EVENIMENT - SCHIMBARI PLANETARE CARE VOR AVEA LOC - ELIBERAREA OMENIRII

jkfhfjhjjh

 Draga Cobra,

Ne-am simţit obligați să te contactăm şi să cerem permisiunea ta pentru un astfel de interviu, pentru că ai fost prima şi rămâi singura persoană cheie printre alte grupuri de mișcare si eliberare planetară, tu ești cel care în 2012 - prin intermediul blog-ului tău - s-a referit la elefantul din cameră, si anume:

«după eveniment, vom opri uciderea/mâncarea animalelor şi  le vom recunoaște pentru ceea ce sunt ele cu adevărat.»

A fost această declaraţie pe care am citit-o în 2012 în blog-ul tău si prin care ai câştigat instantaneu atenţia şi încrederea mea, legat de tot ce împarți si faci, deoarece nimeni altcineva nu a făcut-o până la acel moment.

Acest interviu reprezintă vocea şi preocupările a miliarde de suflete,  în corpuri umane sau animale, cu, sau fără voci.

Interviul de azi se bazează pe o lista/serie de Q & A (intrebari si raspunsuri), între AGN VEG si Cobra, reprezentând ceea ce am identificat ca fiind Elefantul din Cameră... în timp ce nimeni altcineva din mişcările de eliberare planetară şi alte organizaţii nu s-au adresat  încă în profunzime.

Aici  oferim numai transcriptul  interviului  audio, care a avut loc în Mai 2016

Este vorba despre conexiunea dintre planeta noastră, locuitorii ei, alimentele pe care le mâncam, modul în care acestea sunt prelucrate şi relaţia lor cu umanitatea la nivel planetar, galactic, ezoteric/spiritual, precum şi din punct de vedere al implicațiilor si perspectivelor fizice.

I N T E R V I U

AGN Veg.

Fiind conştienţi de faptul că ANIMA înseamnă SUFLET, VITALITATE -  suflet în limba greacă veche, iar cuvântul SIMŢITOR se aplică la toate sufletele şi fiinţele spirituale conștiente - indiferent de forma temporară pe care o pot lua, capabile să simtă bucurie şi durere, plăcere şi suferință, nu este atunci corect că toate animalele sunt fiinţe simțitoare?

Cobra

Da, desigur, toate animalele sunt fiinţe simțitoare şi ele simt tot spectrul de emoții ca si fiinţele umane, deci sfatul meu ar fi să fie tratate ca fiinţe umane.

 AGN Veg.

Este adevărat că sufletele pe care noi le știm ca animale au venit aici cu milioane de ani înaintea oamenilor?

       C.

Da, este cunoscut ca un proces de evoluţie, unele dintre animale au fost originare acestei planete, iar altele au venit sau au fost importate de pe alte planete

      AGN Veg.

În afară de propria lor evoluție spirituală, este adevărat că scopul lor original de a fi aici a fost/este de ancorare a energiei dimensionale prin corpurile și conștiința lor în grila planetara, după ce starea Mamei Pământ a fost transformată de la cea inițială, cristalină, la cea actuala/stâncoasa, în urma războaielor galactice?

      C.

Pentru unele animale da,  dar nu pentru toate animalele, de exemplu delfinii şi balenele au venit din Sistemul Stelar Sirius, pentru a ancora o anumita grila de energie, specifica pentru această transformare planetară specială.

AGN Veg.

În ultima vreme, am văzut de foarte multe ori cai, vaci si capre ca într-o transă, într-un fel de stare meditativă ca si cum primesc un fel de transmisii.

Este corect să spunem că aceste transmisii sunt împământate prin corpurile si conștiințele lor pure, conectate la energii înalt dimensionale?

       C.

Acestea nu sunt conștient împamântate, dar ele simt si percep aceste energii în felul lor şi se conectează cu ele, în felul lor.

      AGN Veg.

Ființele cunoscute sub numele de animale, au fost create în nivele  5D şi dacă da, sunt acestea încă conectate la casele lor in 5D?

       C.

Totul și fiecare fiinţă simţitoare a venit de la SURSĂ, ființele diferite au diferite fluxuri de evoluție, istorie diferită, dar cu toții, toate fiinţele vii provin din SURSĂ... toate fiinţele vii se confruntă cu Anomalia Primară în felul lor şi toate fiinţele sunt reconectate cu SURSA în felul lor, cu excepţia celor care au ales cu liberul arbitru sa nu o facă.

      AGN Veg.

