ANTENA 3 NU E AICI!

sdjfguytg

Cu regret trebuie să constatăm că A3 nu mai e aici. Încetul cu încetul, devin și ei o anexă mizerabilă a Brigăzii de Poliție Politică a Statului Subteran!

Aseară m-a îngrețoșat profund lingăul șef, gâdea. A adus-o pe proasta satului din fruntea statului și se prosterna în fața ei cu atâta slugărnicie și servilism de parcă avea în față pe stăpâna inelelor. Frate, chiar așa? Nici la Hilaritatea SRITV sau la UM DIGI24 n-am văzut asemenea "interviuri"! Nici măcar o umbră de întrebare incomodă. Se uita în ochii ei  cu atâta dragoste și admirație de parcă vedea a șaptea minune a lumii. Știu, așa era ordinul, dar măcar să mimezi că faci un interviu real...

Ca și cum asta nu era destul, a mai apărut și Ciuvică cel competent. Cred că i-au schimbat mafioții softul, că a devenit de nerecunoscut. Probabil că a trecut și el de partea "bună" a baricadei. Și tu, Brutus Ciuvică? Pentru Brutus Ciuvică, Liviu Pleșoianu nu există! El aducea ode de preaslăvire îmbătrânitului în rele și ticăloșii, Trădiceanu Moliceanu Răzgândeanu. Bravo, Ciuvică! Să ai grijă cum îți cheltuiești cei treizeci de arginți primiți de la mafioți, că sunt otrăviți!

ALBERT TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?