Banditii si criminalii – armata de paznici legalizați ai Statului Mafiot!

krfiuyhg

Cu ocazia MASACRULUI DE LA DEVESELU (cunoscut în presa ticăloasă drept CAZUL DE LA CARACAL) tocmai mi-am dat seama de ceva: se duce de ani de zile o propagandă atent instrumentată să facă PUȘCĂRIA și VIAȚA DE BANDIT ceva la modă.

Pornind de la toate videoclipurile americane în care negrii răcnesc în difuzoare, trag cocaină pe nas de pe fundul fetelor care apoi dansează în piscină și pînă la serialele BREAKING BAD, PRISON BREAK, peste tot se induce ideea adolescenților că viața în închisoare și criminalitatea ca stil de viață nu sunt rele.

La noi în ROMÎNIA a început distrugerea mentală cu creața aia de 1 metru de la OTV care mergea prin închisori și îi prezenta pe deținuți ca și cum trebuia să ne fie milă de ei.

Acum, pe youtube, e un documentar serial pe nume CONDAMNAȚII cu sute de mii de vizualizări.

Adică succes de succes!

Toate poveștile criminalilor și proxeneților sunt lacrimogene: ei de fapt au greșit din cauza "anuturajului" adică pasează vina în altă zonă decît propriile decizii.

Toți sunt extraordinari de familiști și le e dor de casă de parcă statul la pușcărie le-a fost impus în mod nedrept nu ca o consecință a acțiunilor lor!

În colonia ROMÎNIA, în afară de dosarele politice ale DNA, vedem o milă suspectă a procurorilor față de infractori!

Acum două zile mi-a zis un procuror DIICOT că nu poate să dea mandate de arestare (la niște traficanți de minore pe care le băteau și le ardeau cu țigara să se prostitueze) fiindcă sunt pușcăriile prea pline!

Vă dați seama în ce hal de RUPERE DE REALITATE AU AJUNS PROCURORII DIN ROMÎNIA? TOȚI!

De aceea și în cazul CARACAL vedem cu procurorii DIICOT și polițiștii îl protejează pe POPICU' de parcă ar fi copilul prințului CHARLES!

De ce sunt BANDIȚII AJUTAȚI ?

Fiindcă BANDIȚII SUNT ARMATA DE OCUPAȚIE A ȚĂRII!

Sunt prima linie!

A doua linie sunt polițiștii și jandarmii!

A treia linie sunt politicienii!

A patra linie sunt procurorii!

A cincea linie sunt judecătorii!

La CARACAL niște firme de pază și securitate aparținând unor clanuri de interlopi (REMUS RĂDOI zis CODIȚĂ și altul zis OACĂ) au contracte de prestări servicii cu autoritățile STATULUI!

Ce fel de STAT e acela care pune pe BANDIȚI și pe CRIMINALI să păzească instituțiile sale?

Pentru cine nu știe: un srl care are obiect de activitate pază și protecție bunuri și persoane FUNCȚIONEAZĂ DOAR CU AVIZ DE LA SRI ȘI POLIȚIE!

Ce fel de STAT e acela care serviciul său de informații și armata internă dă aviz pentru ca o firmă a unor interlopi periculoși să primească contracte din bani publici?

Se mai poate salva poporul unei astfel de țări?

Luci Ionescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?