EMOTIE vs RATIUNE (editorial de sfârsit de an)

jhdfgdhdjj

Mă văd nevoit să scriu acest articol în ultima zi a anului, care după părerea mea ESTE o chintesență chiar al ultimilor trei decenii. Pur și simplu mă simt nevoit să explic dragilor mei prieteni cu intelectul la locul lui - și nu celor care  cu puținul de neuroni rămași, care abia se încumetă să-ți scuipe ca pe o flegmă părerea lor critică despre ceea ce tu gândești - fie că ai în favoarea ta mii de cărți citite în plus sau nu, fie că ai o experiență de viață care te-a trecut prin multe furci caudine din care tot ai învățat ceva. Acești navigatori fără creier pe Facebook, Tik-Tok, Instagram , plini de tatuaje executate cu scalpul și terminând cu minuscul „clity” sau găoaza băsesciană, ca să-și arate superioritatea în fața celor normali la cap și la trup, nu pot decât să aibe. ia în derâdere orice povață sau orice mustrare făcută de exemplu de Diana Șoșoacă , ce le spune pe bună dreptate cine sunt cei care care o contestă, dar și cât de mult prețuiesc ei în ansamblul societății românești.

Cum nu am de gând nici să iau aici apărarea doamnei Șoșoacă care din fericire știe și poate să se apere singură de coropișnițe, ucigându-le cu ascuțișul săpei, am să vă deschid pe cât posibil să mintea ca să vă explic ce nu ar mai trebui să fie. faceți de anul de grație 2024 .

Vreau să vă atrag atenția că se muncește de globalitate de mulți ani încoace, cel puțin după 90, să se transforme societatea (mă refer și la alte popoare, nu numai românii) dintr-o societate RAȚIONALĂ   așa cum eram noi, poporul român înainte de 90, într-o societate EMOȚIONALĂ .

Toate acțiunile care se desfășoară la inițiativa guvernelor de orice culoare se bazează în primul rând pe starea de emoție a societăților în ansamblu care exploatează la maximum calități individuale în parte, deoarece EMOȚIA a fost întotdeauna un sentiment specific omului ca individ superior regnului animal și mai. puţin sau deloc la animale. Studii sofisticate întreprinse de diverse instituții de finanțare de stat avansate colonizatoare - prin serviciile Serviciilor de Intelligence - au numite indubitabil că individul OM reacționează cu prioritate la sentimente emoționale și abia ulterior la cele raționale. Asta a deschis imediat mintea ticăloșilor din domeniul Propagandei care acționează în subordinea guvernelor, care au băgat sume imense de bani într-o convertire emoțională populației pământului și ca atare au transformat toate televiziunile mainstream și tot ce difuzează ele prin directori de Programe și a realizatorilor Tv. în adevărate surse de intoxicare și denaturare ale oricăror știri, evenimente, emisiuni de divertisment, epice sau lirice, în „bombe” cu altă persoană pentru suflet și creier, cu care sunt bombardați zilnic 24/24 și 7/7 toți telespectatorii care sunt supuși și dependenți de programele Tv.

Pentru că trebuie să recunoaștem, că absolut toți membrii unei societăți, a unui popor, al unei populații, sunt dependente în spațiul domestic de la domiciliu să ascute și să privească la Tv un minim de timp de măcar 2 ore/zi. Asta e minim, iar maxim, aproape nonstop la unii, care nu vor să recunoască că sunt intoxicați definitiv de acest drog inoculat direct în creier prin intermediul TV-ului, sau chiar al unor dispozitive care sunt suficient de inteligentă să transmită și online susurul. otrăvitor de intoxicări.

Prin urmare vreau să vă atrag atenția că NIMIC! – dar absolut NIMIC – din ceea ce transmite zi de zi Mass Media cu finanțare guvernamentală nu mai este altceva decât o colecție de fakenews-uri fabricate și mai ales elaborate în laboratoare din sfera Serviciilor, cu ajutorul cărora Clasa Politică își plătește intoxicarea și otrăvirea populației ca să îi fie abătură atenția de la adevăratele probleme din Agenda Zilei.

Tot ce se spune la  televizor – absolut TOTUL – se bazează pe starea  emoțională a omului, căutându-se din răsputeri să se evite ca acesta să iasă din sfera emoțională și să ajungă înapoi șa RAȚIUNE, pentru că atunci ar demonta cuvânt cu cuvânt tot ce latră  aceste năpârci plătite ca să scuipe prin eter către lume.

