BULDOZERE SI AVIOANE LA GURA TEMBELILOR DIN MEDIA

hdhdfghgh

Oameni buni, de când vă semnalez eu că în Presă – video-audio-scrisă – au ajuns să lucreze doar tembeli cu retard pronunțat, cu Școli de vară în loc de studii și craci despuiați în loc de cultură?!

Pe vremea când puricii umblau potcoviți - că era la putere UN CIZMAR - jurnaliștii făceau școală solidă, aveau o cultură multilaterală în mai multe domenii, începând de exemplu de la Construcții și terminând cu termeni din Marină sau Aviație, că erau considerați „dăștepți” care fac cultură gloatei cititoare de Scânteia sau Flacăra Iașului, iar asta însemna că nu poți să denumești generic un utilaj de construcții „BULDOZER”...

Azi, la televizor, vezi cum niște retarzi cu Școala Ardeleană făcută în fața cortului, care s-a echivalat ca „studii”, o fac pe reporterii de teren sau – și mai nașpa – „realizatori” și scot pe gaura de sub nas niște prostii de se uzează circuitele electrice de la plasmă.

Cel puțin la ROMÂNIA TV , este o abundență de flăcăi și fătuci de culoare incertă de prin Ardeal, cu nume specifice etniei gaborilor cu pălărie, care transmit că un pictor (parcă Ștefănescu), marte talent, care l-a pictat pe Papa în exclusivitate, a murit  diagnosticat de paznicul primăriei cu Covid și de asta ei l-au îngropat într-o noapte pe fulgerătură „la farurile unui buldozer”. Chestia cu buldozerul, a fost repetată de vtro 3-4 ori cu nonșalanță de numitul IOAN KORPOȘ, un negricios gângăvit care a pus borsalina în cui după ușa studioului...

Bă gagiule, „bahto delo”, da buldozerul arată ca în poza asta: dfshj

În cel mai fericit caz, ăia de l-au îngropat, puteau să sape groapa în cimitir numai cu un BULDOEXCAVATOR, că buldozerul sapă doar pe suprafețe întinse, la decopertări sau nivelări de teren.

Dacă faci un sondaj astăzi printre jurnaliștii acestei generații care nu se documentează când scot perle pe orificii, nici măcar pe Google, ai să constați că nu există măcar unul care să poată deosebi și numi corect un buldozer, un excavator, un buldoexcavator, o macara, un încărcător frontal cu cupă, sau un cilindru compactor! Nexam! Toate se numesc generic buldozer, excavator sau macara, în funcție de redacția unde lucrează tembelul, sau școala ardeleană absolvită în loc de liceu...

Stai să-i vezi și să-i auzi cum se bâlbâie și se poticnesc la jumătatea cuvântului, când se înneacă cu propriul scuipat, că rămân fără aer în valiză și nu pot să termine cuvântul pocit din lipsă de oxigen, că zici că sunt bolnavi de Covid.

Care formare a cititorilor sau privitorilor? Ei, da, îi formează, dar la fel de proști, inculți și idioți ca șți ei, că oamenii au din ce în ce mai puține și mai subțiri studii, iar despre cultură generală, ce să mai vorbim? Acești papagali vorbitori sunt formatorii de cultură!

hdhhjh

Dragi prieteni, nu luați de bune prostiile și elucubrațiile ce le auziți la Tembeloizor, că aveți șanse mari să ajungeți la fel de idioți ca și acești „jurnaliști” din noua generație, care bântuie astăzi peste tot.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?