E R A T A

jdfhfdhfhh

Facem o rectificare esențială, pentru care ne cerem scuzele cuvenite.

 În articolul publicat ieri de revista noastră cu titlul „Oraș de boy, oraș de troglodiți” sub semnătura d.lui Gabriel Mihaila a fost folosită o fotografie mai veche, dintr-o simplă eroare. Panoul de orientare în intersecția Bdul Cantemir cu Bdul Nicolae Iorga de la Gara Nicolina are acum această înfățișare și nu cea veche cu Ibiza și Milano.

Din nefericire pentru Iași și acest indicator este plin de greșeli care încalcă prevederile STAS 1848/2005, deoarece informațiile înscrise au vârful săgeților oblice, în loc să fie la orizontală, iar denumirea localității Suceava este total greșită în acest loc, în cel mai bun caz ar fi trebuit să fie înscris nodul rutier Târgu Frumos, iar în loc de București trebuia indicat Vaslui. Inepția persistă.

În rest, toate aspectele semnalate în articol sunt perfect reale și veridice.

REDACTIA

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30