DUMNEZEU SI TALPA IADULUI

hydghfhfjj

Să fiu al naibii dacă nu am început să cred că tot ce se întâmplă acum în România în special și în lume în general, este o chestie dirijată din Înaltul Cerului... Am senzația că Tatăl Nostru a trecut pur și simplu la un plan de acțiune împotriva  Diavolimii de la Talpa Iadului din Davos și Vatican și foarte perfid îi convertește cu subtilitate să facă exact ce NU ar trebui să facă pentru a-și duce planul lor drăcesc la îndeplinire. Ori le-au luat Dumnezeu mințile tuturor dracilor de la Talpa Iadului, indiferent că stau în palatul Cotroceni sau Victoria, indiferent de culoarea și însemnele pe care le poartă pe tricouri, sau la ce club aparțin...

Băăă, i-a luat Dracu și comit prostii după prostii, iau cele mai aberante și cretine măsuri, nu mai pot acoperi jafurile acumulate, nu mai pot ascunde averile ticăloase făcute din furăciuni, pur și simplu în an electoral incită lumea cu măsuri idioate pe care le iau în devălmășie ca să-și arate mușchiuleții de porc acoperiți de țoale Armani, Guci, sau chiloți marca Botezatu cu portjartier vișiniu închis...

Ce să mai vorbim, nici cei mai idioți și mai retardați oligofreni nu ar putea emite astfel de hotărâri și măsuri, nu ar putea afișa atâta dezmăț și comportament de curve atinse de șancru la mandibulă în an electoral, când toți se strofocă de exemplu să mai prostească încă odată națiunea ca să le dea votul!

Ori poate că se bazează pe propaganda făcută încă la nivel mondial cu bani falși, fără valoare și au început chiar dânșii să creadă ce știau prea bine că sunt minciuni ridicole fabricate pentru proști! Ceva se întâmplă, au impresia că votul pașnic, covârșitor, care va fi dat de mulțimea înfuriată ce în sfârșit a deschis ochii și a trecut împotriva lor, în favoarea partidelor suveranist-patriotice, vor putea fi contracarate pur și simplu prin softul de la STS, iar furia mulțimii va fi  potolită cu jandarmii și chiar cu cele câteva batalioane NATO cu rachete sol-aer sau cu drone cu căcat de pisică ce ar putea fi aruncat din cer către mulțimea adunată!

Ciolacu, luate-ar dracu, bă Ciucă, ești pe ducă, Sasule arză-te-ar focul, nu îți mai forța norocul, bă viermi intestinali, bă  oxiuri ridicole care vă strofocați voi să o faceți pe liderii unei țări aflate acum în  disoluție, știți bine că LUMEA S-A TREZIT, lumea a început să protesteze în bloc, și țăranii cu tractorul și șoferii cu covrigul, dar și doctorii care nu sunt în Sistemul de jaf și asistenții, brancardierii, a căror salarii frizează ridicolul, bă cretinilor, toată țara este revoltată băăă! În an electoral, băăă! Nu apucați alegeri anul acesta! Veți sfârși linșați de lume! Vă vor da foc la vilele furate din banii publici, nu veți scăpa nici cu fuga! Bă hiene din Justiția Coruptă! Lumea nu vă iartă pentru salariile voastre și pensiile speciale din care  ați împărțit DREPTATEA  numai la  ticăloșii din Clasa Politică ce v-au acordat privilegii pe care nu le meritați!

Bă  securiști împuțiți care puneți pumnul în gura românilor care nu mai pot folosi liberi rețelele de socializare, care nu mai au dreptul la opinie cu tot ce este împotriva  guvernării acestea de iude năimite!

Nu că nu veți mai intra în viitorul Parlament din țară sau din Uniunea Europeană - de unde România și multe alte țări din Estul Europei vor ieși cât de curând, formând ele î o altă Uniune de state libere și independente, doar pe principii economice, care vor face comerț cu cine vor dori ele și nu vor accepta să mai asculte ordinele colonialiștilor globaliști cu  care se vor șterge la cur chiar cu semnăturile  trădătorilor Johannis, Câțu, Cioucă, Ludovic Orban, Ciolacu, Ponta, Băsescu, etc, dar veți fi vânați și judecați pentru Înaltă Trădare, pentru vânzarea și distrugerea României și a poporului român!

Pur și simplu vom urina pe angajamentele luate în numele nostru, a poporului român, fără nicio consultare democratică prin Referendum!

Românii nu v-au mandatat să ne dați pe tavă fără să putem să ne apărăm Țara și moștenirea lăsată de părinții și bunicii noștri!

Eu pur și simplu am sentimentul că Domnu Dracu a fost convertit de însuși Tatăl Nostru care este în ceruri și acționează acum exact în sensul de a înfuria mulțimea din toate popoarele lumii, care vor spulbera tot ce ține de Talpa Iadului și așa planeta va deveni în câțiva ani un tărâm de pace și iubitor de Dumnezei.

Doamne ajută!

MIHAIL MOLDOVEANIU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07