BIG BUSTER: PASTELE CRESTIN, SARBATORIT DE SATANISTII ÎNTRUCHIPATI DE PAPA FRANCISC!

ncfhfhhbh

Lumea întreagă a putut să vadă nouul  „Big Buster” a Casei de producție „VATICAN”, de fapt o superproducție cvasi mondială a lumii creștine, o mega coproducție, în care în rolul principal a jucat „Marele Lucifer”, omul Satanei, Papa Francisc de la Roma și în rolurile secundare cardinali și episcopi ai creștinismului catolic.

Superproducția mondială transmisă în buclă de toată lumea creștină pe Tv, dorea să mai dea un sărut pe gură globalismului mondializat astăzi de ateii satanici, care s-au prelins în omenire – cu predilecție prin lumea creștină...

Căci ce altceva ar putea însemna blasfemiile din ultimii ani comise de Vatican – dar în special de acest actual „popă de treflă”, catolic, ce se consideră trimisul lui Lucifer pe pământ? Perfid, subversiv, șerpește, cu glas mieros și o față de bătrânel bonom, chipul Satanei a mai pus la cale o mârșăvie grețoasă! A introdus în scenă două muieri păcătoase - care probabil că nici catolice nu ar putea fi – ce au fost puse sub șantaj, sau bine plătite de diavol, să poarte crucea, substituindu-se lui Iisus Hristos în procesiunea desfășurată ca un scenariu de film în studioușirile „Vatican Film”.

Creștinii catolici, reformați, baptiști, calviniști anglicani și ce alte ramuri deviate din catolicism ce or mai fi prin țările Europei – leagănul catolicismului mondial – au fost penetrați și învăluiți perfid de oameni ai satanismului globalist prin tertipuri subtile, ce au apelat la mila, bunăvoința și la empatia creștină; ei au  demarat exodul masiv al multor musulmani către Europa, în urma unor acțiuni în forță al neofasciștilor care au acționat meticulos după un plan minuțios întocmit și stabilit cu mult timp înainte.

NATO – interfața Globalismului neofascist-ateu – a declanșat războaie în țările arabe din nordul Africii și din Asia mică.  Popoarele arabe au fost împinse de sărăcie și de distrugerile făcute orașelor lor, să emigreze spre țări din Europa, în care Germania Angelei Merkel a fost vârf de lance, urmată instantaneu de Franța, țările scandinave, Spania, Italia, etc.

Aceste țări au fost de fapt leagănul civilizației creștine, cu o populație compactă, cu democrații consolidate, ce nu au cunoscut comunismul cu dictatura lui, dar aveau o lume civilizată, disciplinată, cu credință în Lege și Democrație.

Interesul Globalismului a fost amestecarea și diluarea acestor popoare vechi, civilizate, conservatoare în religie. S-a motivat cu o dezvoltare economică imensă și la lipsa forței proprii de muncă drept scop principal, dublat cu empatia și mila creștinească de a întinde o mână de ajutor emigranților alungați de război, care război – ce să vezi?! – era creat în spate tot de țările care primeau emigranți, prin apartenența la NATO.

Lideri marcanți ai satanismului globalist au fost – începând cu anii 80 – Mihail Gorbaciov – care a destrămat URSS, urmat de Boris Elțin, Angela Merkel, Sarkozy – urmat de Macron, Boris Johnson, premierii Spaniei, Italiei, Olandei, în Europa, plus Clinton, Obama, Joe Biden – „democrații” din SUA și Justin Trudeau în Canada, premierul Australiei, a Noii Zeelande, etc.

Cu toții aceștia au finanțat masiv Presa din țările lor, de toate orientările, cumpărând-o și dându-i partiturile după care să cânte în cor.

La toate s-a adăugat de mult și Vaticanul – o instituție suprastatală, cu vechime din antichitate, cu puteri nebănuite exercitate între popoarele creștine și clasa politică a acestora.

