DRAGA LIVACHE,

hshtrg

Baciule, românii au avut încredere în tine și în PSD și v-au votat. Știa toată lumea că sunteți departe de a fi perfecți, că e plin și și PSD-ul de infiltrați SS, de ticăloși și profitori. Dar în comparație cu stafia defunctului PNL, sau cu decerebrații de la USRI, ori haita lui Ciocloș, voi păreați mai normali și poate un pic mai patrioți... Oare ne-am înșelat?

Nu mai știu ce să cred, după atâtea gafe, trădări, cedări, pertractări și amânări, uneori am impresia că sunteți jucători de mână moartă.

Dacă Justiție nu e, nimic nu e! Ați făcut gafe cam peste tot, dar la Justiție mai că-mi vine să spun că ați dat cu mucii în fasole. Ați pierdut vremea și v-ați scărpinat, iar mafioții SS v-au cam încălecat. Tudorel cel hâtru și mare pezevenghi v-a jucat pe degete.

Nea Liviule, nu mai este timp! Suntem în ceasul al doisprezecelea ți un sfert! Trebuie înlocuit rapid Tudorel cu singurul din PSD care ar putea duce această luptă, Serban Nicolae! N-am înțeles de ce nu a fost numit de la început Ministrul Justiției... Sau dacă accepți că e mai credibil cineva din afara PSD, Ingrid Mocanu ar fi cea mai bună soluție.

 Dacă nu rezolvați urgent cu JUSTIȚIA, se va amplifica actualul dezastru din țară, voi puteți să vă pregătiți de o lungă și grea opoziție, iar mulți dintre voi vor întâmpina lucruri mult mai rele. Se spune că SS(Statul Subteran) nu uită și nu iartă...

Despre prezidențiale, ce să mai spun? Strategie dezastruoasă și aici! Fiecare zi ce trece fără ca PSD să aibă candidat oficial la prezidențiale, e o zi pierdută pentru PSD și câștigată pentru Dușmanul României.

 Aud zvonuri că se ia în calcul numele îmbătrânitului în rele, Tăriceanu... Pe bune? Nea Liviule, ce fumați voi acolo? Nu vă ajunge cât v-a lucrat pe la spate? Trebuie să lăsați orgoliile sinucigașe la o parte și să-l nominalizați urgent pe Liviu Plesoianu drept candidatul PSD pentru Cotroceni. Este singurul care poate nu doar câștiga, poate mătura pe jos din primul tur cu bizarul care astăzi ocupă samavolnic această demnitate. Știu, e greu să-ți învingi orgoliile. vjhfgd

Domnule Dragnea, putem să-ți recunoaștem enorm de multe calități, dar nu fă greșeala de-a candida. Pentru că vei pierde! Și nu vei pierde doar alegerile pentru Cotroceni... Domnule Dragnea, România Mioritică se roagă la Dumnezeu să-ți dea înțelepciunea necesară și forță pentru a lupta. Dar îți trebuie VOINȚĂ, sperăm să ai așa ceva.

Albert Toma

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?