AMÂNAREA – SALVATORI AI OMENIRII

jfhfghfhjh

„Națiunea s-a apropiat astăzi de Armaghedonul nuclear mai mult decât a făcut-o de la criza rachetelor din Cuba din 1962.”

În timp ce un C-32 al Departamentului de Stat – un Boeing 757 modificat – care se presupune că o transporta pe Nancy Pelosi a încălcat protocoalele și a pătruns către Zona de Identificare a Apărării Aeriene (ADIZ) din Taiwan, patru avioane de vânătoare chineze Chengdu J-20 din a 5-a generațieHDJFGHG, de la baza aeriană Huian, s-au grăbit să intercepteze „intrusul”, pretins cu ordine, ca să distrugă C-32 odată ce a fost făcută identificarea vizuală pozitivă.

În timp ce J-20-urile se îndreptau spre strâmtoarea Taiwan, F-35 Lightning II americane, ce decolaseră de pe portavionul USS Ronald Reagan și care detectase J-20-urile, au intrat în „postcombustie”, în speranța de a intercepta pe luptătorii aviatori chinezi înainte de a putea lansa spre C-32 - un act provocator care ar fi putut declanșa un conflict termonuclear.

Forțele adverse erau la câteva minute distanță de a se întâlni pe cerul nopții, deasupra Taiwanului. De neconceput, dar părea inevitabil.

Dar în Palm Beach - Florida, președintele Donald J. Trump, care și-a scris discursul principal pentru conferința CPAC din acest weekend de la Dallas, a intrat în „Camera de război” din Mar-a-Lago, când a aflat că o potențială bătălie se desfășoară pe celălaltă parte a lumii. NCFHDHGDHH

După cum a raportat anterior RRN, centrul de comandă al lui Trump din Florida imită capacitățile tehnologice ale Camerei de Situație a Casei Albe: sateliții transmit date în timp real către terminalele monitorizate de personalul ales de Trump, iar transmisiile radio criptate sunt capturate și descifrate de „pălăriile albe”, care au jurat că susțin Constituția.

În mod neobișnuit, Trump le-a spus celor din personalul său tehnic să-l pună pe Xi Jinping pe linie. „Trebuie să vorbesc cu președintele Xi chiar acum, nu într-o secundă”, a spus Trump.

O sursă din Mar-a-Lago, familiarizată cu criza, a declarat pentru RRN că un Xi Jinping prudent, a primit apelul lui Trump.

„Luptătorii americani și chinezi erau la mai puțin de un minut de la ciocnire (spune sursa citată n.r.), când Trump l-a implorat pe Jinping să-și retragă aeronavele. Președintele Trump a spus că poate dezamorsa, detensiona, situația, fără a intra în război.

Jinping a vorbit despre modul în care a avertizat SUA, că partea chineză o consideră pe Pelosi un criminal de război, dar i-a oferit lui Trump șansa de a explica și a ordonat avioanelor sale să se îndepărteze din zona de luptă”, a spus sursa noastră.

Trump a detonat în urechile lui Xi Jinping o pereche de „bombe”, a adăugat el. Trump a pretins că are dovezi - pe care le va oferi mai târziu lui Jinping - că persoana de la bordul C-32 nu era cu adevărat Nancy Pelosi, ci o dublură, pe care Deep State îl trimisese în locul ei.

Mai mult, președintele Trump i-a spus președintelui Xi că – și în situația dacă adevărata Nancy Pelosi s-ar afla la bordul avionului, ea nu are absolut nicio autoritate să negocieze cu Taiwanul în numele Statelor Unite.

Fără tragere de inimă, Trump a recunoscut că invocarea Actului de insurecție din 1807 i-a deposedat de putere pe Pelosi și pe aliații ei Deep State. Singurul motiv pentru care regimul Biden părea să dețină influență asupra afacerilor mondiale, a spus Trump, a fost pentru că au fost împuterniciți de o mass-media coruptă.

„Acesta este de o importanță uriașă. Am avut multe dezacorduri, dar haideți să nu facem cenuşă lumea din cauza unei târfe care încearcă să pretindă că este încă relevantă. Mă voi asigura că obțineți dovezi că ceea ce spun este adevărat. Biden ar putea încerca să înceapă un război. Să nu lăsăm asta să se întâmple astăzi”, a spus Trump pentru Jinping.

Xi Jinping - a spus sursa noastră - a fost de acord că lumea nu trebuie să se sfârșească din cauza orgoliului statului profund american.

Și-a amintit de luptătorii săi, iar C-32 care transporta o dublură a lui Pelosi, cu dublă masca, a aterizat în siguranță în Taipei.

Preluat, editat și adaptat de la Q România, de pe Telegram,

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?