DIALOGUL SURZILOR

MJGHVHNHN

Jens Stoltenberg: „Referendumurile false nu au legitimitate și nu schimbă natura războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Aceasta este o nouă escaladare a războiului lui Putin. Comunitatea internațională trebuie să condamne această încălcare flagrantă a dreptului internațional și să intensifice sprijinul pentru Ucraina.”

Casa Albă: „Rusia încearcă să anunțe mobilizarea militară generala, prin intermediul referendumurilor, pentru a-și consolida războiul din Ucraina și pentru a încerca să facă sa capituleze Ucraina.”

Președinția ucraineană: „Orice referendum organizat în Ucraina privind aderarea la Rusia, va distruge orice șansă de discuții între Kiev și Moscova.”

Casa Albă: „Referendumul pentru anexarea terenurilor ucrainene, nu va oferi Rusiei un avantaj în război.”

Sunt doar câteva dintre reacțiile americane și occidentale, care arată fățiș disperarea lor că vor urma să piardă tot ce au furat în Ucraina, cât și prestigiul internațional. Disperarea în recunoașterea înfrângerii care urmează să vină, este la cote maxime în cancelariile occidentale și americane, știind faptul că nu își permit și nici nu vor - în viitorul apropiat - sa atace direct teritoriile legitime ale Federației Ruse. Iminența unui eventual război (de data asta) direct cu Federația Rusă, îi fac să reacționeze nearticulat, bezmetic sifăfă coordonare, pierzând contactul cu realitățile actuale internaționale și cu noua ordine mondială, care ori le place lor, ori nu le place, nu va mai fi unipolară, ba dimpotrivă!

„SUA trebuie să înțeleagă faptul că nu există urcuș, fără coborâș, sau hot neprins vreodată, iar Occidentul și domnul Zelenski cu camarila dânsului, că serialul de prost gust regizat de conducerea de la Kiev, se apropie de ultimul episod, iar finalurile filmelor, niciodată nu vor fi cu happy-end pentru hoți, criminali economici si trădători de neam și țaraă! Ups, mi-am adus aminte, dânsul e comediant de profesie, dar chiar și așa, poporul slav îl va judeca cu zâmbetul pe buze” – notează Directorul TASS, Mihail Gusman, într-un editorial scris de el azi, pentru agenția de pres TASS citata de tinmur.com.

CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?