DIAVOLII VOR SA ELIMINE UMANITATEA CU CYBORGI CREATI DE EI!

JFHDGGGH

Supunerea umanității sub dominația cyborgilor de elită

CRY FOR FREE dezvăluie agenda promovată oficial de organizații globale pentru a crea o nouă specie de „humanoizi” sau „cyborgi” : oameni care vor fi modificați genetic și creșteți tehnologice pentru a le crește considerabil abilităților fizice și mentale.

Acești cyborgi vor deveni noii stăpâni ai această lumi, spun ei.

Potrivit Forumului Economic Mondial , diferența dintre acești umanoizi (creați de elite) și oamenii originari (creați de Dumnezeu), va fi similară cu diferența dintre oamenii de astăzi și cimpanzei. Va veni o separa între umanitate (homo sapiens) și această nouă specie (homo deus). „Deus” înseamnă „zeu” în latină. Motiv pentru care numesc această nouă specie homo deus, este pentru că ei cred literalmente că vor deveni zei. Dânșii susțin că această nouă specie de „homo deus” va salva lumea.

Restul umanității va fi considerată o formă de viață inferioară, o clasă inutilă, animale fără valoare, egale cu cimpanzeii. Acestea sunt cuvintele exacte , pe care le puteți auzi în filmul CRY FOR FREED0M . Ideea lor nebună este împinsă în lume, printre cei mai bogați și mai puternici oameni ai planetei, prin Forumul Economic Mondial și prin tiranii financiari care conduc Organizația Mondială a Sănătății, Națiunile Unite, Banca Mondială etc.

CRY FOR FREED0M expune agenda , pentru a proteja omenirea de acest plan infernal.

Știu că mulți dintre voi sunteți ocupați cu alte lucruri, dar vă rog, acordați-vă puțin timp pentru a urmări asta . Te va cutremura. Utilizați următorul link pentru a accesa filmul și vă rog să-l împărtășiți în toată lumea. Întreaga lume trebuie să vadă asta. Trebuie să nu trezim și să ne ridicăm pentru a rezista acestui plan nefast.

Urmăriți acum și distribuiți în toată lumea.

https://www.stopworldcontrol.com/cry-freedom

Dacă puteți, vă rugăm să nu cumpăr, astfel încât să putem continua să facem aceste documente critice, pentru a trezi lumea. Mulțumesc!

Utilizați acest link pentru a ne sprijini.

https://www.stopworldcontrol.com/cry

       DAID SORENSEN

culegere de pe Internet, traducere și adaptare-editare:

GIGI PETROVAN

Vezi mai jos filmul!

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?