Dacă oamenii ar pune mai mult  preț pe RAȚIUNE decât pe EMOȚIE ar sesiza singuri că absolut orice prostie care este difuzată și este pusă în gura unor actori vremelnici pe scena politicii, nu este nimic altceva decât un teatru ieftin menit să abată atenția „vulgului” de la adevăratele tunuri financiare pe care guvernanții le dau cu ajutorul Serviciilor, a Justiției, care s-au unit sub aceeași umbrelă ca să apere de gura și furia lumii dezlănțuite jafurile banilor publici, corupția generalizată a statului condus de o bandă de tâlhari numiți politicieni și pe care populația nici nu i-a votat vreodată, ci fiind mai mult puși cu mâna de unele mașinării măsluite cu care se numără voturile.

V-ați întrebat vreodată - în cazul când mai întâi ați sesizat asta - că niciun canal TV, nicio știre sau program nu este altceva decât excitarea și apoi exacerbarea stării emoționale? Numai accidente rutiere grave, numai mila față de câinii și pisicile patriei, știindu-se evident și statistic faptul că mulți dintre noi iubesc necondiționat animalele pe care le transformă în animale de companie adoptându-le, iar omul este empatic la deranjul acestora când sunt supuse unor pocnete mai ceva ca în Fâșia Gaza. Se știe asta, se contează pe asta, se stoarce lămâia asta pentru că în lămâi sunt suflete de om ce trebuie să lăcrimeze. Vin apoi la rând alți nenorociți ai sorții, care în preajma Anului Nou și al Paștelui creștin sunt scoase la înaintare: amărâții sorții, necăjiții care nu-și permit să petreacă sărbătorile în belșug decent alături de copiii lor, care musai sunt și așa dornici și buni la învățătură! Vin imediat „voluntarii caritabili” colectați musai din ONG-uri finanțate de Multinaționale, care ne-au colonizat de mult și care trag cu talent de sforile marionetelor puse de ei în chip de conducători politici, ca „reprezentanți” ai poporului român adus în față gata fezandat pentru a fi gustos la înghițire și la eliminare.

Asta este marea ticăloșie la care sunt supuși zi de zi și oră de oră toți românii, de la aceia cu intelectul imun la astfel de jigodisme ale televiziunilor mainstream și până la mulțimea din turma de oi mioritice cărora le curg balele la colțul gurii emoționându-se în mod cretin când Gâdea și madam Hulubel, Andreea Esca și Cosmin Stan sau Cătălin Radu Tănase mestecă cu nesaț căcat pe care și-l imaginează probabil a fi un chewinggum cu mentă sau cu portocale, sau cafea și îl scuipă apoi la populație sau li-l lipește de creier ca să nu se întrebe de ce nu are bani în buzunare, de ce conducerea României nu mai poate contracara ascensiunea altor țări asupra noastră, unde este armata care ar trebui să ne  apere în caz că suntem atacați mișelește și  alte, multe alte întrebări pe care un popor de oameni normal cu capul ar trebui să și le pună...

Timpul unei emisiuni de Știri la România Tv, La Prima Tv  - un alt canal rudimentar, cu dejecții și agramați neprofesioniști - cu decoruri de apartament de bloc confecționat de copii de la Palatul Copiilo r cu traforajul și ciocanul de lipit, cu becuri incandescente care pocnesc. când ți-e lumea mai dragă, cu familii întregi care aduc și progenitură pe ecran ca să o vindece de sindromul dobândit la naștere, dar care per total este cu o treaptă mai sus decât alte așa zis televiziuni plătite să nu scape printre degetele de zgripțuroaică ale Sistemului pe alți gură cască ce ar fugi de intoxicare.

Un intelectual adevărat vede și înțelege că sunt oameni ascunși intenționați de mulțimii, oameni de rând, pentru că aceștia sunt  un adevărat pericol pentru jigodiile Sistemului , iar Sistemul vrea ca să existe mai mulți idioți funcționali capabili să te scuipi și să te înjure pe Feisbuc că nu ții cu omul Sistemului George Simion și ești de partea Dianei Șoșpacă, care este „mahalagioaică”, „certăreață”, grasă și care are curajul să-și bage organul masculin de reproducere în fantele de sub nasul fătălăilor din Sistem , care le convine să se perpetueze această societate de retarzi care trăiesc din chiul și jaf și care nu pot avea rațiune cu singurul lor neuron care se emoționează foarte ușor.

Tot – absolut TOT - ce arată la TV, ce spune la Tv, este o operațiune prin care creierele voastre labile sunt excitate numai emoțional , ca să nu puteți folosi rațiunea ce v-ar spune clar că absolut totul e fals, este invers, iar nu de acești oameni are nevoie Țara și poporul român ca să îi conducă, ci exact de călăii declarați de moment al acestora.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?