APIS S-A ÎNTORS MARGARETA (vaca lui Fernandel)

hfhdgg

Elment az ökör, visszajött a tehén (a plecat bou și a venit vacă!)

Băi, nene, ce flit și-a luat Iohannis ieri de la Viktor Orban… Mai rar așa ceva în lumea diplomatică! Să dai cu paltonul de capota mașinii și nimic altceva!

Cică, după ce s-a văzut cu președinta Ungariei - care i-a spus lui Klaus că ne bagă Ungaria în Schengen, că noi părem neputincioși - Klaus al nostru ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu Orban, care fusese trecută inițial și în programul vizitei prezidențiale la Budapesta.

Surse de încredere - o verișoară a vecinei mele Ildiko, care lucrează ca vânzătoare la Auchan, la raionul de măcelărie, cumnata lu' vecinu’ Ilie, ăla de e zugrav calificat, care a făcut profesionala în „Anglea” - mi-a dezvăluit în confidență și sub protecția anonimatului, că i-ar fi spus un client important, că(!?)Klaus voia să discute cu Orban nu știu ce plan de apropiere a Ungariei de Ucraina și să îl facă pe premierul Ungariei să se pupe cu Zeky cel kaki.

Asta cică era o strategie de ultim moment a abordării vizitei la Budapesta a lui Klaus, pusă la cale la întâlnirea de alaltăieri, de la Cotroceni pe care a avut-o cu Zeky, când se ascundea piticul de Șoșoacă.

Și și-a luat-o, Orban contramandând întâlnirea, că cică avea treburi urgente și uitase și o oală pe foc, acasă, în care pregătea un gulaș și îi era frică să nu se ardă.

Nu, nu institați, că nu vă spun cum o cheamă pe verișoara lui Ildiko, că eu nu îmi dezvălui sursele!

GOGU  ORLANDO

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07