CACAREZELE DE PRESA ALE LUI gRADU TUDOR – CNN ANTENA 3

hfggfg

MOTTO: „Imagini de ultimă oră de la Chișinău care au venit acum câteva secunde... unde e o stare extrem, extrem de tensionată, peste Prut... ne interesează să vedem aceste imagini de ultimă oră. Aeroportul din Chișinău evacuat complet... imagini extrem, extrem de grave, doamnelor și domnilor, vă pot afecta emoțional aceste imagini, ăăăă... se-aud împușcături, foarte probabil este momentul când acel ATENTATOR RUS (cu trei „r”, n.n.) trage asupra tânărului polițist... 24 de ani (accentuat, n.n.) ARE (nefericită utilizare a verbului la timpul prezent, în această situație, n.n.) polițistul de frontieră care a fost ucis de acest ATENTATOR RUS (cu trei „r”, n.n.), o să aflăm imediat date și despre agentul de pază care a intervenit încercând să-i smulgă arma atentatorului și a fost și el , la rândul său, ucis, momente extrem, extrem de complicate care ne avertizează în legătură cu expansiunea, cu extinderea instabilității și PERICOLULUI GENERAT DE CETĂȚENII FEDERAȚIEI RUSE, nu doar în Ucraina, ci, iată, și în Republica Moldova. Din păcate, doamnelor și domnilor, nu a reușit nimeni să-l anihileze pe ACEST ATENTATOR ÎNAINTE DE A PUNE MÂNA PE ARMĂ și înainte de a împușca doi oameni nevinovați care se aflau la serviciu, un polițist de frontieră și un agent de securitate... sau, mă rog, au fost luați prin surprindere oamenii aceștia, lucru care, în mod normal, într-o misiune militară, într-o misiune a unor forțe ale Ministerului de Interne, Ministerului Apărării, se presupune că ar trebui să poți preveni astfel de evenimente, pentru că niciodată lucrurile nu evoluează perfect, vă aduc aminte că și pe teritoriul României au fost atentate teroriste care s-au soldat și cu morți și cu răniți, un astfel de moment nu poate fi niciodată perfect prevenit decât dacă ai informații în legătură cu intențiile atentatorului...” (gRadu Tudor, analist reputat, la ANTENA 3 CNN, „Exclusive News Channel Partner, prima opțiune pentru știri online în timp real din România și din lume”, 30 iunie 2023).

.....................................................................

Deci, ANTENA 3 CNN e „prima opțiune pentru știri online în timp real din România și din lume”... Acolo, la „PRIMA OPȚIUNE” aflăm toate cele de mai sus, că doar e vorba de profesioniști, ce naiba! Așadar, după ce gRadu Tudor a mitraliat toate frazele acestea „extrem, extrem de grave”, Răzvan Dumitrescu a încercat  să spună că având „portretul” sau „background”-ul unei astfel de persoane care urmează să-ți aterizeze în poală, ar fi fost indicat pentru autoritățile de la Chișinău să meargă pregătite la întâlnire... dar gRadu Tudor a luat publicitate și l-a oprit pe Răzvan din dezvoltarea  subiectului...

Să recapitulăm, se dă: un atentator RUS... un pericol îngrozitor generat de CETĂȚENII FEDERAȚIEI RUSE, peste tot în Univers... două victime, dintre care una de 24 DE ANI... În subtext, fiind vorba despre un ATENTATOR ne imaginăm că avea și O ARMĂ ASUPRA LUI, că altfel, cum... Apoi, în scurt timp, aveam să aflăm, tot de la TV, că treaba e și mai încurcată, că atentatorul făcuse parte din GRUPAREA DE MERCENARI WAGNER, sau măcar că ar avea legături certe cu nea Prigojin... deoarece existau niște informații din „surse”... Se cere: să se afle cine este vinovat pentru toate acestea? Răspuns competent: TIRANUL PUTIN, OF COURSE!

