CE AR MAI FI DE FACUT?

hfjhfg

Începând cu data de 22 august 2010, pare că populația României a devenit oficial acea turmă de oi sovietice nebună și masochistă, pe care o doare la lână – la mare sau la munte – crezând că protestează sfidând propaganda hienelor de la Holera Galbenă.

Pandemia s-a transformat într-o nebunie tipic românească, în care românii au ales să protesteze și să „se opună” acestei guvernări ticăloase, mergând în vacanță cu ultimii bani pe care ziua de mâine nu se știe dacă îi va mai aduce, cu riscul de a-și îmbolnăvi copchilul stând „izolat” pe o plajă plină de rahați uscați, fără dușuri, fără grupuri sanitare, sau în adâncul pădurilor printre aceiași rahați, dar umezi de la ploaie, cu gândul că nu au de unde să ia microbul ucigător.

Este adevărat, Propaganda difuzată în neștire pe radiouri, pe televiziunile care s-au transformat în videoteci întrerupte de Știri avizate de guwerner pe sume cu care ar fi putut face ceva în folosul poporului devenit populație, nu contenește să samene panică și groază la indicația unor limbrici cu mască de cârpă în semn de solidaritate, dar s-a ajuns la efectul contrar: lumea în loc să nu creadă cifrele mincinoase și manipulatoare comunicate de reptilele de la guvernare, ca să-și rezolve interesul sub fusta pandemiei, a trecut la Nivelul Idiot, în care nu crede în efectul ucigător al bolii, în puterea virusului de a lua câte un cretin - așa cum oamenii iau tramvaiul sau metroul - și să-l ducă în stația „„Acasă”, unde ucide peste puțin timp o rudă dragă ce suferă de boli cu morbidități care altfel nu ar fi o amenințare imediată.

Vezi tot soiul de idioți de toate vârstele, de toate condițiile sociale, care „nu se pot abține” să stea dracului o vară pe curul lor, cât mai izolați cu putință, să se protejeze ei înșiși, nu la ordinele aberante și cretine ale lui Tătaru, Orban&Comp.

Televiziunile mercenare (98%), numai asta arată, numai asta focusează, fac jocul guvernanților, prezintă doar cazuri cărora le convine lor mănușă, manipulează prostimea din turma de oi sovietice care se uită anesteziate la aceste rahaturi. Că cine privește prostit și adâncit în abisul fericirii la emisiuni cu Viorel și Vulpița, la can-can-urile date în buclă de România Tv, la căcaturile cu „experți” propovăduite de biserica lui Gâdea, la Kanalizarea D, sau pe la ăia cu 24 de Degete, cu siguranță că stă cu gura larg căscată și balele curgând liber pe la colțuri la emisiunile de propagandă cu Știrile măsluite!

În România, în acest timp s-au petrecut de fapt lucruri mult mai grave decât chiar luarea guvernării cu japca de nazistul de la Cotroceni și decât pierderea suveranității.

Pentru oile sovietice pierderea suveranității înseamnă cam tot atât cât pentru o curvă înseamnă pierderea virginității, adică nimeni nu se mai lamentează sau compătimește o japiță care face trotuarul prin Parlament sau face „scurtul” pentru două voturi...

Deci nimeni dintre români nu pare a fi dat o cât de mică importanță ticăloșiei ce s-a oficializat ieri, 22 aiugust 2020, când securistul Marcel Ciolacu – omul lui Johannis, Hrlvig, a Sistemului securist inițiat de Băsescu și desăvârșit de sas – au preluat OFICIAL conducerea PSD!

Mulți nebuni se bucură, au desființat CIUMA ROȘIE, dar idioții nu știu că vor fi și mai repede uciși de HOLERA GALBENĂ! Până ieri, Marcel Ciolacu a fost doar „interimar”, de ieri, el este „ales” ONLINE oficial, și fiți siguri că votul online este la fel de liber ca Liviu Dragnea! Cui îi pare rău după PSD? Din nefericire foarte puțini oameni pot rezista manipulărilor puternice făcute cu bani grei furați tot din buzunarul lor de la români, prea puțini înțeleg ce înseamnă să NU ai o opoziție democratică puternică și să lași Țara pradă hienelor, șacalilor, coioților...

