CIUMA GALBENA

jfhgfhfvh

Fuse, fuse... și se duse! Ducă-s-ar pe pustii ca ciuma bubonică.

Oameni buni, detașați-vă! Priviți cu realism ce s-a întâmplat. Priviți cu realism unde am ajuns! Bărbații – să se privească bine în oglindă când se bărbieresc. Femeile – la fel, când se machiază. Noi toți ăștia suntem o stirpe a poporului român? Adică noi, cei care ne privim în oglindă mai avem încă tupeul să ne privim? Să nu scuipăm imaginea din fața noastră și să lăsăm scuipatul să alunece scârbos pe obrajii de pe sticlă? Cum, noi suntem fii acelui popor mic ce dăinuie pe aceste meleaguri din vremuri imemoriale și am dat jertfe mari ca să apărăm Grădina Raiului?

Oameni buni, păi dacă noi ne mai putem numi oameni, dacă mai avem pretenția că ne mai numim ROMÂNI, după ce am lăsat impasibili, scârbiți, lași, speriați, să se întâmple ceea ce deja s-a petrecut, atunci ne merităm pe deplin soarta! Orice alt popor de pe lume – de la cel  albanez la cel eschimos – ar fi reacționat violent, cu răscoale nimicitoare, să scape de niște păduchi, de niște bacterii de ciumă galbenă care ne ucide în masă!

Cum este posibil ca doar o mică parte a populației românești rămasă captivă prin prostire și ticăloșie - unei doctrine inițiale întoarsă din drum cu 180 de grade  - a fost în stare să răspundă unor ordine primite dinafara României, de la noii coloniști, prin intermediul unui jeg de om de origini germane care pur și simplu ne umilește vizibil? Cum a fost posibil să lăsăm securiștii călcați pe cap, de alt teuton, în persoana lui Helvig și a jigodiei umane Pohonțu – care a preluat hățurile făcute din mucii unor jalnice ființe din conducerea țării? Cum?

Cum este posibil să fie lăsați tacit niște scursuri umane autointitulate „liberali” să mimeze alegerea în fruntea partidului aflat la guvernarea țării - prin forța pumnului în masă și în gură - a unor nulități umane, politice și caracteriale precum Ludovic Orban și Florin Câțu? hdhcghh

Unde sunt oamenii curați și sănătoși la minte și la trup ai acestei țări? Unde sunt intelectualii cu bun simț, oamenii creativi, oamenii cu gândire curată, democrată, oamenii care vor să facă măcar puțin câte ceva și pentru poporul din ale cărei rădăcini se trag?

Candidatura acelor două nulități – Ludovic Orban și Florin Câțu – acceptați pe liste și votați de cinci mii de talibani galbeni împărțiți artificial în două tabere, ca să dea senzația de democrație, nu face altceva decât să aducă un vot de blam veșnic pe blazonul și onoarea singurului partid istoric rămas pe eșichierul politic după trei decenii de la căderea comunismului.

Rușinea mare a liberalilor sunt aceia dintre ei care deși au pornit în PNL într-un partid care chiar respecta valorile liberale, au sfârșit prin a se lăsa înghițiți și dominați de jivinele portocalii venite prin forța din spatele Serviciilor, la fuzionarea cu PDL. Sunt lucruri știute, dovedite și cu toate acestea foștii liberali adevărați, patrioți, suveraniști, urmașii lui Brătianu, au scuipat în urmă peste umăr și apoi în sus, drept, așteptând să-și nimerească propria cavitate bucală.

Am văzut o hoardă de persoane animalizate, o hoardă de păpuși caraghioase isterizate artificial, care au dat măsura decăderii noastre...

Arătăm jalnic ca nație, ca populație, ca manifestare, suntem de râsul popoarelor tribale ascunse de lumea civilizată! Cum să ai ca reprezentant cu care să apari în fața omenirii oameni ca Johannis? De sub hârtia creponată, cu fundă, a ambalajului, transpare prostia, ticăloșia, infatuarea, ura și dorința rapace de îmbogățire, lipsa lui de scrupule, perversitatea și obtuzitatea.

Cum să ai în fruntea ta pe unul ca Ludovic Orban – un papagal care își vopsește penajul ca să nu fie confundat cu o țarcă gata să ciugulească stârvuri?! E știut de trei decenii că altă țintă nu a avut – precum nici un serviciu definit, la stat sau în privat – că nu poate arăta nimic palpabil bun, făcut de persoana lui, că a fost doar în goană de mărire, de ascensiune pe scara ierarhiei din partid?!ujdfhghg

Cum poți să ai în fruntea țării, a guvernului care ar trebui să poată gestiona viața și bunăstarea a milioane de oameni un zero barat precum Florin Vasilică Câțu – un ins oarecare trimis de părinții înstăriți în America să învețe carte și să vină un om deștept și capabil, iar el s-a remarcat prin infracțiuni de drept penal pe care le-a ascuns de rușine de ochii publicului?

PNL are suficienți oameni cu adevărat capabili pe care să îi fi promovat să urce pe scara ierarhică. De fapt, a avut, că cei care mai sunt azi membri în Partidul Național Liberal nu merită altceva decât oprobiul public, nu merită nici măcar un scuipat să strici pe ei! Sunt execrabili, sunt ultimii oameni din societatea românească! Falși, ipocriți, ticăloși, perverși, hoți de drumul mare, interlopii moderni cu gulere albe, sunt toți adunați în jurul PNL! De la Johannis„Președintele României” și până la ultimul nou membru ce a semnat Adeziunea în TNL, ei s-au stigmatizat și s-au scuipat singuri împroșcând flegma deasupra propriului cap și așteptând cu gura larg deschisă să o primească. Mai cade mult și pe obraz, dar se șterg și se fac că nu e nicio problemă...

Ăștia sunt liberalii? Ăștia sunt aceia care acum ne conduc împotriva voinței noastre? Ăștia strigau plini de ură, umflându-și vena jugulară „jos Ciuma Roșie”? Păi Ciuma Roșie a fost un simplu guturai pe lângă Ciuma asta Galbenă, care este mai nimicitoare decât ciuma bubonică!

Români! Suntem ceea ce arătăm că suntem! Lumea ne percepe exact după aceste jeguri, care se fac că aleg democratic între două nulități, între doi spermatozoizi expirați, mai pe înțelesul unui anonim profesoraș de fizică de a 5-a...

Ei ne reprezintă,hdfhvhh ei ne chinuiesc, ei ne manipulează, ne taie veniturile, locurile de muncă, ne îndatorează, ne antamează viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri! Oameni buni, deja NU mai aveți ce să pierdeți! Deja este prea târziu ca să mai prindeți în timpul vieții voastre un trai mai bun și civilizat în România! O răscoală populară adevărată, în pur stil românesc, cu bâte, tigăi, pari rupți din gard, un asalt disperat asupra punctelor lor de putere, o vânătoare concentrată a securiștilor știuți și depistați, un foc general pe averile acestora făcute din jaful și vânzarea României și aducerea lor în fața unui Tribunal Popular, cu condamnarea la detenție pe viață în lagăre de muncă și confiscarea totală a averilor până la rudele de gradul 2! La fel procurorii și acei judecători corupți care au dat soluții vizibil părtinitoare jefuitorilor României! Altfel nu se poate!

Murim ca proștii, ca mieii de Paște?

GABRIEL MIHAILA

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?