CHAT-UL LUI DONALD TRUMP, ATACAT DE SPAMERI GLOBALISTI

NBDHDFHJN

Doar pentru a sublinia din nou un subiect acru pe reclamele de pe canalul meu. În primul rând, NU susțin, sau permit reclame pentru NICIUN produs pe canalul meu de chat. Toate reclamele pe care le vedeți sunt făcute de roboți/spammeri sau, de agenți de publicitate neautorizați.

Reclamele pe care le vedeți pe ACEST canal (canalul meu de anunțuri - Phil Godlewski 2.0) sunt plasate fie de mine, fie de administratorii mei. Există o diferență uriașă. Lasă-mă să-și explic:

Reclamele pe care le vedeți pentru Trump Bucks, Meticore, Trump Tickets, Trump Coins, Trump Cards, etc etc etc (sunt mai multe exemple, dar înțelegeți esențialul) sunt într-adevăr „permise” de mine. Aceasta înseamnă că am vorbit cu proprietarul produsului, cu magazinul digital în care își listează produsele și în multe cazuri, chiar am comandat unele dintre produse pentru a mă asigura că ele EXISTĂ într-adevăr și că dvs. sunteți asigurați că veți primi ceea ce cumpărați.

 

Acestea fiind spuse, NU am nicio proprietate asupra liniilor de produse. NU profit eu cu absolut nimic atunci când tu le cumperi. Exact 0% din profiturile din ORICE dintre aceste vânzări merg către mine.

Înainte de a cumpăra oricare dintre aceste produse (și am menționat acest lucru de zeci de ori înainte), asigurați-vă că citiți fiecare „declinare a răspunderii” de pe site-ul web al produsului. Uneori, produsele au o declinare a răspunderii „memorabilia”. Uneori va exista o clauză de declinare a răspunderii care vă va spune despre data de livrare estimată. În orice caz, asigurați-vă că faceți diligența necesară ÎNAINTE de a cumpăra ceva.

M-am asigurat că blochez orice reclame de pe canalul meu care conțin afirmații false sau aprobări false. Săptămâna trecută, pe canalul meu a fost plasat un anunț care pretindea a fi de la Mike Lindell. Nu a fost. Tot săptămâna trecută, pe canalul meu a fost plasată o recomandare de canal, pretinzând că este de la Dr. Zelenko. La fel, nu a fost. Mi-am cerut scuze acelor Patrioți și am eliminat reclamele. Voi face o treabă mult mai bună în atenuarea acestui tip de activitate în viitor.

Indiferent ce spun, ce îndemn au, reclamele de pe canalul meu sunt pur și simplu asta: reclame. În unele zile vor fi multe (zile lente, non-intel). În alte zile nu va mai fi niciuna (ca astăzi, pentru că mă aștept să se întâmple ceva foarte curând).

Trebuie voi să alegeți să cheltuiți bani pe orice doriți. Dacă vă plac produsele care sunt promovate aici, atunci cumpărați-le. Dacă nu o faceți sau dacă credeți că sunt înșelătoare și/sau necinstite, atunci nu le cumpărați.

Niciuna dintre plângerile referitoare la aceste reclame, nu va schimba faptul că vor continua să fie văzute pe canalul meu. Plângerea va cauza pur și simplu tulburări într-o cameră de chat privată, altfel foarte prietenoasă, foarte susținătoare. Moderatorii mei au fost instruiți să oprească acest trolling cu privire la reclame.

Băieți, la sfârșitul zilei, este canalul meu. Este baza mea de abonați. Este alegerea mea. Dacă într-adevăr nu suporți reclamele, poți părăsi canalul. Nu-mi produceți mie niciun rău.

Acestea fiind spuse, nu există absolut NIMIC pe care să postez vreodată care să nu aibă un scop foarte, foarte distinct. Mulți dintre voi sunteți atât de consumați de reclame, încât simțiți că vă lipsesc lucruri foarte importante fără aceste reclame. Ele pot fi în marcajele de timp. Ele pot fi în textul din anunț. La naiba, poate sunt chiar și pe site-ul pe care se face reclamă la produs? Dacă v-ați extinde de fapt gândirea (pe care încerc continuu să vă educ cum să o faceți), ați fi văzut un avertisment foarte direct despre raidul Maralago. Și acest avertisment a venit direct de la una dintre reclame. Știu ce fac. Vă rugăm să nu vă lăsați prins într-o narațiune falsă/forțată de către cei care mă urăsc. Ei știu ce fac și asta știu și eu, motiv pentru care doresc ca reclamele să se oprească. Mulți dintre acești haters sunt opoziție controlată. Mulți dintre ei s-au depășit recent. Te-am avertizat acum multe luni că asta se va întâmpla. Se întâmplă acum.

Dacă ai încredere în mine, atunci ai încredere în mine. Dacă nu, atunci nu.

Dar nu poate exista niciun mijloc comun între ele. Nu există nicio duplicitate.

DONALD TRUMP

preluare, traducere și redactare

GIGI PETROVAN

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?