CAPU LA TARA !

hdhduygffh

Doamne, dacă ați ști prin ce depresie am trecut! N-am putut să dorm nopți la rând. Când în sfârșit, ațipeam puțin, mă loveau coșmaruri cumplite. Cum, nu intuiți motivul? Logic și elementar de simplu, nu știam cine este catindatul Partidului Puterii Umaniste!

Știam „decât” catindatul Partidului Puterii Securiste, trebuia să aflu și catindatul Puterii Umaniste! În sfârșit, l-am aflat!

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: „Candidatura mea este una cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte”. Bravo, se aprobă pozitiv!

Candidata oficială a Partidul Puterii Umaniste, Ioana Ramona, a precizat că România se schimbă și felul de a face politică se schimbă, astfel candidatura ei pe care și-o asumă cu cinste și onoare este necesară în contextul mai larg al dinamicii societății. (Să fie bine, să nu fie rău).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           „Voi „Voi fi un candidat serios și credibil în alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. Lumea se schimbă, România se schimbă. Politica așa cum o știm noi din ultimii 30 de ani se schimbă.Candidatura mea va fi o candidatură cinstită, onestă, fără promisiuni deșarte. Vor fi teme concrete, teme necesare, fără populisme. Eu cred că este posibil”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidatul Partidului Puterii Umaniste.

 Păi, zi-i așa, frate! Sau soră, dumnezeu știe... Ești "rara avis" în lista candidaților la președinția României. Ramona Ioana Bruynseels de la PPU S-L. Candidat adevărat, de ultimă generație, dantură falsă de un alb orbitor, mai grozavă decât a plăvanului. Un zâmbet fals și strâmb, încălecat pe un discurs ieftin și plin de lozinci infantile. Dar România încă nu este sătulă de rânjete grotești și discursuri idioate! N-are nici cinci ani de rânjete de măsele scrâșnite cu dinți falși de Quatrococeni! Românii vor mai mult, românii sunt adevărați masochiști!

   Votați cu încredere, și nu uitați: fiecare popor își are conducătorii pe care îi merită! Puneți mâna pe teslă și votați cu capu' la țară!

ALBERT TOMA            

Featured