ALTA INVENTIE CRIMINALA: „ORASUL DE 15 MINUTE”!

hdghsfgghh

Orașele de 15 MINUTE sunt motivul pentru care se „pietonalizează” străzi, se creează centre de cartier și se fac SENSURI UNICE de circulație. Motivul este fluidizarea traficului rutier.. Tot din acest motiv, sunt instalate ZECI de camere cu vedere nocturnă și recunoaștere facială.

 Pentru funcționarea acestor orașe, (lagăre de concentrare) se dorește și DIGITALIZAREA.

Să detaliez. Să luăm buletinul cu CIP , mult dorit de UE. Atunci când îți faci buletinul, ți se face o poză și se iau amprente digitale. Acestea sunt elementele care se vor folosi în sistemul informatic, ca și sursa de comparație. Adică, dacă ieși pe strada după ora 22 (de exemplu), camera de luat vederi de pe stâlp te filmează și compară poza cu poza ta din SISTEM. Dacă se va implementa în paralel, sistemul de credit social, în momentul când vei încălca o lege, automat camera de luat vederi, te recunoaște și sistemul informatic îți va da amendă și îți va da puncte de penalizare, astfel creditul social pe care îl iei, va scădea. 

 Centrele de cartier vor reprezenta piețe, locuri unde populația se va putea aduna (bine înțeles, sub supravegherea camerelor), pentru a participa ocazional la  „mini festivaluri”, cu cântăcioși, mici și bere. Pentru ca populația să nu se revolte… violent.bhsghjhjh

 Probabil, pentru început vei avea un număr de ieșiri din cartier, pe an. Să poți merge la rude aflate în alte locuri. Sau concediu… dacă și numai dacă îți va permite creditul social.

„Cultura ECO”, green, trotineta electrică, mașină electrică, se împinge în conștientul colectiv, tot pentru a minimaliza posibilitatea de deplasare a omului.

De exemplu: Autonomia unui motor electric este de 250-300 km... (nu că nu ar exista tehnologie mai avansată pentru a mări această autonomie). Un motor termic cu un plin, îți permite 500 km, fără oprire.

De ce toate cele enumerate mai sus? Ce se urmărește de către Stat?

Răspuns: LIMITAREA DEPLASĂRII POPULAȚIEI. Controlul mișcării populației. De ce să limitezi mișcarea populației? Să se poată ține sub control, mai ușor eventualele revoltele populare. Pentru a manipula mai ușor populația.

Să detaliez.  Dacă la TV se arată că în Grecia exista elefanți mov… În momentul actual, eu pot să iau avionul să merg în Grecia să verific, dacă este real sau nu. Dacă eu nu mai pot să mă mișc, să circul, în timp voi avea tendința SĂ CRED DIN CE ÎN CE MAI MULT, ce se arată la TV sau internet...(virtual) etc.

Omul va crede TOT, ce îi dă Statul la TV. Omul va crede TOT ce spune „SPECIALISTUL”… fără să mai experimenteze, fără să mai trăiască. Cred că sunteți conștienți că acest termen foarte vag este din ce în ce mai des aruncat de promperiste pe canele Tv.

Deja s-a văzut „gradul ridicat” de încredere a oamenilor în stat, și-n „specialiști”, în timpul PLANDEMIEI .

 Sigur, exemplul cu elefantul roz este hilar, dar imaginați-vă o pLandemie viitoare: TV-ul arată că în Budapesta au murit 1 Milion de oameni din cauza unui virus portocaliu... și eu nu mai am nici o posibilitate de verificare REALĂ…nu mai pot merge fizic să verific.  Nu mai am experiență REALĂ.

Care va fii - să zicem - „gradul de realitate” al meu? SINGURA REALITATE, a mea, va fi cea virtuală TV, internet... Și atunci procentul de manipulați va crește substanțial.

 Cum mai verifici tu, cetățean din cartier de 15 minute, ce fac stăpânii tăi??? La ce mă refer? Cum se pot crea orașe de 15 minute... vor putea exista și zone de 100 de ore.

Adică, sclavii stau în orașe de 15 minute, lucrează „onlain” și se uită la TV cum apar dezastre naturale, se încălzește globul, toate din cauza lui, din cauza amprentei LUI, de carbon.. generată de faptul că el a cumpărat un kg de carne de vită, și a respirat de 5 ori în plus decât limita permisă .

 Adică se dorește ca omul să fie făcut să se simtă VINOVAT…„Din cauza ta se încălzește planeta”, „Din cauza ta a murit, pitulicea de câmpie”. Și din acest motiv el trebuie să stea acasă. Presat de societate să se simtă vinovat, până când își va urî propria existență… „DIN CAUZA MEA , MOARE PLANETA” .

Asta, în timp ce Stăpânii de sclavi (posesori de privilegii sporite, credite sociale), se vor plimba oriunde vor dori, fără să dea ochii cu pulimea. Tu și eu, cetățean de 15 minute nu vei avea posibilitatea să-i vezi, să știi că ei se plimbă. Pentru că nu vei avea drept de deplasare.

Dar ce știu eu? Sunt doar conspirații…

ANDREI ANDREIESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?