În țările ortodoxe gen România, chiar dacă Biserica Ortodoxă nu este subordonată Vaticanului, aducerea la putere prin forța banului, șantaj și trădare de țară a unor guverne corupte, cumpărate de globaliști, BOR a aplicat proverbul „te faci frate cu dracul, până treci puntea” și „pe față” a aplicat consecvent politica oficială de intoxicare și mințire a populației, deși multe voci din rândul înalților prelați s-au opus fățiș, cu repercursiunile de rigoare.

Puterea Satanei a făcut ca să fie atacați și cumpărați slujitorii lui Dumnezeu, ca prin ei să sporească puterea de convertire și intoxicare...

La ultima sărbătoare a Floriilor care a avut loc la Vatican, iar mai apoi în Vinerea Mare, la procesiunea religioasă care a avut loc tot la Vatican, crucea lui Iisus Hristos a fost purtată de două păcătoase de origine rusă – o ucraineană și o rusoaică - o asistentă medicală și o studentă la medicină, pe care viața le-a purtat prin Italia, că așa a fost scris scenariul... „Prostimea creștină” – așa cum o percep ateii globaliști – ar trebui să creadă că cele două rusoaice care chipurile reprezintă doi frați, sunt puși să se lupte fratricid între ei de un criminal precum Putin, că el ar fi diavolul și omul răului pe lume, iar nu globaliștii lui Zelenski, care fabrică microbii morții în laboratoarele subterane de lângă granița cu Rusia, în inima Europei!

Intoxicarea lumii a devenit atât de agresivă, atât de puerilă, de parcă este făcută de cei mai mari oligofreni ai satanismului, ceva care pur și simplu are efectul invers, scontat în țările foste comuniste din Estul Europei, chiar și în biata Ucraină. Doar un idiot fără un dram de instrucție școlară, un ignorant total ateu, poate înghiți o gălușcă atât de sărată cum îl propune acest Papă al lui Lucifer.

Închipuiți-vă totuși că lumea civilizată - din țările enumerate mai sus ca fiind democrații cu vechime, neatinse de comunism, ale căror popoare cred cu sfințenie în autorități, în cuvântul și litera legii, în ceea ce li se transmite non stop prin televizor - CRED  că realitatea este aceea propovăduită de PROPAGANDĂ, că da, Putin este criminalul cu armata lui, că el a invadat Ucraina din dorința de a nu o lăsa în ghearele satanei, iar Zelinski și NATO este întruchiparea binelui pe pământ, săracul erou luptând să-și apere și să-și elibereze țara de ruși, de parcă ucrainenii ar fi altă nație de oameni și nu ruși ca și cei din Rusia și Bielorusia...

Totul este o mare înscenare, o mare supraproducție a industriilor de film, cu actori reali – ticăloși, dar reali – cu decoruri reale, cu lupte reale, dar cu subtitrarea complet inversă decât evenimentele. Este o mare minune dacă această luptă dintre oamenii Satanei - deveniți foarte puternici ș influenți astăzi - vor reuși să învingă popoarele creștine ce s-au îndepărtat de Dumnezeu, de Iisus Hristos și s-au lăsat amestecate cu alte religii aduse de Diavol în țările lor.

Totul depinde acum de câți au înțeles în sfârșit care sunt adevărații dușmani ai lumii, de puterea de înțelegere - mai ales a popoarelor foste comuniste aflate sub umbrela Rusiei peste o jumătate de secol. Asta, lor le dă o percepție mai reală asupra vieții și a pericolului, a deosebirii dintre Fascism (neonazism) și comunism. Depinde de cum vor vota ele, de oamenii suveraniști și partidele patriotice care vor câștiga următoarele alegeri din țările fiecărora, de rezultatul alegerilor din USA, unde Trump reprezintă pe republicanii conservatori - care sunt adversarii de temut ai globalismului promovat de democrați.

Să ne rugăm deci la mintea de pe urmă a românilor și la puterea lui Dumnezeu!

Vizionați mai jos două videoclipuri în care veți vedea ce a ajuns papalitatea  și cum face totul la ordinul diavolului! Vaticanul însuși comite blasfemii pentru care Inchiziția ucidea mii, sute de mii de oameni, răspândind Teroare!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?