BULIBASA IASULUI, MAI CUMPARA UN MANDAT PE LISTA PNL, CU UN BUTOI DE MASLINE GRECESTI!

shdfjfhgh

Publicarea Stenogramei cu discuțiile ce au avut loc în biroul premierului Orban de ziua acestuia de către ”RECHIN DE BAHLUI”,  a avut darul să lămurească și să scoată la iveală dacă mai era nevoie pentru naivi, caracterul de jeguri umane ale ipochimenelor ce au acaparat guvernarea României prin puci parlamentar, de fapt o lovitură de palat pusă la cale de nazistul Wertner Johannois cu ajutorul Serviciilor secrete, unde la SRI a fost pus cu mâna murdară, alt sas, Eduard Helvig, care numai un patriot român nu este.

Am putut constata din discuțiile „libere” lipsite de inhibițiile autocontrolului, adevărata față și adevărata cultură a acestor tâlhari imbecili care conduc azi România și din nefericire pentru români, mai vor să o conducă încă mulți ani de azi înainte, chiar cu forța și cu abuzuri antidemocratice, ca în perioada punerii pumnului în gură din timpul stalinismului sau a gestapovismului hitlerist.

Ieșenii au putut însă să constate încă o dată în plus, ce jeg de doi bani tâlhărește Iașul de două decenii din diferite posturi, la început ca un pui de șarpe pus în sân adus în primărie de Tata Hoților – Moș Chiorpec Simirad – iar ulterior ca Director Tehnic, Viceprimar al nemernicului Gheorghe Nichita (PSD) zis Gheorghe Sulă Tare (acum moale), și în sfârșit ca Primar „ales” al Iașului pe listele aceluiași PSD, pus ca o auto-pedeapsă de Liviu Dragnea.

Dacă pot spune că Dragnea merită tot ceea ce i se întâmplă acum cu pușcăria politică pe care o face, este că lui în primul rând prostiile făcute politic i se pot reproșa, alegerea oamenilor apropiați din jurul lui, iar Nichita și Chirica sunt doar două dintre jigodiile umane pentru care își merită soarta acum.

Am scris în cunoștință de cauză despre acest alogen care s-a cățărat pe umerii altora ca să fie cu un cap mai sus decât ei, pentru că îl cunosc de prin 1998-99, când a fost adus de Simirad în primărie ca răsplată pentru faptul că era șeful punctului de lucru la firma CONEST ce i-a făcut prin abuz de funcție și putere vila de pe buza dealului Miroslava, care a devenit „Platoul Soarelui”, uinde și fostul prefect Florin Vitan și magnatul ieșean Ghiță Cheșcu – patronul lanțului de magazine FLUX, chiar și fostul subofițer de la Circulație la Municipiu, „ofițerul de legătură” cu primăria lui Simirad, Mihai Morariu și mai apoi, după ce „nea Costică” și Vitan au folosit ilegal fondurile de investiții ale municipiului și județului să aducă apa, canalizarea, curentul electric și gazul metan pe coclauri extravilane Iașului, a apărut zona rezidențială Platoul Însorit, unde și Chirica are sub acoperire pe numele CONEST vreo două viloanțe...

Eu am tot scris și tot am devoalat acuzând cu subiect și predicat multe blestemății făcute în timp real de Nichita și Chirica, dar banii murdari produși de Mafie, au închis gura presei care numai liberă nu mai este.

Ce s-a gândit acum Bulibașa care a bulibășit Iașul? Pe listele PSD nu mai poate candida pentru încă un mandat, pentru că Oculta care a făcut jocurile, precum și evreii Hans Klemm, iar acum Adrian Zuckerman, au dictat să treacă la scuipat Ciuma Roșie cu Liviu Dragnea în frunte, iar acum, el se află „în opoziție.”

