ELECTORAT DE HAUR

bdhfhjj

„Hinterlopii” dă prin cartier, ciumegii care nu poartă șosete, dar nici ciorapi, fără teamă de a răci la ovare, au benveu , eventual înscris pă Bulgaria , cu volan pă dreapta , pă care îl conduce doar co mâna pân'tre breloace și manele d'alea cu bass la maxim, riscând să rămână fără vopsea pă mașină! Dar nu contează că se aude prost, important e că să aude tare. Bagă motorină dă treijdă lei și mai așteaptă și rest la bani, iar la vale o dă pă liber ca să mai economisească câțiva vapori! Ei merge des la Mall pentru uaifai gratis, logic, dă cechin și să-și vadă băie-ți că nu pentru că nu și-ar permite un Gugo Boss dă €200 , dar testerele țin. mai mult, miroasă mai puternică , iar aia de la Moll, nu vând testere, că altfel ei le-ar cumpăra! Ei nu stă doar pă pensiile părinților, pentru că ei des face combinații, PENTRU-CĂ E MAFIOT! Postează pă feisbuc poze cu Pablo Escobar ca „să să” știe lumea dă unde au învățat ei șmekeria și înjură polițiștii, bineînțeles, doar pe feisbuc, că pă stradă când este oprit și a greșit cu ceva spune ,,da' șefu, eartă- mă, nu putem rezolva!?” . Ei au făcut facultatea la „ skoala vieți”, să moară familia mea și să lucreze la afacere personală! E plin dă femei, dar postează doar cu „frați meii pă smekerie, dă la care des cere câte o țigară, deoarece abia tocmai ce a terminat pachetul și nu vria să schimbe acum una de 500 de euro!

Nu au terminat ratele la aifon 11 , dar parcă și-ar vinde un rinchi pentru unul de ultimă generație, că „șașa are ciumegul prea mulți” rinichi!” Când aplicația autocorect îi arată cât e prost, el să dăștept în cap și scrie „corect”: mam, țiam, miauuu, ori scrie cu î din A, la începutul cuvântului! Să dă băiatu' dur, ie tăt Power! Dar e și sensibil, iar din postările cu meme-uri dă corason, pare că iubește dân suflet. A căzut dă multe ori, dar 'sa' ridicat, veața la făcut mai puternic , mai dur, dă fiecare dată, pentru că el e un ânvingător și nimic nu poate să-i stea în cale ori să-l doboare, că el este. boss dă boss! Dacă e lăsat în pădure între lupi, el s-ă întoarce în cartier conducând haită de lupi! Odată chiar a fost lăsat cu lupii în pădure și el sa ântors în cartier șef dă haită, era în centrul cartierului, dar lumea nu la văzut, PENTRU-CĂ era ora 3.00 dimineața  , știi ce zic? și toată lumea dormea! Cele mai mari 2 avantaje pă care le cunoaște el în veața lui, ie că blugii îi ascunde chiloții rupți în cur , dar oricum el are VALUARE, să știe! Si cum mirosul da transpiratie nu va transmite prin ecranul telefonului, fie el tilifonul si fara credit, asta e!

GABRIEL APREUTESEI

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?