Este adevărat că vechii practicanți de magie neagra au folosit ritualuri de sacrificiu, atât pe animale cât şi pe oameni, forţând un suflet sa părăsească forma sa fizică împotriva timpului său natural de tranziţie, ca o parte a practicilor întunecate, pentru atingerea unor scopuri negative spiritual?

       C.

Da, din păcate, acest lucru este adevărat.

      AGN Veg.

Nu acesta este și sistemul nostru actual de forţare a peste 600 sute de milioane de suflete din corpurile lor fizice, de animal, la fiecare 5 zile pentru hrană, parte a aceleaşi practici întunecate vechi - doar la o scală mult mai mare - dar, parte a programărilor archonice?

       C.

De fapt, aş spune că parţial, nevoia oamenilor să mănânce carne este manipulata într-un mod care permite anumite forţe, la abuzul de care au nevoie pentru a continua practica de sacrificiu. As mai spune ca este acceptată de societatea modernă de la suprafața planetei, astfel încât unii oameni  încă mai simt nevoia să mănânce carne, dar modul cum aceasta se face în societatea actuală, este absolut nedrept.

AGN Veg.

Viața unei ființe sub formă de vacă, este de 25 de ani. Nu este o încălcare foarte gravă a Legilor Universale sa forțezi un suflet afară din haina sa fizică - înainte de timpul său natural de tranziţiei – de exemplu, numai după 5 ani?

      C.

Da, desigur, este împotriva legilor naturale în restul Universului, ei nu o fac, acest lucru se întâmplă doar pe această planetă, în acest moment.

 AGN Veg.

Vechiul război pe aspectul Feminin, Zeiţa Creaţiei, este reflectat cu privire la faptul că oamenii au fost manipulați pentru a conveni, practic, exploatarea şi furtul - consumând purtătoarele si susținătoarele de viaţă, prin alimente animale, cum ar fi ouă, lapte şi carne. Nu există aici o conexiune intimă ezoterică?

Exista o conexiune ezoterica, dintr-o perspectiva spirituala între suprimarea istorică, exploatarea şi abuzul de femele umane si suprimarea istorică, exploatarea şi abuzul de femele animale pentru ouă, lapte și carne?

       C.

Aş spune că toate formele de abuz al animalelor sunt puternic legate de suprimarea principiilor feminine.

      AGN Veg.

Există vreo legătură ezoterică între ritualurile întunecate de sacrificiu animal şi faptul că în mijlocul fiecărei mese, în timpul oricărei sărbători religioase, tradiţionale, în fiecare cultură a oricărei naţiuni, se află sacrificată o ființa simţitoare (miel, curcan sau porc)?

          C.

        De fapt, acest obicei este o reflectare a ritualurilor de sacrificiu mai vechi, care aveau loc în aer liber şi este o rămăşiţă a acestora.

     AGN Veg.

În întreaga lume există sute de mii de abatoare. Sunt aceste locaţii folosite de către entităţile întunecate în scopul de a recolta energie grea pentru scăderea  vibrației, a tărâmurilor astrale?

      C.

Nu numai scăderea tărâmurilor astrale, dar de asemenea, cel eteric şi în special planul plasmatic, dar este adevărat, în principiu este adevărat.

      AGN Veg.

La fiecare minut, în lume - bazat pe sursa care calculează uciderea animalelor - 200.000 de animale pe minut (sau 600 de milioane la fiecare 5 zile) sunt ucise pentru alimente. Cum afectează acest lucru nivelul energetic planetar?

      C.

Desigur, toate aceste ucideri sunt resimțite pe scară planetară destul de dramatic şi acest lucru influenţează condiţiile din corpul de energie planetar, dar toate acestea vor fi tratate la momentul Evenimentului.

      AGN Veg.

De unde provine acest colosal număr de suflete din animale?

      C.

Aş spune că sufletele grup din diferitele specii de animale sunt de fapt din planul astral şi eteric, iar multe dintre aceste emanații de suflete, din sufletul grupului, se încarnează în planul fizic, mai ales în acest moment.

      AGN Veg.

Înainte de proiecţia lor aici, sunt conştienţi/constiente de ceea ce le aşteaptă înainte de incarnare?

C.

Ele înţeleg într-o anumită măsură, dar nu complet.

     AGN Veg.

Ce se întâmplă cu sufletele lor imediat după sacrificare? Unde se duc?

      C.

OK, sufletul animalelor părăseşte corpul câteva momente înainte ca trauma sa devina prea mare, iar apoi animalul este returnat sufletului lor de grup de animale in planurile eterice si astrale.

      AGN V.

