BALELE CTP-ULUI ANDROPAUZAT

MFGJFHJJ

........MOTTO: „Zău? Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: «Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again». Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club? De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive? Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de «reeducare», să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți? Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de HETEROSEXUALITATEA TRÂMBIȚATĂ de Ion Țiriac jr.? Nu putem să trăim alături de ei și de ele, lăsându-i în pace, cum i-a lăsat Dumnezeu? Căci, potrivit Papei Francisc, sunt și ei copiii Lui...” (Cristian Tudor Popescu, un „creator de conținut”, pe pagina lui de FACEBOOK, 5 iulie 2023)

.............................................................

Măi să fie, dar eu așa jurnalist bun la suflet și tolerant la maximum cum este CTP-ul rar am mai văzut. Nu dovedește dânsul o înțelegere matură a fenomenului și o aplecare caldă către subiectele cele mai delicate ale zilei („dragostea nu se votează”, „dacă dragoste e, sexul nu contează”, etc.)? Ba da... că el așa a fost mereu. Bun la suflet, înțelegător, subtil. Dăcât că, în 2001, bravul nostru purtător de trening scria așa:

„... Nu numai ca pederaştii şi lesbienele trebuie lăsaţi în legea lor, să se pipăie ... în văzul lumii, dar trebuie să fim democraţi şi toleranţi până la capăt, nu pe porţiuni. Mai sunt şi alte minorităţi sexuale care suferă din pricină că nu sunt înţelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să-şi trăiască pasiunea vieţii când nu au acces neîngrădit în cimitire? ....Apoi zoofilii, dedicaţi animalelor, care-şi au şi ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruş pe post de Antonio Banderas. ... Vulgaritatea, obscenitatea mă deranjează indiferent daca sunt homo sau hetero. Totuşi, NU CRED CĂ SE POT PUNE PE ACELAȘI PLAN SEXUALITATEA NORMALĂ ȘI VREO FORMĂ ABERANTĂ A EI, fie şi pentru simplul motiv ca umanitatea există ca rezultat al împerecherii heterosexuale – altfel ar dispărea stearpă în câteva zeci de ani, într-o decrepitudine de sfârşit de lume.” (Cristian Tudor Popescu, POLITICĂ ȘI SEX, 2001).

Aoleu! Cum să fi scris dânsul, cu mânuța lui caldă, cu inteligența lui sensibilă, cu carisma sa bună de pus la rană, cu europenismul său plenar, așa ceva? Trebuie să fie o greșeală... Și ia să vedeți ce a mai scris pe vremuri cel care-o mustră astăzi pe Sorana Cîrstea pentru cele trei propoziții benigne postate pe NET:

„Apoi, feluriţi «intelighenţi», finanţaţi gros din afară (nu se poate!!!! n.n.), s-au găsit să înjure Biserica Ortodoxă Română şi să ceară scoaterea dosarelor de Securitate ale sfinţilor părinţi pentru că nu-i primesc la sân pe homosexuali. Apelul Bisericii ESTE DE BUN SIMȚ în esenţă: morala creştină, legea firească, tradiţia, instituţia familiei. Abrogarea art. 200 CP, care incriminează săvârşirea în public, propaganda, asocierea sau actele de prozelitism homosexual, poate avea însă CONSECINȚE NEFASTE pentru ochii şi urechile majorităţii: la invazia dezgustătoare a pornografiei heterosexuale, se va adăuga, colac peste pupăză, sau, mai exact, colac peste closet, spectacolul preluat din Vest al carelor alegorice cu «fetiţe» epilate, coafate, belciugate, dansând în desuuri de piele şi mătase, precum şi al «băieţilor» care se chinuiesc să-şi ascundă sânii şi să-şi îngroaşe vocea. Iar pentru televiziuni, porcăriile homo ale grupului Vacanţa Mare vor deveni opera unor precursori iluştri...” (Cristian Tudor Popescu, POLITICĂ ȘI SEX, 2001).

Hmmm... parcă nu-mi vine a crede... Deci, ce-a pus Sorana Cîrsea pe NET acum două zile e nasol și anti +QTBGL... să-i fie rușine! Însă ce-a scris CTP-ul în 2001 e cu adevărat sensibil, profund și îngăduitor la maximum!

Și-acum să vă întreb, cetățeni: cât tupeu garnisit cu nesimțire crasă îi trebuie unui Tyrannosaurus rex de presă ca să scormonească în ochiul altuia după paie, când din ochiul lui exoftalmic se ițesc către public ditamai bârnele groase cam cât baobabii din Micul Prinț?

MOTTO: „Zău? Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: «Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again». Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club? De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive? Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de «reeducare», să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți? Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de HETEROSEXUALITATEA TRÂMBIȚATĂ de Ion Țiriac jr.? Nu putem să trăim alături de ei și de ele, lăsându-i în pace, cum i-a lăsat Dumnezeu? Căci, potrivit Papei Francisc, sunt și ei copiii Lui...” (Cristian Tudor Popescu, un „creator de conținut”, pe pagina lui de FACEBOOK, 5 iulie 2023)

.....................................................................

P.S. Și să nu uit... mi se pare că bravul crucișător și-a tras niște tesle în cuirasă de-au zburat stelele verzi în tot spațiul virtual - sau cel puțin așa s-a văzut de la mine - când a aflat că medicul chirurg și profesorul universitar Mircea Beuran a fost achitat definitiv în dosarul de luare de mită nr. 9606/3/2020, deoarece fapta nu există!!!! Sigur, doctorul Beuran a fost reținut pe o perioada de 24 ore, începând de la data de 13.02.2020, ora 20:00, până la data de 14.02.2020, ora 20:00 și arestat la domiciliu de la data de 14.02.2020 până la data de 12.03.2020, a avut și sechestru pe suma presupus obținută prin mită... eh! niște mizilicuri ale Parchetului, care au gâdilat plăcut urechile crucișătorului! Însă acum l-au achitat fără să le pese că zdrobesc sufletul blând al CTP-ului și nici că în acest fel îi stârnesc halena enormă cu aromă de caca-o...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?