ANIMALUL DE COMPANIE

HFHFGHJ

În Delta Dunării nu locuiesc marțieni - Iohannis infirmă zvonul...

 Suntem siguri că Iohannis nu a făcut insolație? L-am văzut ieri, dădea sau tură prin Delta Dunării și din ce zicea nu am înțeles decât faptul că „Localnicii din Delta Dunării sunt locuitorii din Deltă?!” Bine că ne-a lămurit, că eu credeam că sunt sași papistași pripășiți temporar prin Delta Dunării....

 Acum, serios, dacă prostia ar durea, ăsta ar ține-o tot într-o chiuitură.

De vreo câteva zile nu mai aud nimic despre victoriile ucrainenilor . Adevărat, că nu m-am uitat la televizor, dar nici o știre la radio, un articol ceva. Îmi e târșă să nu fi adormit frontul, că nu trezim cu rușii pe cap și nu mai fură și ceasurile. Bine, al meu de câteva sute de euro, a lui RT de câteva mii, dar orișicum, trebuie să fim prevăzători.

Și dacă tot am ajuns aici, vă anunțați Zuky de la M(ă)eta vrea bani de la noi, cică să nu mai bage reclame. Eu bani nu îi dau, că m-am obișnuit cu reclamele la ace, brice și carice, șuruburi și capse inutile, și nu vreau să pierd fotografiile și filmulețele cu Simona de la Elefant – care recomandă remedii pentru trompă.

Sunt chiar amuzante, că după ce te uiți la recomandarea cu cremă pentru hemoroizi , următorul post e duoamna Carmen , care se plimbă agale, să nu obosească sepepiștii, ducându-și de mână animalul de companie, ăla de talie mare, inutil precum rinocerul domesticit. .

GOGU ORLANDO

(vezi clipul video următor!)

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07