”AUGUSTIN LAZAR A FOST OFITER DE SECURITATE ACOPERIT CA PROCUROR, SUTA LA SUTA!” - CRISTIAN TRONCOTA! ÎI CER LUI LAZAR SA-L DEA ÎN JUDECATA PE TRONCOTA!

picture

Istoricul Cristian Troncotă, specializat în istoria Securității, a făcut în această seară cea mai importantă dezvăluire. Și anume că Augustin Lazăr, Procurorul General al României, a fost OFIȚER ACOPERIT AL SECURITĂȚII SUTĂ LA SUTĂ, SUB HAINA PROCURORULUI! Troncotă a declarat că are această informație de la foști lucrători ai Securității!

Augustin Lazăr, numit procuror general deși avea dosar penal la DNA - Iohannis, Prună și Tudose – marionete; Coldea și Kovesi – păpușari!

"La începutul lunii septembrie, am primit o scurtă informație de la unul dintre cititorii SECUNDA: Un angajat din Justiție a depus la DNA Alba-Iulia o plângere penală împotriva actualului procuror general al României, Augustin Lazăr, pe vremea când acesta era procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. În plângere, Augustin Lazăr era acuzat de corupție. Punct!

UPDATE 1. Vineri la ora 15:09, la câteva 4 ore de la publicarea anchetei noastre, am primit un răspuns din partea conducerii CSM. Răspunsul nu schimbă cu nimic datele problemei și nu lămurește cele trei întrebări formulate de SECUNDA. Vă invităm să citiți întrebările SECUNDA și răspunsul CSM, la finalul textului.

Prolog

SECUNDA a militat și militează pentru eradicarea corupției și a evaziunii fiscale și pentru recuperarea banilor furați de escrocii cu gulerele albe.

Cu un simplu click pe anchetele și pe studiile de caz, vă veți lămuri imediat despre politica noastră editorială – fără partipriuri cu partide și cu instituțiile de stat.

 

Dezvăluirea este de o importanță covârșitoare, și este menită să-l arunce după gratii pe torționarul Augustin Lazăr cu detenția maximă, de 25 de ani, sau detenția pe viață, pentru infracțiuni împotriva umanității! Pentru motivul că acesta a îndeplinit funcția de Procuror în numele Securității ca poliție politică, a executat ordinele Securității fiind el însuși ofițer, în afara cadrului legal aplicabil, de nimicire a grupului social al opozanților politici și familiilor lor! Augustin Lazăr folosea, de fapt, funcția de procuror în mod instituțional în numele Securității, a planulul Securității!

O altă concluzie: după 30 de ani de la Revoluție, România este condusă de Securitate, prin ofițeri acoperiți ai acesteia, Securitatea confiscând de fapt statul democratic! Toate regulile de competență, transparență și garantare a drepturilor și libertăților cetățenilor au fost încălcate în mod subversiv!

Este ca și cum în Germania ar fi fost cu putință ca Procurorul General să fi fost un Ofițer SS, membru al Partidului Nazist, ca garant absolut al democrației!"

Citeste mai mult: http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064.html/

 

Augustin Lazăr are obligația să-l cheme în judecată pe Cristian Troncotă, dacă nu este adevărat! Sunt convins că profesorul Troncotă ASTA ÎȘI ȘI DOREȘTE, FIIND PREGĂTIT SĂ DOVEDEASCĂ INFORMAȚIA! Mă aștept ca Augustin Lazăr SĂ TACĂ ȘI SĂ CONFIRME ASTFEL cele afirmate de istoric, știind că informația poate fi probată.

PNȚCD solicită constituirea de îndată a unei Comisii de anchetă parlamentară cu acest obiect, care să cerceteze și să facă public cine sunt toți procurorii și judecătorii care au fost ofițeri de Securitate și au făcut poliție politică prin actul de înfăptuire a justiției după 1990!

Aurelian Pavelescu

“Augustin Lazăr A FOST ofiţer acoperit al Securităţii” – afirmă un fost şef din Intelligence-ul românesc

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?