DE PRIN LUME ADUNATE SI LUMII RE-DATE

jhfjhj

Xi Jinping:

 „Să jucăm cu cărți deschise, pe masă, la vedere! Să fim sinceri unii cu ceilalți! Alianța BRICS - din care noi, China și Rusia suntem membri - sperie America și alianța NATO. Ei o văd ca pe o amenințare, dar noi nu amenințăm lumea, lumea este amenințată doar de America și de NATO. Alianța NATO a fost creată pentru a distruge Rusia și pentru a lua ceva din alte țări. America și alianța ei NATO, este timpul să-și schimbe politice și să nu intre în țările străine ca hienele și să fure și să caute pradă. Lumea s-a săturat de dominația lor, lumea s-a săturat să creadă că sunt dânșii stăpânii acestei lumi. Destul cu democrația voastră care distruge omenirea.  Scopul Americii și alianței NATO - statele membre europene și alianța lor - este aceasta, de a lupta împotriva Rusiei, iar a Americii, de a lupta împotriva Chinei pentru a nu vă amenința economiei,

 America și alianța. pentru că a voastră nu este nimic altceva decât un mijloc de distrugere.

Nu vă amenințăm economiile, America!; în loc să ne uităm la alte țări cum muncesc în propriile teritorii producând pentru a-și plăti datoriile și pentru a ajuta oamenii fără adăpost de pe stradă care mor de foame, încercăm cucerirea lor.

America este o țară falimentară și este timpul ca America să se gândească doar la America și oamenii săi, este timpul ca America să fie o țară cu politicieni adevărați. Este timpul ca America să înceteze să mai amenințe țările lumii. Să fim sinceri! Al treilea război mondial nu vă va aduce nimic bun, iar o alianță între China și Rusia în al treilea război mondial poate însemna sfârșitul Americii și Alianței NATO.

Rusia are sub apele voastre multe arme, care dacă sunt activate pot transforma pur și simplu state Americii într-un ocean.

 Dacă Rusia este atacată, armele de sub oceanele voastre vor activa automat și scufundă toată America. De ce să fie al treilea război mondial al nostru, contemporan nouă? În al treilea război mondial, toate țările vor pierde atât oameni, cât și economie, totul! Putem fi uniți, să înțelegem toate țările și să avem pace mondială, America se poate pensia deja și să nu mai vină în țări străine, doar uitați-vă la țara voastră, state voastre, oamenii voștri!

 Fă Ucraina să negocieze și nu le mai dați arme pentru a continua războiul, oamenii mor! Zelensky să nu mai ceară arme din toată lumea, și să stea la masa negocierilor pentru binele lumii. China și Rusia nu sunt o amenințare pentru lume. Nici o economie a alte țări nu ne interesează individual, economia noastră în plină dezvoltare nu ajunge, dacă lumea începe un treilea război mondial, ultimul lucru care m-ar interesa este economia.

America și Europa, precum și alianța NATO, vă autodistrugeți, nu săpați mormânt pentru noi, ieșiți din mormintele voastre și gândiți-vă doar la țările și popoarele voastre.

Preluare internet, editare:

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?