ATI SIMTIT GLONTUL? V-A STERS URECHEA!

hdhdhgf

Sceleratul dement Napoleonsky plănuia declanșarea celui de-al treilea război mondial, arată dezvăluirile din documentele Pentagonului scoase la iveală de un puști de 21 de ani.

Planurile sale au fost deturnate de CIA și NSA, care au plantat microfoane în interiorul birourilor serviciilor ucrainene care primiseră ordin de la Zelensky sa atace Moscova cu rachetele americanilor, luna trecută.

De o bună bucată de vreme sectantul a ventilat acest discurs al implicării întregii Planete într-un nou război mondial.

Secta din care face parte el și tot guvernul său, în întregime, la fel de „ucraineni” ca și el, marșează pe ideea că în afară de ei, membrii sectei, nu contează nimeni pe pământ, ei sunt miezul, restul omenirii sunt gunoi, viermi, te piși pe ei, pot să crape toți, singurii „aleși” sunt membrii sectei apocaliptice. (coincidență, și hitleriștii propagau asta!  N.r.)

Am mai scris despre chestia cu secta din care face parte Napoleonsky, a avut grijă din timp să își mute părinții din Ucraina în Israel, la una dintre proprietățile sale luxoase de multi-miliardar.

Apelurile sale neîncetate la escaladarea războiului, capătă un nou înțeles, deoarece aflăm recent, exact la un an de la izbucnirea ostilităților, că războiul nu a fost câtuși de puțin neprovocat, după cum au dovedit în Newsweek două cadre CIA de top, cu activitate de zeci de ani pe zona ex-sovietică, care au demonstrat procesul ce durează de aproape un deceniu, de provocare a Rusiei la replică armată.

Nu doar aceste două cadre de top au explicat riscul acestei strategii păguboase, ci și un tip celebru pentru cei cu pregătire pe zonă, pe nume George Kennan, cel care a elaborat strategia de „îndiguire” a Moscovei din timpul războiului rece.

Am scris relativ recent pe tema asta.

Ce observ acum, este faptul că niciun Trust media de la noi nu a suflat un cuvințel despre noile dezvăluiri pentagonice din Washington Post, deși publicația americană de extremă stângă este o portavoce a CIA.

Probabil sarmalele de pesahu evreiesc sau ciorba de miel si drobul le-au stat în gâți și le-au paralizat tastaturile „colegilor” din mass media.

Bă băieți bă, cu sau fără armata făcută, na, vă informez io: luna trecută am trecut milimetric pe lângă Războiul mondial, „atomic gen”.

Dementul sectant a dat ordin de atac asupra Moscovei cu arme americane, la maximă provocare, chestie la care cu siguranță s-ar fi reacționat pe măsură.

Americanii au blocat inițiativa dementului de Zelensky din motive de...China, explică Washington Times.

Citiți singuri și mai ales mai îmbucați ceva, mai îndopați-vă, mai faceți credite, mai înmulțiți-vă, turnați plozi, sfârșitul poate veni oricând, cu demenții ăștia de sectanți, luați repede cât mai multe credite de la băncile Lor, că dacă crăpați cu toții o să le achite încă zeci de ani de acum încolo copiii voștri, dacă rămân în viață, după iarna atomică.

Viitorul apropiat război nuclear e kakamaka, de rate, impozite și taxe nu scăpați, trebuie să mănânce și gura lor ceva, gura Lor adică a sectanțiilor de la Black Rock, Vanguard etc samd, stăpânii lu Zuckerberg și Zelenskiberg...

GEORGE  RONCEA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07