ANUNT

hdhsfghhh

Vă aduc la cunoștință pe această cale faptul că senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacăsenator al circumscripției Iași – i sa interzis posibilitatea de a fi contactată sau apelată de orice alegător sau simpatizant la Domniei Sale pe mijloacele Massmedia, rețelele de socializare, e-mail sau WhatsApp !

Orice apel telefonic spre numărul ei de telefon mobil, orice mesaj pe Messenger pe Facebook al paginii de Fb al Cabinetului Parlamentar Diana Ivanovici Șoșoacă mi-a fost blocat de entități secrete precum probabil STS !

Acesta este un act samavolnic , de discriminare atât al doamnei senator, cât și a cetățenilor care vor să-i adreseze o interpelare în calitatea pe care o are de parlamentar al Parlamentului României!

Cer prin acest apel public să sesizeze următoarele instituții ale statului român, care sunt puse să garanteze o Românie democratică, pentru care să-și ajute oamenii în decembrie 1989!

Aviz: Avocatul Poporului, Parlamentul României, Serviciul Român de Informații, STS, Procurorul General al României, Președinția României, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării!

Nu este posibil ca într-o țară care să se declare democratică, un cetățean român să nu fie lăsat intenționat, prin abuz al autorităților statului, să ia legătura cu senatorul pe care îl are, pentru ca acesta să fie doar izolat, să nu aibă. . o vizibilitate firească și să mă rețeze șansele normale de a fi aleasă la viitoarele alegeri! Televiziunile controlate de actualul sistem dictatorial-securist-globalist interzic apariția doamnei senatorului la canalele naționale.

Cetățenii au nevoie de curajul senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă pentru a le purta mesajele acolo în Parlament, care a devenit o citadelă a corupției și a tăinuirii unor adevăruri care nu convin actualei clase politice!

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?