AVION AMERICAN/ FARA USA FARA GEAM/ BOMBARDEAZA CU SALAM (SASESC)

HFHFJHJ

MOTTO: „Armata americană a pierdut un avion invizibil și cere ajutorul populației să-l găsească: aeronava este un avion cu reacție de tip stealth, ceea ce înseamnă că este proiectat să funcționeze nedetectat de radarul inamic. «Echipele de intervenție în caz de urgență încă încearcă să localizeze F-35. Publicului i se cere să coopereze cu autoritățile militare și civile pe măsură ce efortul continuă», scrie pe pagina (...) bazei militare. Acestea au încurajat pe oricine deține informații care ar putea ajuta echipele de recuperare, să contacteze centrul de operațiuni. Infanteria marină a declarat că informațiile despre incident sunt «limitate» în acest moment și încă încearcă să adune informații.” (AKTUAL 24.ro, 18 septembrie 2023)

.....................................................................

Păi, dacă-i un avion invizibil, consider că-i normal să se pitească așa de bine! Dar oficialii americani  pot să-l ademenească, mă gândesc, cu niște kerosen proaspăt, plasat în farfurioare din loc în loc, în jurul lacurilor Moultrie si Marion. Și mi ți-l prind pe indisciplinat, până la urmă. Important este să fie perseverenți și să nu-l abandoneze, că pe urmă, dacă se sălbăticește, te trezești că migrează de capul lui prin țările calde, să cuibărească pe acolo și să fete pui vii, precum găina din ograda Evenimentului Zilei!

Dacă se mai și încrucișează cu un Sukhoi Su-57 pe drum, cine știe ce pui degenerați apar în urma combinației... și ne pomenim  mâine-poimâine cu o clocitoarea chineză uriașă care-i mai și înmulțește, fără număr, fără număr!

Ehei... și când mă gândesc ce strofocare uriașă și ce mobilizare pentru că în România era cât pe ce să se piardă în peisaj niște fragmente de dronă - un fel de colibri al aeronavelor - credeți-mă că mă umflă râsul!

.....................................................................

P.S. Bine, avioanele astea americane sunt cunoscute la noi ca niște specii nasoale de multă vreme, de aceea  poetul popular le-a și încondeiat cu mânie proletară: „Ce ne facem noi... «romanii»/ Dacă vin americanii/ Că ei vin cu bombardeaua/ Și dărâmă șandramaua/ Și ne-mpușcă cu alice/ Și ne scoate din service!” (cântec de mahala, ușor modificat de mine pentru o „corectitudine politică” foarte corectă, excepțional de corectă!!!)

LUMINITA  ARHIRE

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07