DUMNEZEU A CREAT LUMEA SI EL NU O VA DISTRUGE!

jfhdgghh

Aceasta este ceea ce va pune capăt răului și va introduce o lume nouă!

Cum putem vedea apărând o lume nouă, în care binele domnește, în loc de rău? Este suficient să arestezi entitățile rele care conduc în prezent umanitatea? Deși asta ar face o mare diferență, schimbarea de care avem nevoie este mult mai mare.

         Dominarea omenirii

Deși văzând întunericul la lucru în lumea noastră - el ne obligă să strigăm pentru dreptate și eliberare - trebuie să înțelegem că adevăratul răspuns la această criză este mai profund. Se găsește în tine și în mine.

Umanitatea în ansamblu trebuie să se schimbe, pentru a se asigura că - odată înlăturați acești conducători răi - ei nu vor fi pur și simplu înlocuiți de următoarea generație de entități rele.

Cu alte cuvinte: dacă omenirea nu învață lecții critice, nimic nu se va schimba vreodată. Este ca și cum ai șterge podeaua cu robinetul larg deschis. Apa pe care o absorbiți este înlocuită cu noi inundații de apă. Trebuie să închidem complet Robinette-ulul. Pune capăt fluxului răului în această lume. Dacă nu închidem porțile iadului, demonii vor continua să intre în lumea noastră, pentru veșnicie.

Miliarde de oameni au fost făcuți să creadă că acest lucru se va întâmpla printr-o intervenție supranaturală suverană, din cer. Dar dacă oamenilor buni li se spune să aștepte o mântuire supranaturală, ei nu se vor ridica niciodată să alunge răul și să facă din această lume un loc mai bun.

Suntem chemați să schimbăm lumea, care vindecă răniții, pune capăt nedreptății, alungă entitățile demonice și aduce dimensiunea raiului oriunde mergem.

Acest lucru necesită o transformare mult mai mare decât ar cere arestarea imediată a câtorva super răufăcători. Înseamnă să îndepărtăm tot răul din propriile noastre vieți, prin întoarcerea către Cel care este viață pură, iubire și adevăr și să învățăm să aducem acea dimensiune în această lume. La fel cum cei răi slujesc tărâmul întunecat și transmit această dimensiune în lumea noastră, noi suntem chemați să readucem opusul lui!

Nu putem rămâne neutri în acest război. Nu putem folosi scuza prostească că „nu facem religie”. Acest lucru nu are nimic de-a face cu orice fel de religie. Aceasta este însăși esența existenței noastre: slujim tărâmul întunecat sau slujim ceea ce este bun?

Entitățile care suprimă umanitatea sunt profund spirituale și sunt implicate în practici întunecate, pentru a deveni împuternicite de acel tărâm, pentru a-și executa lucrările nefaste pe pământ.

Satanistii

Nu avem de-a face aici cu agnostici. Acestea sunt entități – atât umane, cât și din alte dimensiuni – care știu foarte bine că există un Creator glorios, bun și iubitor, dar care au ales să se răzvrătească împotriva Lui și care slujesc din toată inima tărâmul opus.

Ei sacrifică copiii, în schimbul puterii supranaturale care le permite să conducă această lume. Acest lucru este documentat pe deplin de acest raport de dovezi.

O viziune asupra viitorului

Am o viziune în inima mea pentru viitor. Ceea ce văd sunt nenumărați oameni din întreaga lume care nu mai servesc tărâmul întunecat. Nu se uită la filmele murdare, nu își hrănesc mintea cu perversiunea de la Hollywood. Ei iubesc ceva cu totul diferit și și-au pus sufletul să devină un purtător al raiului.

Ei nu trăiesc pentru propriul lor profit, dar inimile le ard de pasiunea de a vedea omenirea și toată Creația, înflorind. Ei au un foc aprins înăuntru, pentru a revendica fiecare aspect al existenței umane și pentru a restabili mass-media să revină la știri veridice, asistență medicală cu adevărat îngrijitoare, justiție dreaptă, agricultură sănătoasă, afaceri cinstite, politică sinceră și așa mai departe.

Ei nu-i suprimă pe cei slabi și vulnerabili pentru propriul lor câștig, dar ca adevărați cavaleri ai binelui, îi protejează pe cei defecți și îi ridică pe cei căzuți.

Aceștia sunt copiii Luminii. Ei au o pasiune să vadă umanitatea restabilită la destinul său glorios. Și sunt dispuși să sufere în acest scop. Odată ce se va întâmpla acest lucru, această lume va deveni cu adevărat un loc mai bun. Pentru că odată ce s-au eradicat copiii raiului, trolii din iad nu mai pot face nimic.

Dacă vă îndoiți că un Creator al vieții există cu adevărat, acest articol vă poate ajuta să găsiți claritate, să vă limpeziți mințile. Acordați-i puțin timp special, deoarece aceasta este o întrebare profundă care merită atenția noastră.

DAVID SORENSEN - StopWorldControl.com

    Cules de pe Internet, traducere și adaptare:

            GIGI PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?