CÂT E DE PROST PSD SĂ SUSTINA O JIGODIE CU 6%?

nhstfr

Băi, bine că ăștia ai lu' Statu' de drepți au și un ușor retard social. Cum să îl duci tu pe Timmy 6% la o adunătură unde în primul rând (de scaune, da) stă Coldea? Asta după ce Soroș și cu Csoloș numai de Coldea mai pot fi depășiți.

Adică tot ce zice ”ciuma roșie” e real? Deci Coldea și cu Soroș ne dau peste bot în UE prin gurița lui Timmy 6% și a lui Mony 0,000000000001 %.

Și așa au planificat ei să contracareze ”ofensiva asupra justiției” a lu' ”Ciuma”? :) Și asta fix în ziua în care CCR (o ”ciumiță” și ea) a distrus total paradeala pe haules-protocoale?

La temelie ați primit, micuților! Bine, dacă asta e ”temelia” voastră, înseamnă că stăm rău de tot ... nici la ”șobolăneală” nu vă mai pricepeți, criminalilor-securici!

PS - tâlharii și drogangii luptă prin statul de drepți împotriva abuzivilor în servicii (pardon, în serviciu)... împotriva abuzivilor în Servicii nu prea luptă nimeni...

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?