Colonia România - 400 de angajati ai unei Multinationale îsi striga disperarea

picture

“Este o bătaie de joc la adresă muncitorului român, un şantaj practicat de o Multinațională care ne tratează ca pe sclavi, în comparaţie cu angajaţii ei din Occident”. (angajat Nestlé)
400 de angajați ai unei Multinaționale își strigă disperarea.
Nici o televiziune, nici o campanie #şi eu, nici un film, pe SRI îl doare-n cur, pe cei de la PNL-USR-Plus-PMP îi doare-n cur, nu scot o vorbă, Legea Dialogului Social nu e de partea muncitorilor. 
Muncitorii concediați primesc salarii de 10 ori mai mici decât în Occident.
Un caz banal, ați putea spune.
Nu: un exemplu de cum sunt tratați românii ca sclavi în propria lor țară: De la monopolizarea comerțului prin Hipermarketurile care-și pun 100% adaus comercial, care au distrus o întreagă clasă de mijloc și au ocupat România, până la Strategia Companiilor Străine care au decis, cu mult timp în urmă, la ordinul “Europei”, că România nu are voie să aibă autostrăzi, asta după ce SRI și DNA au omorât tot capitalul Românesc.
Manifestația SRI #şieu nu s-a îndreptat împotriva Multinaționalelor care au primit ordin să blocheze construcția de Autostrăzi, au vrut doar să irite opinia publică. 
La Timișoara, mare citadelă a Dreptei și a tâmpiților de la #Rezist, alături de Cluj și alte câteva, unde primarul Robu se scălâmbăie alături de unii de la USR, politicienii de Dreapta au băgat capul în nisip, făcuți pe ei de frica Multinaționalelor și SRI. 
Klaus Werner Iohannis spune public că Multinaţionalele sunt bune. Televiziunile SRI nu scot o vorbuliță. Sunt tare curios unde e Batistuță Pensatului Rareș acum, cum apără el Dreptatea. 
Vă spun eu: în cur după ușă pe stânga, îi doare-n paişpe și pe PNL-iști, și pe USR-iști și pe PMP-iști de angajații călcați în picioare, pentru ca ei apără Multinaționalele, dacă-i întrebi, îți vor Răspunde că asta-i economia de piață. Tocmai aici e problema: 
Partidele trebuie să apere oamenii, nu să le fure voturile cu Sloganuri atârnate pe toți Stâlpii.
Cazul Nestlé de la Timișoara este un caz tipic, peste tot Multinaţionalele fac la fel. Acesta este motivul pentru care muncitorii de acolo sunt sacrificați și nu se vorbește de cazul lor, că nu cumva să se afle că peste tot e la fel 
În schimb, când e vorba de apărat interesele Multinaţionalelor, cum ar fi să le mai lase să fure la greu, de la Tăriceanu, trecând prin Gorghiu( Senator de Timișoara) continuând cu Robu-Bobu, Cioloș &comp și încheind cu Nazistul, toți au sărit în sus să se anuleze OUG 114 bătându-se care-i primul să dea o limbă-n-cur Ocupantului Străin.
Fir-aţi ai Dracului să fiți!

Gelu Visan

Angajații de la Nestle protestează împotriva fostului angajator și cer plata pachetelor sociale compensatorii

"Închiderea fabricii deținută de Nestle la Timișoara nu va avea loc atât de „lin” cum și-ar fi dorit concernul internațional. Cei peste 300 de salariați de la fabrica bănățeană solicită plata de compensații pentru situația apărută, luni urmând să protesteze în fața unității de producție."

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?