Când PSD a fost la putere și a reușit cu frâna securiștilor trasă să facă cât de cât ceva pentru oameni, mărindu-le substanțial pensiile, salariile în învățământ, în sănătate, în Administrație, dând Hotărâri înțelepte ce au dus la o creștere sănătoasă a economiei, haita de javre – cu ajutorul imens al coloniștilor din UE – au lătrat și mârâit cu ură la PSD, văzând cum le sunt îndepărtate șansele de a mai ajunge vreodată în acest secol la putere. Atunci, securiștii au întocmit PLANUL „B” și au preluat puterea cu forța, prin puciul parlamentar ordonat de Johannis.

Incendiul casei este bucuria nebunilor, iar România a devenit o Casă de Nebuni! PSD a fost și încă este un partid mare, prin numărul de votanți ce i-au dat putere atâția ani, dar totodată este aidoma populației românești de pretutindeni: lașă, cârcotașă, paznici ai caprei vecinului, nerecunoscătoare. Niciun profesor, nici un cadru medical, niciun funcționar public și familiile acestora nu a sărit în stradă să apere cu pieptul gol și indignare nedreptatea, partidul ce a făcut infinit mai mult bine populației în treizeci de ani, decât actuala Putere, care este fragilă, falsă și mai ales ticăloasă.

Oamenii nu au făcut presiuni DE JOS ÎN SUS în Organizațiile PSD din țară, pentru ca pe cale ierarhică și democrată, liderii lor să acționeze în sus pentru ca voința membrilor să se impună: aceea ca securiștii cvasi-acoperiți din conducere să fie aruncați jos ca niște măsele stricate și să fie striviți pentru trădare cu tocul pantofului!

Membrii PSD sunt în turmă la mare, la munte, la terase, unde râgâie bere și mici consumați cu roaba. Ciolacu a organizat cum a vrut mușchiul lui de sub braț un simulacru de Congres și lumea l-a lăsat dezinteresată și timorată să facă ce vrea el. Toți foștii conducători din PSD ostili lui Johannis și PNL care au condus partidul lângă Dragnea și au făcut posibile în trei ani toate măsurile de creștere economică, de măriri de pensii și salarii, au fost IZOLAȚI, ȘANTAJAȚI, AMENINȚAȚI, să nu candideze, să-i lase lui Ciolacu cale libeă! România NU mai are opoziție și asta e mai rău decât însăși Guwernarea PNL cu Johannis în frnte. Securitatea Nouă cu întrepătrunderi cu Cea Veche, a învins! Populația de oi sovietice vor behăi la Soare Răsare în van, vor vota în van, hienele de pe listele oricărui partid vor fi alese doar de votul talibanilor acelor partide, lumea majoritară va absenta cu toptanul!

Teoretic, ar mai fi o șansă. O mică și firavă șansă. Având acum cuțitul adânc înfipt în bucile bucălate, românii cu afinități socialiste să se scuture bine, să-și oblojească bucile curului pe care și așa nu mai pot sta să râgâie mici și bere și cei ejectați acum pe dinafară, cei care au condus nu demult bine destinele țării, să se coaguleze, să fosmeze un nou partid – PARTIDUL SOCIAL CREȘTIN DEMOCRAT -  în frunte cu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu, Carmen Dan, Sedil Saideh și acest nucleu să selecționeze foarte bine toate viitoarele cadre ce vor accede în vârful noului partid social-creștin democrat! Fără Firea, Ponta, Ciolacu, Stănescu, Negoiță sau alți troglodiți precum Grindeanu, Tudose, etc

Poate vor trebui să fie în opoziție cu toată lumea, dar românii curați, cu capul pe umeri, vor avea peste patru ani altă alternativă. Până atunci, ei vor trebui să fie foarte activi, să se scuture de șantaj, sau să declare public că nu pot fi curați și liberi. Asta ar fi singura și ultima șansă a acestei populații! Și este ca o lumină de lumânare în bezna întunecată a nopții.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?