„CINEVA”!

gsdgdhbh

Atacul aerian cu rachete al Hamas-ului a fost temeinic, foarte meticulos gândit și declanșat la prima vedere.

 Este foarte curios cum Mossadul - care are infiltrați în Gaza probabil sute, dacă nu mii de agenți ai lor, nu a putut afla din timp despre acest atac masiv, dar totuși aproape rudimentar - dacă acceptăm că palestinienii au atacat chiar și cu deltaplanul în lipsa unor avioane de desant sau bombardiere și elicoptere de atac. Mare curaj, mare putere de sacrificiu la acest mic popor care a hotărât să moară cu dușmanul milenar de gât.

Atacul a survenit exact când pe piața mondială este o mare penurie de muniție de artilerie care a decavat NATO prin ajutoarele supradimensionate date Ucrainei fascistului Z.

Nu îmi închipui că cei care conduc Hamas au purces doar la un atac de asemenea anvergură sinucigaș și că nu au prevăzut o reacție extrem de dură a Israelului, care are o armată populară deosebit de antrenată și pe picior de mobilizare imediată, dotată cu armament de ultimă generație, cu avioane de luptă, elicoptere, tancuri și nave maritime de atac.

„CINEVA” - care nu iubește defel tabăra din care face parte USA - a gândit strategic să mai creeze o sursă de consum a industriei militare pe planetă, grăbindu-se ajungerea la fundul sacului. „CINEVA”  a contat pe faptul că SUA nu va pregeta să-și ajute necondiționat aliatul său, care deși nu este membru NATO, a fost și este unul dintre principalii aliați cu care diavolismul mondial a făcut până acum jocurile. Israelul are și el un stoc deocamdată suficient de muniție de război, dar dacă teatrul continuă, israelienii vor trebui să cumpere de pe piața internațională stocuri noi de muniție care să fie completată dacă mai este folosită.

Ei bine, „CINEVA” s-a hotărât să ordone acum un STOP JOC  și nu ar fi deloc de mirare dacă până la Anul Nou nu va apare un nou conflict militar prin Marea Chinei de Est care să devină un alt mâncător de muniție de război.

Ce va face „Uncle SAM”?, de unde vor scoate ei muniția necesară alimentării tuturor teatrelor de operații? Păi este cât se poate de evident că saltimbancul de la Kiev va primi ordin să treacă la praștie, că toată lumea „aliată” de conjuctură a lui NATO va munci pentru aceste noi conflicte apărute, iar Ucraina va fi abandonată.

Este greu de c5rezut că Palestina - care este doar o unghie căzută pe niște pietroaie în deșert - a putut acumula peste noapte atâtea mii de rachete cu care a declanșat atacul inopinat fără ca neamurile lui Ițic de la Holocaust să nu afle! Asta este suspect și dă de bănuit! Stocul imens de rachete trase care au copleșit armele sofisticate cu care se lăudau evreii și cu care se credeau inexpugnabili! Acele arme au fost efectiv sufocate și parțial anihilate de numărul copleșitor de rachete care zburau pe cerul Israelului și treceau prin sita armelor antiaeriene evreiești. Asta dovedește că în spatele atacului palestinian stau strategi de mare valoare, care cunosc cu exactitate dotările armatelor adversare și alte multe amănunte de care au ținut seama când au declanșat atacul. Eu am o bănuială, dar mă abțin să o fac publică, pentru că ați bănui că țin cu Ursul.

GABRIEL MIHAILA

(vezi videoclipul de mai jos)

Video

Featured

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <

BULIBASA PENTRU IASI

La locale, ieșenii nu au pe cine vota!

Zi de zi, pe str. Stejar sunt parcate în același loc niște mașini  particulare. În dreptul aceleiași case. O fi firmă, o fi loc de randevu, nu se știe exact.

Mihail Moldoveanu Tue, 05/21/2024 - 14:56
TARA FAGADUINTEI

Primesc pe privat un mesaj de la o prietenă de Facebook, prin care îmi spune că altă amică a ei i-a dezvăluit din surse apropiate  de la granguri din Poliție și Servicii că au în prezent o frenezie soră cu nebunia ca să-și pregătească o iminentă „evada

Gabriel Mihaila Sat, 05/18/2024 - 06:49

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

MAXIMA RUSINE

Sunt cât se poate de sincer cu voi.

M-am apucat să scriu acest articol cuprins de maximă indignare, ură și rușine în fața românilor .

Mihail Moldoveanu Sat, 04/20/2024 - 10:23
VREMURI NOI? IARASI NOI!

Este campanie electorală pentru „locale” din câte înțeleg... Prin oraș banere imense cu mutrele jnapanilor pe toate gardurile.

Gabi Mihaila Tue, 04/16/2024 - 07:26
SIMILARII LUI SIMIRAD

Când mă gândesc la faptul că există în prezent în Iași – cu drept de vot – Cetățeni tineri care nu au prins „primele alegeri libere”  din 1992 organizate de FSN, parcă mă apucă un fior pe șira spinării...

Gabriel Mihaila Sat, 04/06/2024 - 13:43
TEHNOCRATI MEDICALI

Dezbatere „servită”, cu dedicație, la BZI. Nu se cunosc sponsorii darului cu fundă roșie, dar aceia dintre noi cu puțină tăbăceală la creierul mic și stingher, au mirosit adresa.

Gabi Mihaila Thu, 04/04/2024 - 12:57

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?