Am citit într-o carte despre viaţa după moarte, faptul ca în apropierea morţii, sufletul omului este propulsat direct din corpul său fizic, la impact prin accident de exemplu, înainte ca durerea să devină prea mare... este acest lucru valabil si pentru sufletele animalelor?

       C.

Da, exact

      AGN Veg.

De ce ele nu se apară folosindu-și voința si puterea fizică, împotriva agresorilor, asupritorilor si a celor care le ucid?

       C.

Deoarece acestea sunt condiționate de durere, se folosește violenţa destul de mult, ceea ce a dus la suprimarea liberului lor arbitru.

      AGN Veg.

Deci, dacă sufletul iese din corp înainte ca durerea sa devina de nesuportat, ce fel de forţă sau mecanism menţine corpul în mişcare (cum ar fi exemplul unui pui, al cărui cap a fost tăiat dar acesta continuă să se miște)? Exista vreun fir energetic  de legătură intre corp și suflet?

      C.

OK, sufletul iese din corp, dar se menține o legătură cu creierul fizic şi există, de asemenea, o descărcare de curent electric în sistemul nervos central, acest lucru declanșând mișcarea corpului.

 AGN Veg.

Sper ca nu se mai simte multă durere după ce sufletul iese.

       C.

Mult mai puţină durere în acel moment...

      AGN Veg.

Dacă durerea și suferința nu au făcut parte din planul creator al Sursei, de ce animalele au „acceptat” aceste concepte transmise/executate printre unele învăţături spirituale?

      C.

Animalele sunt aici, experimentând Anomalia Primară în felul lor.

       AGN Veg.

Acum, cu multe mii de autotrofi şi milioane de vegani, ştiind ca noi am fost proiectați ca fructarieni (frugivori) prosperând din ALIMENTATIE care creste direct din sol, nu prin uciderea altor fiinţe (exceptând cazuri izolate, cum ar fi persoanele care trăiesc în zonele cu climă foarte rece, care s-au adaptat pentru a supravieţui pe carnea animalelor), facem o revenire treptată, o întoarcere la forma noastră cristalină originală, care necesită din ce in ce mai puțin alimentație solidă şi din ce in ce mai mult alimente proaspete cu vibrație ridicata?

       C.

Acest lucru este valabil mai mult pentru oamenii dezvoltați spiritual, dar pentru majoritatea omenirii, oameni încă vor mânca carne, dar acest lucru va fi dintr-o conștiința si o perspectivă diferită.

     AGN Veg.

Este hrana pe care o consumam in fiecare moment (LA NIVEL ENERGETIC) direct proporționala cu starea conştiinţei noastre şi cu starea emoţională/mentală?

      C.

Există o relaţie, dar există manipularea de către cabala legată de ce mâncăm... suntem de fapt forţați şi manipulați în consumul de anumite alimente, anumite cantități de alimente şi anumite tipuri de alimente... Voi vorbi pentru cea mai mare parte a umanităţii, acest lucru este adevărat...

 AGN Veg.

Este adevărat că așa cum Oamenii sunt recoltați energic de către entităţi ale întunericului, la fel si  animalele, direct ȘI prin noi?

      C.

Da, exact.

     AGN Veg.

La fiecare 24 de ore, prin agricultura animală sunt distruse 200.000 de hectare de pădure la nivel mondial, aproape s-au șters de pe planeta noastră plămânii (pădurea Amazon) acest lucru fiind de departe cel mai devastator ecocid, după deşeurile nucleare.  În acest context, după Eveniment, vom avea soluţii imediate, cum ar fi metode avansate de producere a alimentelor şi replicatoare de mâncare/alimente  care să înlocuiască complet toata agricultura animala?

      C.

Acest proces va dura ceva timp, dar va fi destul de rapid.

      AGN Veg.

Noi deja avem nelimitate produse alternative pentru (Carne/Lapte/Oua/Peste), pe baza de plante şi diferite opţiuni pentru a înlocui proteina animala cu produse care au aceiași textură şi gust, doar mai sănătoase, cu tot necesarul nutritiv si fără a folosi dogma "uciderea pentru viaţă este necesara". Va fi mâncarea înlocuitoare programată si valabilă prin replicatoarele de mâncare, după Eveniment?

      C.

Da, desigur, acest lucru va fi disponibil.

      AGN Veg.

Ce se va întâmpla cu miliardele de animale care în prezent sunt ţinute captive pentru alimente, profit, modă, experimente, „divertisment”, sport, muncă și alte utilizări, odată ce acestea vor fi eliberate din robie şi exploatare?

      C.

