A DISPARUT INVESTIGATOAREA JANET OSSEBAARD

nfhfhjjh

Janet Ossebaard, unul dintre creatorii serialului documentar de renume mondial „The Fall of the Cabal”, este dispărută de câteva săptămâni, după ce a declarat că își va pune capăt vieții.

Cu profundă tristețe trebuie să vă informăm că buna noastră prietenă Janet Ossebaard lipsește de câteva săptămâni. Împărtășesc acest lucru cu aprobarea Cynthai Koeter, cu care suntem în strânsă legătură. De ceva vreme Janet nu se descurca bine și a plecat acum câteva săptămâni cu mesajul că își va lua viața.

În opinia noastră, Janet Ossebaard și Cyntha Koeter au adus una dintre cele mai mari contribuții la Marea Trezire, cu producția revoluționare a documentelor lor THE FALL OF THE CABAL. În această serie de documentare extrem de revelatoare, ele expun elitele satanice, care trag sforile tuturor guvernelor și corporațiilor majore în culise. Ele fac acest lucru cu o claritate, acuratețe și profunzime nemaiauzite până acum.

Acestea au fost inspirate în 2017 de operațiunea militară numită Q, care a chemat oamenii din întreaga lume să investigheze și să dezvăluie crimele extreme ale acestor elite. Vedeți acest scurt videoclip care rezumă ce înseamnă Q.

Deschiderea ochilor omenirii

Janet și Cyntha au luat foarte în serios instrucțiunile de a expune elitele și de a trezi omenirea și au produs zeci de scurte documentare. Janet este un jurnalist și lingvist premiat, iar Cyntha un fost detectiv de poliție. Deci aveau multă experiență cu investigații aprofundate. Puternicul serial documentar The Fall of the Cabal explică cum totul în lumea noastră este înșelăciune și cum suntem cu toții mințiți de un grup extrem de bogat și foarte satanic de oameni care manipulează subtil umanitatea.

Acest lucru a fost întotdeauna respins ca o teorie a conspirației, dar aceste două doamne au prezentat mii de dovezi - irefutabile, verificabile și extrem de atent documentate.

Scopul lor a fost să trezească omenirea, astfel încât să existe o demascare fără precedent a acestui rău, iar omenirea să își unească mâinile pentru a construi împreună o lume mai bună, fără aceste elite malefice. Documentarele lor au fost vizionate de multe milioane din întreaga lume pe YouTube, până când au fost cenzurate. S-au mutat la Bitchute și Telegram unde și-au continuat misiunea.

Epuizare emoțională

Din păcate, Janet suferea de epuizare emoțională, iar în ultimele luni totul a devenit prea mult pentru ea. Mai ales după încă o mișcare forțată, ea a intrat într-o spirală descendentă.

În urmă cu două săptămâni a plecat fără bani, fără bunuri, fără câinele ei, spunând că își va pune capăt vieții. Nimeni nu a mai auzit de ea de atunci.

Încercăm să o susținem pe Cyntha Koeter cât putem de bine. Dacă Janet este încă în viață, ne rugăm să-și găsească pacea și speranța și să știe că există milioane de tovarăși războinici în întreaga lume care o iubesc și sunt gata să o susțină. Dacă a părăsit pământul, știm că se află în îmbrățișarea plină de bucurie a lui Iisus și a îngerilor, unde se poate bucura de răsplata eforturilor ei.

De asemenea, vă rugăm să continuați să răspândiți oriunde puteți documentarele istorice și inovatoare despre Căderea Cabalei.

Vom continua lupta pe care a dus-o Janet și vom ști că victoria este sigură. Cyntha Koeter continuă și ea cu curaj. Asigurați-vă că o urmăriți pe Telegram.

 ATENȚIE: circulă un zvon că Janet Ossebaard a fost ucisă de Cabal, ceea ce este fals. De asemenea, există un zvon că a fost luată în siguranță de Q, ceea ce este de asemenea, neadevărat. În al treilea rând, de astăzi trupul ei nu a fost găsit, așa că nu este clar dacă a murit sau nu. Vă rugăm să nu răspândiți zvonuri false. Pur și simplu cerem rugăciuni și sprijin și sperăm că ea s-ar putea întoarce în continuare vie.

Dacă puteți face o contribuție financiară pentru a o ajuta pe Cyntha în această perioadă dificilă, vă rugăm să faceți acest lucru cu generozitate. Ele s-au luptat mereu din punct de vedere financiar, de când au fost cenzurate, ceea ce s-a adăugat la presiunea continuă. Ar fi frumos dacă i-am putea acorda Cynthai o binecuvântare majoră.

DAVID  SORENSEN

Preluare, traducere și editare,

GIGI  PETROVAN

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?