DUDUIA ANA DE LA JUSTITIE O FACE PE PROASTA! SAU CHIAR E?

DHUJHDYG

Ana are... tare...

Zice ea: "Niciodată nu am vorbit despre desființarea acestei secții. Plus, niciodată nu am luat în discuție ca Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție să fie sub coordonarea ministerului Justiției, ci doar am luat în discuție să fie sub coordonarea plenului CSM, pentru că acum este doar sub coordonarea unei secții din CSM și anume cea a judecătorilor”.

Băi, ejnebun? Cum să fie SIIJ ”sub coordonarea” secție de judecători a CSM? Unde o fi citit sau auzit ea așa ceva? I-o fi spus asta Secu?

Nu, nu este deloc așa! Secția pentru Magistrați nu este sub coordonarea niciunei secții a CSM, nici nu are cum... dar, hei, asta nu ar fi rău deloc! Discutata revizuire a Constituției ar fi un bun prilej să o puneți acolo, sub ”coordonarea” secției de judecători a CSM. Am avea astfel o probabilitate mult mai mare că niște oameni normali la cap să facă lucruri normale, nu să facă justiție ”cu pistolul pe masă”, cum foarte bine spune judecătoarea Adriana Stoicescu, într-o pledoarie absolut magistrală pentru o adevărată independență a judecătorilor. 

INGRID  MOCANU                         

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?