DAN BARNA - SATÂRUL CALAULUI. REGIMUL POLITIC DIN ROMÂNIA

picture

Aflăm acum că pe numele lui Dan Barna DNA constituise un dosar penal din 2014. Pentru fraude grave cu fonduri europene. Dosar care, potrivit probelor prezentate de Rise Project, orice individ ar fi fost imediat arestat preventiv, purtat în cătușe pe la televizor și condamnat deja cu vreo 10 ani de închisoare. În răspunsul de ieri Barna nici n-a putut nega dezvăluirile, printre care acordarea frauduloasă de fonduri unor societăți ale sorei sale și amicilor, recunoscându-și de fapt vinovăția.

POZA

Clar șantajabil, Barna a devenit absolut eligibil să facă parte din guvernul Cioloș din 2016, desemnat secretar de stat responsabil chiar cu FONDURILE EUROPENE! Dosarul a stat de la dospit până în 2018, făcându-i-se pârtie ”penalului” să devină Președinte USR și lider incontestabil al mișcării anarhico-neo-marxiste #rezist, la comanda directă a lui Klaus Iohannis, chiar sub sloganul ”fără penali în funcții publice”! Culmea cinismului!

După ce a dat mâna cu Cioloș, creând alianța USR-PLUS, și fiind convins că va primi astfel protecția lui Emmanuel Macron și a grupurilor de influență franceze, Barna s-a întors deschis împotriva lui Klaus Iohannis și grupării aflată sub influența celeilalte puteri rivale, Germania. Cioloș a și devenit între timp șeful grupului Renew Europe, pilonul lui Macron în Parlamentul European.

Vă amintiți amenințările publice făcute de Rareș Bogdan lui Dan Barna după alegerile europarlamentare, că, dacă i se va opune lui Klaus Iohannis va fi pedepsit? Avertismentul a fost dat chiar la momentul în care Barna și USR împreună cu Plus și Cioloș și-au declarat intenția de a candida la prezidențiale împotriva lui Iohannis. Ei, bine, Rareș Bogdan știa cu siguranță de acest dosar, probabil și de altele, amenințarea nefiind întâmplătoare. Nu că dosarul n-ar fi fost bine articulat, cu probe solide. Mesajul a fost clar: ori te supui, ori vei fi distrus. Apariția dezvăluirilor făcea, prin urmare, parte din plan de la momentul amenințării lui Rareș Bogdan.

Dar și Klaus Iohannis, la rândul lui, este tot un Dan Barna, sistemul subteran avându-l la mână nu cu unul, ci cu câteva zeci de dosare penale. A ajuns Președintele României CHIAR PENTRU ACEST ”MERIT”, DE A AVEA DOSARE PENALE.

POZA

Dar Traian Băsescu nu la fel? Dosarul turnătorului ”PETROV” a fost folosit tot ca o armă de șantaj și, probabil, sunt și alte asemenea, ținute și azi sub tăcere. ȘI EL A DEVENIT, LA FEL, ELIGIBIL PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI!

POZA

Câți alții, pe care-i vedem acum lideri politici și de opinie nu sunt la fel? Cei mai mulți, vă asigur. N-ar fi ajuns acolo, altfel. Este o condiție sine qua non să ajungă cineva în fruntea statului și în funcții de decizie: ȘANTAJUL. Un modus operandi al sistemului subteran. Toți aceștia sunt folosiți ca SATÂR AL CĂLĂULUI împotriva poporului român și a Constituției. Când unii calcă strâmb, sunt executați fără milă.

Dan Barna va intra, probabil, pe mâinile OLAF cât de curând. Cariera lui politică este terminată. Sau, în cel mai bun caz, va fi extras pe modelul Kovesi. Satârul va fi dat altuia și altuia, la nesfârșit. Numai acelora care, în tenebre, au deja un dosar, fabricat sau nu, pe rol de PAȘAPORT pentru cele mai importante funcții în statul român!

Aurelian Pavelescu

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?