Ele vor începe să trăiască viaţa lor, mai conectate cu natura, mai libere şi în mai multă armonie și scop în sine.

      AGN Veg.

La cât timp după Eveniment, aproximativ, se poate estima că toate formele de exploatare si ucidere a animalelor, vor fi complet depăşite, declarate ilegale?

       C.

As spune că în câteva luni va fi rezolvată prin întreaga planetă.

      AGN Veg.

Forțele de Lumină ne vor asista tehnologic în această direcţie și în rezolvarea tuturor acestor probleme prin punerea în aplicare a Codexului Galactic în lumea noastră?

      C.

Da

      AGN Veg.

În cartea profetica Thiaoouba http://www.thiaoouba.com/, s-a menționat cum în anumite tărâmuri 4D dimensionale, oamenii sau alte fiinţe încă consumă carnea altor fiinţe, dar ei nu le ucid, doar aşteaptă pentru ca acestea să tranziționeze în mod Natural şi apoi se cere permisiunea pentru corpurile lor şi le consuma cu recunoştinţă față de sufletul care a plecat. Este adevărat?

       C.

Acest lucru a fost valabil pentru unele civilizaţii în univers, da...

      AGN Veg.

Ştim că toate sufletele în Creație se lansează într-o continuă evoluţie spirituală şi expansiune. Sunt sufletele din forma curentă animală, în Ascensiune și vor deveni co-creatorii noștri?

      C.

Acestea nu sunt ascendente încă pentru că înainte de  Ascensiune, au nevoie de asemenea să treacă printr-o evoluţie umană, dar vor avea propria lor dezvoltare accelerată ce ii duce prin propriul lor proces  în viitor.

      AGN Veg.

Este adevărat că SPECISISMUL este cauza planetară principală a xenofobiei, rasismului, supremaţiei, elitismului şi că avem nevoie de vindecarea SPECISISMULUI  înainte de a ne putea  aştepta să evoluăm în mod natural într-o civilizaţie avansată galactic unde sute de mii de alte rase si specii co-galactice există în pace şi armonie, fără exploatarea şi uciderea reciproca?

       C.

Toate acestea sunt parte a procesului prin care trecem chiar acum!

 AGN Veg.

Este Liberul Arbitru al unei ființe care ucide si mănâncă o alta ființă împotriva Liberului Arbitru de a Trai (a ființei ucise), încă valabil ca Liber Arbitru?

      C.

      Este liber arbitru, dar nu are legătură cu scopul universului de evoluție.

       AGN Veg.

Mai există alte lumi care au fost într-o situație similară și care acum sunt eliberate de către Confederatia Galactica?

       C.

Acest lucru s-a întâmplat destul de mult în trecut în întreaga galaxie, dar după ce planeta este eliberată, se întâmplă din ce in ce mai puțin.

     AGN Veg.

După Eveniment, se va aplica Codexul Galactic in aceiași măsură și același timp - atât pentru oameni, cât și pentru toate ființele?

       C.

Da

AGN Veg.

Putem primi o idee legată de hrana consumată de Pleiadieni şi de restul membrilor Confederaţiei Galactice şi modul în care aceasta este produsa?

C.

Pleiadienii nu mănâncă multe alimente, practic au un anumit elixir, un anumit tip de băuturi pe care le folosesc zilnic şi este suficient pentru ei... unii dintre ei încă mai mănâncă un anumit tip de fructe, dar acest lucru nu este necesar pentru supraviețuirea lor.

      AGN Veg.

Exista pe fiecare planetă Înălțată o mare varietate de fiinţe simţitoare, care coexistă pașnic, sau fiecare planetă are o varietate limitată de fiinţe?

      C.

Depinde de situația planetară... unele planete au mai mare diversitate, unele planete mai puţin, dar toate fiinţele care există pe acea planetă au învăţat să co-existe paşnic.

Sfârşitul interviului

Cobra, în numele MULTOR MILIARDE de fiinţe - atât în formă de animale, cât şi umane - în numele Mamei Pământ, un suflet simţit, iți mulţumește şi iți aduce recunoştinţă eternă, infinită, dragoste şi apreciere pentru acest interviu şi pentru tot ce faci.  Cu dragoste,

Victoria Luminii! - AGN VEG and team       hdhdggg

http://agnvegglobal.blogspot.ca/

http://agnvegglobal.blogspot.ca/2014/08/real-awakening-from-meatrix.html

http://agnvegglobal.blogspot.ca/2016/05/galactic-codex.html

http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/galactic-codex-normal-0.html

http://2012portal.blogspot.ca/

(cules, redactat după Telegram)

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?