Ce s-a gândit atunci Bulibașa și staborul său care formează și Consiliul Municipal? Să treacă la singurul partid aflat azi în fruntea unei coaliții ticăloase la putere și să candideze pe listele PNL, partid pe care l-a scuipat puternic, țigănește, alături de liderii lui locali în frunte cu Marius Bodea, al cărui adversar înverșunat era de notorietate.

Trebuie de remarcat că liberalii ieșeni sunt conduși de vreo trei ani de aprodul Costeluș Alexe, un trepăduș plin de purici, un cățel peknez al lui Relu Fenechiu, iar ulterior al lui Cristian Adomniței. Alexe a fost mânuit de multă vreme de ex generalul Toader Simion (SRI), care după ce a fost trecut în rezervă de Băsescu pentru loialitate față de Relu Fenechiu, a devenit de fapt Eminența Cenușie a găștii fenechiste ce a capturat Filiala PNL Iași.

Ce avem azi? Avem o Filială PNL divizată și o conducere oportunistă, cu țuțeri care vor să devină și ei aidoma stăpânilor de la București.

 Noua Mafie a puterii politice vrea să controleze și ea câțiva ani măcar tot ce mișcă la Iași.

Mulți dintre membrii PNL fideli lui Marius Bodea, se opun venirii lui Chirica în PNL Iași, dar trepădușul pechinez Costel Alexe se gudură la piciorul lui Orban și îi linge acestuia bombeul pantofilor, așa că Alexe este gata la orice sacrificii ca să mănânce și gura lui flămândă și ce dă Chirica și ce dorește șeful suprem Lajos Orban.

Până să se decidă asupra omului pe care PNL Iași îl va arunca în luptă, mafiotul Mihai Chirica a trimis într-un gest de curtoazie - profitând de aniversarea premierului - un butoi cu masline KALAMATA, a cărei firmă reprezentantă este la Iași, pe D.E. din Valea Lupului, aproape de sensul giratoriu de la ERA Park. Și puradeii cu lumânările la nas care umblă prin Păcureț cu puța goală și desculți știu că la Iași tot ce mișcă antreprenorial are în spate Mafia, iar Chirica a ajuns pe post de Naș și nimic nu mișcă fără știrea lui. Butoiul cu masline trimis lui Orban de ziua sa, nu l-a costat nimic pe Bulibașă, iar gestul a avut darul să-l șocheze pe acela, că un sărac flămând care a hălăduit prin viață fentând munca și serviciul, nu și-a permis vreodată să cumpere ocazional – mai ales de Crăciun – mai mult de o juma de kil de masline mici și chircite, că erau mai ieftine...

Dacă Mihai Chirica îi trimitea premierului un plic cu zece mii de euro „cacadou” de ziua lui, putea fi periculos și interpretabil, dar un butoi cu masline grecești KALAMATA  cu o felicitare lipăită, din care să se îndestuleze toți corbii flămânzi din guvern, dă bine și ajunge în atenția staff-ulu, care va da votul de aprobare.

Din punctul său de vedere, Chirica pare că și-a urcat sacii în căruță, primul pas important a fost făcut: deja l-a convins pe Orbanel este un om șmecher pe care se poate baza și care îi poate furniza orice ar fi într-un județ ca Iașul, unde oricine este musai să cotizeze ca să trăioască.

Rămâne însă acuma ca același Bulibașă să mai prostească încă o dată câteva zeci de mii de proști, care fiind talibani PSD l-au votat, iar acum să-i mai prostească încă o dată și pe ei și pe tinerii talibani ce votează necondiționat PNL, să creadă că DA, El a făcut ca Iașul să nu aibă gropi în centru și pe trotuare!

Vor fi talibanii PSD și cu aceia ai PNL votanții care îi vor mai da încă un mandat Tâlharului ce a devalizat Iașul cu acoperirea parchetarilor DNA?

Vom vedea. O maslină, o scobitoare, o gustărică la „MAMMA MIA”...

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?