FANCEZILOR LI S-A IMPUS NECROFILUL

hfhfhh

Hristos a Înviat! – #iubescromania

Păpușarii globalismului pot fi liniștiți. Poporul francez a ales cum trebuie și Macron  rămâne președinte al Franței. Momentan, în afara lui Viktor Orban, la masa în Uniunii Europene nu le suflă nimeni în ghiveciul globalist. Dimineața, la știri, la RRA, ai noștri, Ciucă, Iohannis, Cioloș, păreau că s-au așezat de azi noapte la coadă să fie siguri că prind un loc în față pentru a-l felicita pe „Micro”, pentru realegere.

În Franța urmează, în 12 și 19 iunie, alegerile parlamentare, când există probabilitatea mare, aproape inevitabilă, ca Macron să primească un prim-ministru din opoziție. Va fi o coabitare putere/opoziție la guvernarea Franței, fenomen care nu s-a mai petrecut de la Mitterand și pare că nici nu are șansa să devină un blat frățesc, ca la noi.

In ceea ce ne privește pe noi, victoria lui Macron va da un șoc de resuscitare diviziei de trotinete de la USR-PLUS, favoriții lui Macron și, într-o anumită măsură, creația copilului nevestei sale, ce tocmai a fost reconfirmat la Palatul Elisee. Cioloș rules – cum ar zice americanul și va încerca, probabil, să îl detroneze pe favoritul înstelaților autohtoni, (Dr)ulă, dar și să îl aștepte la cotitură pe născătorul Barna, să îi ofere în privat și fără programare o ședință de epilare.

În rest, vă anunț că e bine. Zelensky ne anunță noi victorii pe frontul de est și că rușii n-au cum să învingă în Ucraina. Caramitru pare că a început să creadă în Dumnezeu, Radu Tudor e plecat nițel să îl caute pe Putin, iar Urania ne zice la horoscop numai de bine, cu condiția să fim atenți și să ne plătim la timp taxele, că țara asta are nevoie de bani. În fond, în România, binele nu e gratis, nici măcar de Paște, așa cum greșit pare să se fi înțeles, din interpretarea profană și haotică a alinierii stelelor de pe epoleți.

GOGU  ORLANDO

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

EI !

Au aruncat două bombe atomice asupra Japoniei, au ars mii de oameni care suferă până astăzi, doar pentru a arăta Uniunii Sovietice de atunci, că au arme nucleare!