EXISTA OAMENI NORMALI CU CAPUL!

jhdhgf

EXCLUSIV: „Federaliștii și globaliștii de la Bruxelles nu acceptă opinii divergente.”

Într-un interviu exclusiv pentru Remix News, Jorge Buxadé, care este vicepreședintele partidului Vox din Spania și liderul delegației Vox în Parlamentul European:

„Sunt membru al Comisiei pentru afaceri constituționale și am cerut la începutul procesului să particip, dar nu am putut face acest lucru din cauza regulilor de gen. Aveau nevoie de mine să fiu femeie, iar eu sunt, desigur, bărbat, și de aceea nu am putut participa.

Pe 9 mai, nu am participat la acest spectacol inacceptabil care a avut loc în Parlamentul European pentru că deja săptămâna trecută, Vox, împreună cu întregul Grup al Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a respins concluziile acestei Conferințe privind Viitorul Europei. În esență, este un proces antidemocratic prin care opinia câtorva, aleasă de forțele globaliste sub presiunea lobby-urilor, este trecută drept părerea cetățenilor.

CINE A ALES DE FAPT PARTICIPANȚII LA ACEASTA CONFERINȚA?

A fost echipa care a organizat Conferința despre Viitorul Europei, în care s-a remarcat figura lui Guy Verhofstadt, cel mai distins europarlamentar federalist și anti-națiune pe care îl avem în Parlamentul European.

A fost un proces perfect dirijat și orchestrat de la A la Z, concluziile lui au fost deja scrise de la început de cei al căror scop este să provoace o schimbare a tratatelor, o schimbare a structurii Uniunii Europene, să continue preluarea competențelor. departe de statele membre, pentru a crea noi organisme și agenții europene și, mai ales, pentru a pune capăt REGULII UNANIMITĂȚII.

Federaliștii, globaliștii și oligarhiile de la Bruxelles NU ACCEPTA OPINII DIVERGENTE.

Așa cum doresc să mențină Grupul Identitate și Democrație, sau partide precum Vox, în spatele unui cordon sanitar, ei vor, de asemenea, să creeze un cordon sanitar în jurul guvernelor Ungariei și Poloniei. Este o pretenție absolut totalitaristă din partea acelor elite false de la Bruxelles. Este ideologie pură.

Ei nu acceptă suveranitatea Ungariei și Poloniei, a parlamentelor și guvernelor lor, așa cum va fi, din păcate, și cazul Spaniei, dacă în viitor Vox va deveni parte dintr-un guvern național, așa cum va fi cu siguranță într-o zi. Nu are nimic de-a face cu statul de drept.

De câte ori să spun că UE a fost confiscată de o grupare demonică? De ce ar trebui să mai stai într-o asemenea structură în care oameni nealeși de tine subordonează Parlamentul European, format din scelerați pe care i-ai ales, și care n-au niciun cuvânt de spus acolo? Votează ceea ce le impune Comisia Europeană? Te-a întrebat vreun europarlamentar vreodată cum ar trebui să voteze el acolo? Că te reprezintă.”

JORGE  BUXADE

Europarlamentar VOX - Spania

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?