DOMNUL GOE

djydas

L-am văzut ieri pe iOha tăvălindu-se pe jos de grija pensionarilor, care din cauza PSD-ului nu mai pot face împachetări cu nămol, pe alocațiile de la buget.

Deci „Ciuma Roșie” a făcut în buget alocarea necesară prișnițelor cu nămol pentru combaterea reumatismului, el nu promulgă bugetul, dar Dragnea e de vină. Tare sau ce?hgsdas

Ăsta cred că abia așteaptă să nu vină Pușcalău la serviciu, pentru a se zbengui la tribuna purtătotorului de cuvânt. Mădă dragă, nu îl mai lăsa pe ăsta micu' cu cheia de gât prin curte că uite dragă, e obraznic. Strică liniștea vecinilor, sparge geamuri cu praștia, chinuie pisicile, ori dă cu pietre după păsărele.

Uite, acum îi agresează pe bunici! Eu îți spun de acum: Nu îi spăl hainele. Cheam-o pe tanti Carmen, să îl pedepsească, după ce termină partida cu antrenorul de tenis.

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?