AMOR NORMAL ÎN TARA LUI WERNY

fjghdgfgujj

Adică ai și tu o relație și-ți vezi liniștită de ea, până într-o zi.

Îl întrebi de ce nu te-a sunat aseară, cum vă înțeleseserăți, că aveați chestii de discutat. Inocentul îți spune că a vorbit cu o prietenă comună pe messenger, pînă la ore mici spre mijlocii. Îu!, te miri tu sincer. Păi despre ce vorbirăți muică pînă-n zori?

Aaaaa, păi nu e prima oară, zice iubi, la fel de inocent.

Ia zi tăticu, despre ce-i vorba în propoziția asta?

Și iubi dă pe goarnă. Că ea, o femeie frumoasă, deșteaptă și talentată, l-a contactat în privat să-i trimită o povestire de-o scrisese ea pe blog, și dorea să știe părerea lui. Fraierul pune bot. Nu luați sintagma „fraier” ca pe o insultă. Savanți de renume mondial, profesori universitarii și genii consacrate dau în bâlbâieli agramate și tremurături de genunchi în fața unui compliment făcut de un decolteu generos.

Și așa încep nopțile de dialog în privat. Că diva cică se dorea apreciată din punct de vedere literar, înțelegeți? Din vorbă-n vorbă îi alunecă mâna spre probleme personale foaaaarte intime. Începe cu aia, că o bătea bărbat-so, dar au rămas împreună pentru copil. Umbla la sentimentul lui de compasiune, înțelegeți? După care îl informează că acum n-o mai bate, dar nici nu mai au nimic în comun. Adică din punct de vedere afectiv ar cam fi liberă, înțelegeți? Adică acum sunt doar parteneri de afaceri, da?

După care scrie o poezea, pe care cică i-a inspirat-o el. Muzul a dat din coadă fericit, ce să facă și el?

Și uite așa au stat ei la povești juma de nopți întregi. Îl informezi pe inocent că o astfel de relație nu este normală, chiar dacă țara e, că a câștigat Werner alegerile. Dar este periculoasă. Iubi sare mușcat de popo, că n-are nimic cu ea, că cum pot gândi așa, că el numai pe mine mă iubește și că nici prin cap nu i-a trecut ca să, înțelegeți dumneavoastră, alea, alea ...

Aici i-a trecut lui iubi glonțul pe la ureche, că tu stai și te gândești dacă relația asta merită să lupți pentru ea sau îți bagi picioarele și continui singură, ca până acum?

Decizi că merită și te umilești trimițând divei un mesaj decent, în care-i spui că ai aflat ce se întâmplă, și situația îți creează o stare de inconfort.

O mică paranteză. Am primit demult și eu un mesaj asemănător, dar era total nejustificat. Glumeam cu cineva NUMAI ÎN PUBLIC și doamna mi-a mărturisit că nu-i convine. În secunda doi l-am blocat pe domn, că nici nu știa săracu ce s-a întâmplat. M-am gândit că nu are rost să intervin într-o relație cu care nu aveam nici în clin, nici în mânecă și i-am redat doamnei liniștea.

Ce credeți că a făcut diva noastră? Mi-a răspuns elegant că „Ce crezi, femeie, că vreau să-ți fur bărbatul? Păi eu am bărbat!”. Sigur că are. Partenerul de afaceri, deh, cu care nu mai are nimic sentimental, vă amintiți? Și m-a blocat, continuând totul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În fine, până la urmă a blocat-o iubi și în cuplul nostru s-a reinstaurat liniștea.

Amândoi se chinuiau să mă convingă de ceva ce eu n-am crezut niciodată, și anume că nu au nimic fizic unul cu altul. Știam asta. Ea nu-i dorea trupul.

Îi dorea doar sufletul.fjjsgh

P.S.

Nu aveți decât să credeți că sunt nebună, că nu exista niciun pericol. Pe cei ce cred astfel îi informez că nu m-am născut ieri, că n-am trăit degeaba și că știu din sursă apropiată cum gândesc femeile.

ANA-MARIA HOMEAG

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?