Ei, și acum, după doar câteva ore, să vedem și adevărul crud, care, sigur, e tare păcat că a stricat această fantezie gradutudorană. Adică, să constatăm că n-a fost la Moscova, ci la Leningrad, că nu era limuzină, ci bicicletă și că nu i-au dat-o, ci i-au luat-o:

  1. Atacatorul nu era cetățean RUS (cu trei de „r”, cum frumos a rotunjit gRadu Tudor cuvântul pe cerul gurii), ci:
  2. „... «Atacatorul de la Aeroport, Rustam Ashurov, în vârstă de 43 de ani, era dat în urmărire în Tadjikistan. Cetățeanul DIN TADJIKISTAN, Rustam Ashurov, care a tras în aeroportul din Chișinău, a fost acuzat în ȚARA SA de răpire », scrie presa rusă, citând Procuratura de la Dușanbe.” (ȘTIRI PE SURSE. ro, 1 iulie 2023)
  3. Atacatorul nu era cu WAGNER, ci cu o grupare criminală din Tadjikistan:

„Bărbatul ar face parte dintr-o grupare criminală, care pe 23 iunie, ar fi răpit vicepreședintele unei bănci. Potrivit Parchetului din Tadjikistan, Rustam Ashurov, născut în 1980, ca parte a unui grup infracțional, la 23 iunie anul acesta, l-a răpit pe primul vicepreședinte al Orienbank, Shukhrat Ismatulloev.” (ȘTIRI PE SURSE. ro, 1 iulie 2023)

  1. „Atentatorul” NU AVEA ARMĂ ASUPRA SA, dar s-a descurcat pe loc și a luat-o de la polițistul care îl escorta:

„La Aeroportul Internaţional Chişinău a avut loc un incident armat în care unui cetăţean străin i s-a interzis intrarea în Republica Moldova. În timpul însoţirii sale în zona sterilă pentru a fi returnat, acesta a luat arma unui poliţist de frontieră şi a rănit mortal două persoane.” (MEDIAFAX. ro, 30 iunie 2023)

  1. Niciunul dintre cei care și-au pierdut viața  nu avea 24 de ani, așa  cum ne-a informat gRadu Tudor, ci unul avea 31 de ani, iar celălalt 40 de ani. Desigur, tragedia este aceeași, indiferent de vârsta celor uciși, dar dacă nu știm, zic, gRadule, e mai bine să nu vorbim aiurea, doar ca să dăm impresia că deținem niște informații minuțioase.

Să vă spun... eu nu mi-am propus să scriu în fiecare zi despre acest eșec al presei românești cu numele de gRadu Tudor. Dar nici nu pot să nu mă întreb în fiecare zi cum de este lăsat în voia lui să bată câmpii în continuare un asemenea impostor, având la activ un număr atât de mare de „dude” de presă. Pe de altă parte, având eu în vedere preocuparea „democrațiilor consolidate” pentru legiferarea în cel mai scurt timp a unui sistem de cenzură care să scoată de peste tot, inclusiv de pe platformele online, toate informațiile stânjenitoare pentru globalismul în floare și să unifice o așa-zisă „informație oficială” din care se va fi scuturat, prin zgâlțâieli și cerneri repetate, orice urmă de adevăr, mă gândesc că n-ar fi exclus ca în curând căcărezele de presă ale lui Răducu, puse frumos în gheață, să fie declarate caviar, iar informațiile carbogazoase extrase de dânsul din puțul rațiunii, să ne fie livrate ca șampanie franțuzească sadea! Și mă gândesc că, asemenea scorpionilor, gândacilor de bucătărie și șobolanilor, care se pare că vor rezista cel mai bine în cazul unui cataclism nuclear, și Răducu al nostru, antrenat corespunzător de-a lungul anilor petrecuți ca „analist militar” ba pe ecran, ba la radio, va supraviețui exemplar după cataclismul eradicării adevărului din presă!!!

.....................................................................

P.S. O duduie de la ANTENA 3 CNN a contrazis azi-dimineață tot ce a spus  gRadu Tudor ieri. Dacă duduia ar fi reușit să pronunțe corect și cuvântul „Tadjikistan” ar fi fost aproape bine!!!!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?