect: singurul inamic care poate să-i îmbolnăvească pe toți „imunizații” de pe scenă și din sală cu inconștiența sa criminală este SOLISTUL!  Nici nu-mi pot imagina la ce distanță poate acesta azvârli coronaviruși în clipa în care atinge „acuta” prelungită, ca punct de apogeu din aria celebră pe care o interpretează.

Așadar, acum că dușmanul public a fost demascat, solicit: dragi tovarăși de la CNSU... eliminați tenorul... eliminați soprana... îmbotnițați corul! Arătați că vă pasă!

În ceea ce privește DINEU CU PROȘTI, propunerea reprezentației-pilot de la Teatrul Național, încă nu-mi dau seama cine trebuie eliminat. Din pricina pluralului din titlu, e de la sine înțeles că ar trebui să caut mai atent! Dar, nu uitați: oricând CNSU poate hotărî  ca toți, absolut toți... actori, regizori, public, sufleur, etc. să participe la DINEU CU PROȘTI echipați în combinezon de protecție.

.....................................................................

hdfgfgf

P.S. Sursa fotografiei: platforma oficială RO Vaccinare.

Așadar, „VACCINĂRI DE NEUITAT LA CASTELUL BRAN”... dar, dacă vreți VACCINĂRI DE UITAT, tot la Castelul Bran, vaccinați-vă la colonel-doctor Valeriu Gheorghiță, care vă asigură că SE UITĂ în ochii dumneavoastră!

LUMINITA  ARHIRE

Tags

Featured

GÂNDURI ALBASTRE

Mi-aud gândurile toate cum se calcă în picioare, ca să evadeze-n grabă și să se arunce-n mare...

Sunt sătule de-ntuneric, vor să iasă la lumină, dar nu au aflat că-afară e planeta în ruină...

Tags