EGALITATE MAI MARE PENTRU DIASPORA LUI SASANIS

ujsduvuj

Klanz Werner von Săsanis a cerut chipurile iarăși drepturi mai mari pentru „poporul lui”, adică estropiații care bântuie prin Europa și scuipă în obrazul părinților și ale rudelor rămase să ridice țara din noroi și să lupte cu jivinele securiste ale Statului Subteran (SS).

Adicălea cum, Nazi, tu și javrele tale turbate cu care ați colonizat practic România predând-o fără luptă sponsorilor tăi, folosindu-vă de râme fără creier, fără Dumnezeu și fără scrupule, să aibă o Lege specială, numai pentru ei, doar că te votează (crezi tu!) pe tine și scuipă patria în care i-au fătat cățelele de mame sub gardul Istoriei?

SIKTIR Săsanis!

Turmele de oi proaste și behăitoare ce se înghesuie la comandă în zi electorală în fața ambasadelor la comanda voastră tânguindu-se că nu pot vota  - pentru că TOT VOI creați condiții anume pentru asta - profitând de o curvă bătrână care se vrea iar „domnișoară fată mare” pe budă de aur  din Victory Palas...

Băi Săsanis, băi scârbă nazistă, dar futu-le muma în Curtea de Justiție la toți golanii care salahoresc și prăduiesc prin Europa pentru câteva sute de euro pe care aproape că i-ar putea câștiga și acasă punând osul la muncă și ajutând ca și România să devină o țară ca afară! Ăsta e „poporul tău”? Golanii și estropiații Europei? Cei care acceptă să-și pună pielea la bătaie pentru 500-1000 de euro dați la negru de Soros?

Siktir la toți, javre neofasciste! Vă veți da de ceasul morții și nu veți înfrânge POPORUL ROMÂN! Pentru că ACEST popor luptă din greu cu câțiva oameni de bine să nu ajungem complet la prohabul unor rahitici damblagiți de alcolism și onanism care îți țin ție isonul să le predai România!

Golanii dacă vor să voteze să vină acasă, sau să se ÎNREGISTREZE legal ca rezidenți în țările unde prăduiesc sau salahoresc pentru alții și să se indigneze de ceea ce faci tu, javră mârșavă, scuipând Constituția!

Legea Diasporei? Nein Klanz, nein! Jahwoll?

Românii știu ce au de făcut, românii ÎNCĂ au o majoritate confortabilă în Parlament, iar tu și ai tăi muriți naibii de oftică pentru că știți că nu veți mai ajunge 50 de ani la putere! Adică până ce nu pier reptilele portocalii care au distrus România!

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?