CIUMA ROSIE S-A FACUT BUBONICA! BUBA LA CAPUTUL IMBECILILOR !

gfghhyygggh

Țară veselă. Veseli și noi.

Cu mare entuziasm, o largă categorie de cetățeni așteaptă o guvernare de dreapta ca pe Vaca Sfântă. Poți să le și desenezi ce se va întâmpla cu ei și cu veniturile lor. Degeaba! Nu cred și o țin gaia-mațul cu PSD-ciuma roșie. Ăștia au o lozincă în loc de creier.

Mi se pare foarte trist că oameni care au un venit 0 (zero) și care doar visează la statutul de asistat social se declară vehement de dreapta. De ce?! Pentru că: ciuma roșie și pentru că e trendy, în grupul lor mai mult virtual decât real. Și pentru că lozinci care te spală pe creier, plus amici mai descurcăreți care recită lozinci. Atunci, bine! Păi, voi ăștia care vă pretindeți de dreapta: la meditații! Pentru case!

Nu e veselă țara în care tefeleii urlau PUIE MONTA (cu consoanele așezate la locul potrivit) pe Bulevardul Magheru, după Colectiv și cereau demisia lui Victor-Viorel? Iar acum: tefeleii-usereii-peneleii-urmașii lui Traian Băsescu deghizați în urmașii lui Brătianu, numără bob cu bob voturi pentru moțiunea de cenzură?! Și numără pe degete și voturile lui Puie Monta?

Țară veselă. Veseli și noi. Iar, Vaca Sfântă e doar plastic frumos colorat.

Hai, spor la meditații!

ILEANA BAJA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?