DISONANTA COGNITIVA

kfjfghhjh

Ceea ce se întâmplă astăzi în lume este fără precedent și oferă speranță pentru viitor: sute de milioane de oameni încep să înțeleagă - pentru prima dată în viața lor - că majoritatea guvernelor sunt teatre de păpuși controlate de entități financiare ascunse, care folosesc ei să-și promoveze propriile obiective criminale de a se îmbogăți, înrobind în același timp publicul sistemelor lor de control.

            Acest lucru s-a întâmplat de secole și, în cea mai mare parte, întreaga umanitate a ignorat asta, deoarece aceste structuri criminale de putere funcționează strategic în spatele scenei, asigurându-se că nimeni nu este conștient de operațiunile lor. De aceea sunt numite Deep State, Shadow Governments și Secret Societies.

           Ei au grijă să rămână nevăzuți de public, operând în întregime din umbră, controlând în același timp pe deplin tot ceea ce se întâmplă pe scena vizibilă.

Faptul că acest lucru este expus la o asemenea scară mondială este unic în istorie și înseamnă că valul se întoarce. Cea mai mare armă a lor este obscuritatea, iar a fi expus este frica lor cea mai mare, deoarece va însemna căderea lor. Tot ceea ce fac, depinde de ignoranța populației. Odată ce oamenii știu ce se întâmplă, nu vor mai juca acest joc nefast și vor începe să reziste.

          Deja vedem milioane de oameni care se ridică, folosind legile și constituția națiunii lor, dezvăluind felul în care sunt trucate alegerile, confruntându-și asupritorii criminali în multe moduri diferite.

           Directorul nostru World Freedom, are peste 750 de organizații din întreaga lume care susțin drepturile umanității. Nenumărați doctori, oameni de știință, avocați și experți din toate domeniile imaginabile vorbesc, tare și clar.

Și acesta este doar începutul celei mai mari mișcări de trezire, de la începutul timpurilor. Vălul întunecat al ignoranței totale a umanității este ridicat și ochii a sute de milioane încep să se deschidă.

     FRICA DE ADEVAR

Cu toate acestea, majoritatea omenirii este încă în mare parte inconștientă. Deși, în multe națiuni o majoritate tăcută simte că ceva nu este „înafara”, mulți nu sunt încă pregătiți să vadă ce se întâmplă cu adevărat. Confruntarea cu realitatea este pur și simplu prea șocantă pentru ei.

        A afla despre elitele criminale care controlează lumea poate fi atât de tulburător, încât unii oameni răspund cu „disonanță cognitivă”.

„Disonanța cognitivă” este o reacție psihologică la informații noi pe care le percepem ca amenințătoare. Ne simțim mai în siguranță negând-o. Este proverbialul „a-ți ascunde capul în nisip”. O reacție psihologică similară este „efectul Semmelweis”. Aceasta este tendința reflexă de a respinge dovezile sau cunoștințele atunci când acestea contrazic normele, credințele sau paradigmele stabilite.

        Îi încurajez pe toți să fie conștienți de aceste mecanisme mentale de supraviețuire. Faptul că nu suntem încă conștienți de anumite realități, nu le face mai puțin adevărate. Ignoranța noastră nu determină realitatea.

EXPERTI MONDIALI DE TOP

Un eveniment cheie din timpul nostru, care expune ceea ce se întâmplă în lumea noastră, este Marele Juriu organizat de avocatul de renume mondial Dr. Reiner Fuellmich. După cum știm cei mai mulți dintre noi, sute dintre cei mai importanți oameni de știință din lume, precum și oficiali de la OMS, Națiunile Unite, militari, CDC, Pfizer etc. au depus mărturie în fața unui Mare Juriu despre planul de a supune întreaga umanitate unui totalitar sistem de control sufocant, care se execută sub pretextul „îngrijirii sănătății”, „schimbărilor climatice” și a altor crize manufacturate (colaps economic, criză energetică, război,...).

Dezvăluirile din primele sesiuni din Marele Juriu au fost rezumate într-un document ușor de citit, numit Grand Jury Evidence 1, care a fost distribuit gratuit prin Stop World Control.

