ALEI, CA PROSTI SUNTEM!

kjdfjfhfhh

Reptilienilor, ucrainenii au cucerit Europa fără să tragă un foc. La noi a prins repede, suntem proști. Vin refugiații ucraineni și primesc case și terenuri în satele și orașele părăsite, totul e gratuit. Un refugiat primește 2.100 de lei lunar. Am înțeles că Italia procedează la fel. Planul era metisarea Europei... Să vedem ce vor face stăpânii lumii, după Resetare.

  După ce Senilul a crăpat pizza cu soldații într-o bază militară din Polonia și a băut o stacană de whisky contrafăcut, ne-a spus că ne termină cu dependența de gazul rusesc. Aduc gaz lichefiat din America în Grecia și de acolo îl bagă pe conducte speciale. Cică noi suntem salvați de ruși până la toamnă. Trebuie nave de transport și terminale. Dar nu ne-au spus cât ne costă și când se poate livra. Vor trebui modificate și instalațiile. Totul e pe banii noștri. Rețele de transport de gaz metan, construite în 40-50 de ani, vor fi înlocuite în câteva luni? Glumiți?! Gazul lichefiat adus din America o să fie mai scump, de unde scoatem banii? Noi suntem săracii Europei.

  Sancțiunile impuse Rusiei au afectat mai mult România. Dacă economia Rusiei suferă, suferă și economiile țărilor din Europa. Dar Vandelindena (Ursula van Deline n.r.) ne-a declarat că UE a dat 17 miliarde de euro pentru avioane militare, drone, tancuri, rachete și alte echipamente militare pentru armata ucraineană.

  Summitul NATO de la Bruxelles ne-a consfințit oficial faptul că Alianța nu se implică direct în conflictul din Ucraina. Summitul NATO s-a vrut un avertisment pentru China, dar Marele Imperiu le râde în nas. Dacă strănută China, SUA și UE sunt bolnave.

  Știți ce avere are actorașul ratat? Peste 560 de milioane de euro, plus vila din Italia de 4 milioane de euro, plus acțiuni de câteva zeci de milioane de euro la trustul lui de advertising și film - cuplate direct la bugetul statului Ucrainean, etc. Datele au fost date de Fox News sau New York Times. E chiar oligarh în toată regula. De asta cheamă lumea la începerea unui nou Război Mondial? Zelinski și-a trimis poporul ucrainean la moarte!

VASILE  CULIDIUC

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50
NAT-O BUNA CA AM FRÂNT-O!

Carul cu proști, torpilat!

Fraților, eu vă spun: Nici NATO nu mai e ce a fost. Ah, nu, nu din cauză că nu au șanse în fața rușilor ori chinezilor. Nu.

Gogu Orlando Thu, 03/14/2024 - 10:07