BILANT 2023 – ACTIVUL SIOCIETATII CIVILE

hdfhfjjj

Toa’șe și toa’și! Doamnelor de toate sexele!

Ne-am adunat azi 28 decembrie 2023 sub egida revistei online Rechin dă Bahlui – revistă a întregii societăți civile neînregimentate în ONG-uri sau alte Unități Militare – să tragem niște concluzii ale anului care tocmai se termină și să facem niște supoziții despre anul care vine imediat peste noi, românii.

Nu voi intra în amănunte plictisitoare pentru mulți dintre dumneavoastră, deoarece sunteți familiarizați deja de la emisiunile și televiziunile de Știri care difuzează de aproape 365 de zile doar evenimente catastrofice și alarmiste care vă avertizează nonstop să nu le urmăriți dacă puteți avea oarece la „pitpalac” de la un impact emoțional.

Din fericire pentru români ei s-au călit bine, precum ceapa tăiată peștișori în uleiul Unisol bine încins în wok-ul chinezesc pe care îl are oricine într-o bucătărie acasă. Nimeni nu se nai emoționează de absolut nimic, nici chiar dacă ar vedea la televizor cum călăul îi taie capu la Johannis, sau dacă Băsescu, Florinel Cîțu, Emil Boc, MRU, Adrian Năstase, Petre Roman, Ion Iliescu, Ludovic Orban, Lucian Pahonțu, Nicolae Ciucă, Ciolacu, George Maior, Andrei Muraru, Laura Kovesi, Monica Macovei, Elena Udrea, și încă foarte mulți alții care ar trebui scriși pe listă ar fi înșirați pe o autostradă din beton de ciment marca B600 bine vibrat, iar după cca 6 luni de la întărire sunt culcați pe burtă legați cu cătușe cu mâinile la spate și picioarele legate fedeleș, iar din capătul dinspre București ar porni în linie o baterie de cilindri compactori aliniați „roată lângă roată”de câte 20 de to greutate, cu viteza melcului și ar trece dus/întors peste corpurile acestor coropișnițe care au distrus de la rădăcină neamul românesc! Nu! Nimeni nu ar suferi nimic emoțional, ba chiar românii deveniți sadici și masochiști ar cere să se amenajeze tribune de ambele părți ale autostrăzii care ar deveni neîncăpătoare ca să privească „live” spectacolul!

Degeaba mimați voi cu Propaganda voastră protecția publicului de un „impact emoțional” pentru orice lucru de doi bani pe care îl transmiteți în buclă – de la un accident de circulație banal cu victime omenești și până la încăierarea unor interlopi romi în mijlocul centrului capitalei, sau că o persoană ajunsă la nebunie se aruncă în gol de pe blocul ProTv pe asfaltul denivelat al trotuarului, sau că un târtan produs de școala românească de analfabeți funcționali venit fără bani acasă de sărbători din Europa, pe unde a hălăduit să mai dea un tun cu alți pușcăriași căutați de Interpol și-a găsit muierea care i-a fost colegă de școală și de repetenție în plăceri cu alt golan autohton în care își spală șișul!

Românii s-au săturat de asemenea evenimente transformate în Știri de Propagandă, ca să mănânce timpul de emisie – că oricum nu pot da știri reale despre cum, cât, și când fură Clasa Politică din România... Da, românii sunt imuni la toate aceste căcaturi de doi bani care se succed cu câte un incendiu devastator pe la vreo pensiune care oricum nu avea Aviz ISU, de parcă ISU este idiot să dea avize în loc să ia șpăgi periodic.

Deci toa’șe și toa’și, doanelor, că nu aveți pretenția să vă mai cred și domnișoare, dragă Naș Florea și Nașa Didina, suntem la oră de Bilanț când trebuie să vedem dragilor ce a fost bine și ce a fost rău în țărișoara noastră dragă care încă se mai numește România prin voia domnilor coloniști prezenți acilea în sală și care veghează îndeaproape ca noi românii să trăim din ce în ce mai rău ca să ne poată determina să plecăm unde vedem cu ochii și să eliberăm patria ca să aducă ei mână de lucru din alte țări mult mai sărace, care vor deveni populații robotizate ce ne vor lua locul în orice colțișor al economiei naționale.

Nu voi insista prea mult asupra acestor aspecte care deranjează, stimați conaționali, produc șiruri reci de transpirație pe șira spinării și din asta se poate da în pneumonie, care poate duce la sinucidere în masă.

Am spus că vedem ce a fost bine și ce nu, dar întrebarea care stă pe buzele mari ale tuturor: „a fost ceva bine?”

Prin urmare, voi trece în încheiere la a vă avertiza că anul care vine va fi hotărâtor în ce privește următorii patru ani, în care vom putea deveni cu toții emigranți în cele patru zări, iar cum Vestul este din ce în ce mai ocupat, Estul este demonetizat de Propagandă că acolo este lumea rea, de care trebuie să vă speriați, Nordul are locuri în care bântuie frigul și bolile la care nu suntem imuni, ne rămâne ca variantă să migrăm spre Sudul planetei către Africa, unde cu hărnicia noastră recunoscută pe tot globul pământesc și cu inteligența noastră proverbială vom putea reda omenirii pustiul Sahara, care este acum depopulat și care va fi transformat de noi într-o oază de vegetație unde vom muta Grădina maicii Domnului.

Asta dacă u vom fi suficient de inteligenți să votăm copleșitor partidul Dianei Șoșoacă, SOS  România singurul partid ascuns acum de actuala Clasă Politică, de Propaganda securisto-globalistă, pentru că se tem ca de moarte să nu se adeverească scena de film de groază cu Autostrada Morții.

Desigur, dacă vom vota covârșitor SOS România și ei vor număra cu Tabletele STS în mod eronat voturile, atunci suntem îndreptățiți să declanșăm revoluția românească a coatelor goale și a pumnilor strânși cu care să luptăm până la unu (la două luăm pauză și ne uităm la Știrile CNN/A3) sau să colonizăm Sahara.

În încheiere vă invit pe toți cei din societatea civilă la masa festivă de Anul Nou, la o pensiune în care aveți voi încredere că nu va lua foc împreună cu Țara.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?