În calitate de redactor al Marelui Juriu - de probă - vreau să subliniez că acest document nu conține nicio „teorie” nefondată. Tot ceea ce este prezentat este fapt - istoric, geopolitic, științific și medical - susținut de date și confirmat de toți experții care participă la acest Mare Juriu, precum și de mii de alți experți cu care suntem conectați în întreaga lume.

       Am o diplomă de master de la Universitatea de Științe și Arte din Belgia în domeniul mass-media și comunicare și am primit o viză permanentă (foarte rară în Statele Unite) pentru „capacitate excepțională”.

       Acest tip de viză este acordat exclusiv experților de top care sunt recunoscuți ca lideri mondiali și inovatori în domeniul lor de expertiză.

În ultimele decenii, am lucrat cu televiziuni, ziare, edituri de carte și alte forme de media. Fiind un expert profesionist în media, știu exact cum este folosită mass-media pentru a controla ceea ce gândește publicul.

       Din acest mediu profesional și decenii de experiență vreau să încurajez toți cititorii să treacă dincolo de reflexul inițial de a nega informațiile care pot fi noi și intimidante.

       Faptul că mass-media „de masă” (meinstream, n.r.) nu vorbește despre asta, nu înseamnă că nu este adevărat. Dimpotrivă.

Luați în considerare persoanele care prezintă aceste informații. Dr. Reiner Fuellmich a intentat procese cu succes împotriva marilor corporații frauduloase de aproape trei decenii și este un lider mondial în acest domeniu. A ascultat peste 200 de experți de top din toate domeniile științei, din întreaga lume - și a adunat dovezi.

       Lui i se alătură alți 10 avocați și un judecător, care, în mod similar, au desfășurat cercetări de calitate aprofundate - ceva care este suprimat în cultura noastră actuală, în care se așteaptă o supunere neîndoielnică, se avertizează asupra unei investigații inteligente și se obțin rezultate adevărate; cercetările științifice sunt adesea cenzurate.

      Fiți conștienți când partea inteligentă a umanității este redusă la tăcere.

Istoria m-a fascinat întotdeauna și am devorat un număr mare de cărți în tinerețe. Dacă există un lucru pe care l-am învățat din ancheta mea, acesta este următorul:

      Ori de câte ori partea inteligentă a umanității este suprimată, iar conducătorii cer supunere neîndoielnică de la o populație neinformată, poți fi sigur că ceva nefast este pe cale să se petreacă!

Deși poate fi dificil să citiți tipul de informații pe care le veți vedea în Dovezile Marelui Juriu, nu este util pentru nimeni să aleagă calea negării. Închiderea ochilor nu face nimic din toate acestea ca să dispară, ci, de fapt, o impune.

      Infractorii care ne amenință omenirea, prosperă pe baza ignoranței publicului, motiv pentru care cenzurează și discreditează toate informațiile care au capacitatea de a educa cu acuratețe oamenii. Verificatorii faptelor sunt instruiți și desfășurați de ei pentru a suprima expunerea masivă a adevărului la nivel mondial.

        În mod interesant, acești verificatori de fapte nu vor contesta niciodată narațiunea falsă dovedită a mass-media mainstream, arătând clar ce agendă servesc.

Entitățile financiare criminale știu pe deplin că jocul lor s-a încheiat, odată ce umanitatea încetează să joace. De aceea misiunea noastră este să spargem vălul gros al înșelăciunii care a fost plasat peste mințile omenirii și să eliberăm oamenii cu adevăr. Odată ce oamenii văd ce se întâmplă în lumea noastră, trec de la conformitatea fără creier la rezistența inteligentă.

      Dacă înțelegeți urgența acestui lucru și doriți să ne susțineți, atunci acest lucru ar fi foarte apreciat.

Împreună putem aduce o schimbare majoră în lume. Utilizați acest link (https://www.stopworldcontrol.com/support) pentru a ne sprijini. Mulțumesc!

DAVID SORENSEN

 (cules, traducere, redactare,)

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07